icon

Aký outfit nosíte do práce a v akom odvetví?

Včera o 05:38

Dobré rano, aky outfit nosíte do práce a v akom odvetví pracujete? A máte predpísaný dresscode?
Vďaka za odpovede, potrebujem to ako menší školský prieskum.

anonym_29b6a5
Včera o 05:39

Predavacka - firemne tricko a pohodlne nohavice - nie teplaky.

stan_ka20
Včera o 05:43

Školstvo - džínsy, tričko a sako

billy_jean
Včera o 05:44

Skôr smart casual, business casual - HR - nohavice, ak džínsy tak skôr tmavšie, resp. žiadne diery a vyšúchané. Top, rolák, blúzka, sako (všetko bez nápisov, bez vzorov, neobrandované). K tomu lodičky, mokasíny, prípadne biele tenisky.

simsalabim
Včera o 05:52
@billy_jean

Skôr smart casual, business casual - HR - nohavice, ak džínsy tak skôr tmavšie, resp. žiadne diery a vyšúchané. Top, rolák, blúzka, sako (všetko bez nápisov, bez vzorov, neobrandované). K tomu lodičky, mokasíny, prípadne biele tenisky.

Rovnako ako @billy_jean, akurat bez lodiciek, tie nemozem nosit. Vacsinou sukna namiesto rifli alebo saty. Momentalne sukna, top, svetrik. A babickovske topanky 🙈

anonym_06ee13
Včera o 05:57

Smart casual/casual, pracujem v marketingu a predpísaný dresscode nemáme, hoc v minulej firme som mala zakázané nosiť potrhané rifle 🙂.

anonym_f47925
Včera o 06:07

@anonym_autor Obliekam sa pohodlne: tričko, blúzka, pulóver, sveter,nohavice/školstvo/.Na prijímačky, maturity, začiatok a koniec školského roka je vhodné obliecť si niečo elegantnejšie

lucik194
Včera o 06:10

odborna praca za pc, nemame dress code, takze v pohode do kancelarie rifle tricko, v lete slapky aj kratasy, kratka sukna

zakaznici k nam nechodia, nemame klimu, nikto neriesi, co mam oblecene

anonym_6feda8
Včera o 06:25

home office - pyžamo a župan 😂

biba_18
Včera o 06:26

čo len chcem... rifle, tričká, svetre, ale aj sukne, šaty, ako sa vyspím... kedysi som chodila elegantnejšie, ale bola som viac v styku s ľuďmi osobne - teraz väčšinou iba online tak je to jedno ...

anonym_a7e6f6
Včera o 06:30

Obchod - firemné Polo tričko, legíny, tenisky alebo v lete šľapky

janinah
Včera o 06:34

Hocičo,v práci sa aj tak prezliekam.

anonym_b6f6c7
Včera o 06:37

Keď chcem tak elegantné (nie na štýl divadla samozrejme 😄) keď chcem tak športové. Jeden deň celá v čiernom iný deň doružova. Stále upravená namalovana vlasy upravené. Odvetvie doprava

anonym_637fc4
Včera o 06:52

Musím nosiť bezpečnostnú obuv, takže buď firemnú alebo vlastnú. Vyzerajú ako tenisky, takže tenisky. Ostatné je jedno, ale keďže firma ponúka kvalitné pracovné nohavice s veľa vackami, ktoré potrebujem, firemné tričká, na zimu svetre, vesty a kabáty tak nosím firemné. Automotive

tilly
Včera o 07:30

Ja nemám dresscode. Obliekam sa podľa klienta a nálady a ročného obdobia samozrejme 😅.
V lete väčšinou šaty, alebo ľahké široké nohavice a top/blúzku a lodičky (alebo už teraz znova baleriny), alebo ľahké tenisky. V zime šaty, alebo sukňa, blúzka, sako, čierne tenké pančuchy a lodičky alebo čižmy, alebo rifle/sirsie nohavice, bluzka/top a sako a na to kabát. Teraz to, čo v zime, len bez kabáta 😅. Buď šaty alebo nohavice a sako.

anonym_10d574
Včera o 07:36

U nas sa tiez prezliekame,fasujeme botasky s ocelovou spicou,monterky,tricka,svetre,mikyny,vesty.
Vyroba

tenerifka
Včera o 07:45

Svoj dresscode som si zvolila sama, mam restauraciu, nosim cierne rovne basic Levisky a striedam kvalitne elegantne biele kosele s 3/4 rukavom, cierne kozene pohodlne topanky.

anonym_e30830
Včera o 09:23

Pracujem vo svojom obchode, v zime nosím rifle, svetrík, alebo mikinu,v lete šaty, sukne, športové oblečenie.....

drianaa
Včera o 09:41

Zdravotníctvo, takže biele nohavice, biele tričko/vesta/ bunda podľa teploty

anonym_aa19f8
Včera o 11:45

Školstvo. Na jar najčastejšie rifle / nohavice + tričko / košeľa / blúzka, sem tam šaty.

anonym_f08929
Včera o 12:38

Smart alebo business casual. Nemáme dresscode. Keď nemám poradu s vedením tak občassi dam aj tenisky a rifle 🙂

anonym_402ba7
Včera o 17:20

@anonym_autor zdravotnictvo
Predpisany dresscode- zdrav.oblecenie biele, svetlomodre, zelene, svetloruzove
Do prace kym sa prezleciem uplne pohodlne, nemam problem s leginami, dzinsy, nohavice, nejaky sveter, tricko, niekedy aj 2 dni rovnake veci , realne si to rano obleceniem ciste, 15min do prace, prezleciem sa, pracujem, naspat sa prezleciem do civilu a 15min som doma, spinave to nieje 🤣

anonym_d6af73
Včera o 17:20

@anonym_autor obchod - máme firemné polokošele, tričká, mikiny, vesty aj bundy vo farbách firmy (čierna, červená, biela). Nohavice môžme hocijaké, len musia byť minimálne trojštvrťové (aj keď pár kolegov nosí v lete kraťasy). Ja nosím čierne rifle, kolegyne rifle alebo čierne legíny, niektoré aj tepláky, ale vyzerá to zvláštne.
Plus topánky s kovovou špicou.