icon

Aký máte názor na tieto šaty?

22. jún 2026

Zeny, pridu vam tieto saty pekne a brali by ste ich? Alebo je to moc? Na kazdodenne nosenie na von? Dakujem za nazor 🙂

Aký máte názor na tieto šaty?
Strana
z2
kristina2412
22. jún 2026

Odhliadnuc od toho, že nemám rada kvetinky, nebrala by som ich kvôli zloženiu. Radšej by som sa poobzerala po nadčasovom ľanovom kúsku.

januska12323
22. jún 2026

Keď sa ti páčia tak kúp, budeš ich nosiť ty nie kamoška.

ivik4
22. jún 2026

Ja by som sa v nich varila zaziva, neznesiem ziadny rukav v lete

anonym_eef7c6
22. jún 2026

Vadili by mi tie kvety a farby

anonym_12d02d
22. jún 2026
@anonym_autor

Ale nepridu vam az moc kvetinove jedna kamoska mi povedala ze su jak na cigansku party

@anonym_autor Každý má iný vkus, ale presne toto čo píšeš mňa napadlo. Také " marginalizované", alebo jak pre babku. Navyše vyzerajú byť umelé ( možno sa mýlim) , ale ak ozaj umelé sú, tak je to pekný humus, toto by som na seba nezavesila

obrazkova
22. jún 2026

@anonym_autor podľa mňa by si to mala zhodnotiť tak celkovo, nie iba ako šaty samotné, že aký si ty typ. Či také znesies, lebo niektorým jemným typom žien to pristat nemusí. Niektorým sa hodí taká jednoduchšia potlač. Ale šaty samotné sú pekne, presne na ten účel ako popisuješ- von, do mesta. Ak "typovo" znesies, určite si ich kup.

anonym_5f91e8
22. jún 2026

Za mna pekne, tiez nosim podobne kvietkovane

anonym_2c5d74
22. jún 2026

Otras, tie kvety ako stará baba ale keď máš postavu a páčia sa ti obleč si ich
Ja som vysoká, štíhla ale neobliekla by som si ich

anonym_d98b8e
22. jún 2026
@anonym_autor

Ale nepridu vam az moc kvetinove jedna kamoska mi povedala ze su jak na cigansku party

@anonym_autor presne toto ma napadlo, taký ,,osada štýl,, ani na bežné nosenie ale na príležitosť.

anonym_7bb2f7
22. jún 2026

Na kazdodenne nosenie ok ak sa ti pacia, ale nie je to nic extra, dost nuda
A hlavny problem asi ten umelinovy material, hlavne ked bude naozaj teplo
Za mna nie, su mnohe krajsie a elegantnejsie moznosti nez toto

liusa82
22. jún 2026

ja také v lete nosím bežne nie len kvietkovane ale hlavne vzdušné,lahké.. myslim takú dlžku takže za mňa určite 👍 ale len ak máš peknú štihlu postavu.Vtedy vyniknú ale tak to snáď netreba ani pripomínať lebo v meste vidím všeličo a na všelikom

anonym_bd72de
22. jún 2026

@anonym_autor koľko máš rokov? Kam by mali byť určené?

marsmykkok
22. jún 2026

@anonym_autor mne ten vzor príde ako pre 65 plus, celkovo kvety na čiernom podklade nie-nosia to staré tetky, ak kvety tak modernejšia potlač kvetov a na bielom alebo hnedom podklade.

marsmykkok
22. jún 2026

napríklad takéto niečo ak kratšie
https://www.aboutyou.sk/p/vila/saty-vifalia-305...
https://www.aboutyou.sk/p/vero-moda/kose-ove-sa...

Proste svetlý podklad a jednotné kvety maximálne 2 druhy, nie čierny podklad a na ňom 100 odtieňov rôznych krikľavých farieb kvetov

kavasmliekom
22. jún 2026

@anonym_autor na plnoštíhlej nie. Na chudej áno aj na bežné nosenie.

ivicatolic
22. jún 2026

@anonym_autor peknučké....ale musíš byť aj ty...😆👉👉 takže výška cca 170 váha cca 65 💋

osky
23. jún 2026

Normalne pek e saty.
Jedine co by ma asi odradzalo ,ze maju cierny podklad-ci v nich v lete nebude horuco
Ale zalezi od materialu..
Tvoja kamoska ma divny nazoe.
Akoze kvetinpve saty nosia len ciganky????
Potomsu tie ciganky velmi pekne a maju dobry vkus.
Kvety patria k letu

osky
23. jún 2026
@marsmykkok

napríklad takéto niečo ak kratšie
https://www.aboutyou.sk/p/vila/saty-vifalia-305...
https://www.aboutyou.sk/p/vero-moda/kose-ove-sa...

Proste svetlý podklad a jednotné kvety maximálne 2 druhy, nie čierny podklad a na ňom 100 odtieňov rôznych krikľavých farieb kvetov

@marsmykkok mne tie saty co si tu dala pripominaju nocnu koselu presne..pre damy +65

Kdezto uvodne saty vobec...
No..kazdy mame iny vkus

beronsche
23. jún 2026

Mne sa fakt nepáčia - sú také, že všetkého priveľa.
A ak majú 60% polyesteru, tak to už vôbec nie. Takým umelinam sa vyhýbam..

denikke
24. jún 2026

Ahojte ,potrebujem poradiť či sú vhodne šaty na svadbu ako hosť ,šaty sú po kolená,elegantné len si nie som istá farbou poradíte?

denikke
24. jún 2026
@denikke

Ahojte ,potrebujem poradiť či sú vhodne šaty na svadbu ako hosť ,šaty sú po kolená,elegantné len si nie som istá farbou poradíte?

zuzubb007
24. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor súhlasím s kamoškou, prvé má to isté napadlo na mňa moc gýčové🤯

anonym_8eccc9
24. jún 2026

Toto nie je moja šálka kávy, ale každému sa páči niečo iné. Materiál nie je vhodný na letné šaty - 40% viskóza, čo by bolo OK, ale 60% polyester☹ Budeš sa v tom potiť. A teda dosť záleží akú máš postavu. Lebo takéto kvety na oblejšej postave, tú postavu ešte viac rozšíria. Ak si nižšia a oblá, tak to bude vyzerať ešte horšie. Na stránke je síce písané, že modelka nosí XL, ale podľa mňa má max L-kovú postavu alebo sú fotky upravené. Je to obchod so zameraním pre moletky, tak len preto dedukujem, že akú máš postavu. Ja nosím S-ko a konkrétne tieto šaty by som si ja neobliekla.

sovica
24. jún 2026
@denikke

@denikke Kvalitná značka. Takto na vešiaku sa mi veľmi nepáčia, ale oblečené budú vyzerať asi dobre. Farba je v pohode. Niekto by mohol povedať, že sú biele, ale sú biele s čiernymi bodkami, takže to je úplne v poriadku. Ak je to letná svadba, tak mňa by najviac odradili tie dlhé rukávy a materiál. Predpokladám, že to bude polyester. Nevydržíš v tom. Budeš sa potiť a zblázniš sa v tom.

Strana
z2