Aký vrchný odev zvoliť k širokým nohaviciam?
Ahojte, poraďte mi, čo na vrch k sirokym nohaviciam. Mám 68kg, 163 cm. Môj problem sú veľké prsia a tie krátke bundičky mi robia ten vrch ešte väčší. Nám útlme ramená a celkovo útly hrudník. Až na tie 🐐. Aky štýl, strich dať k tým nohaviciam? Zatiaľ to riešim tak, že nosím rozhodnuté, lebo-but zapnem a je mi to velke alebo nezapnem a mám to v ramenách ok.
@anonym_autor úplne prvé... vyhodiť široké nohavice!!!!
@ivicatolic široké nohavice vyzerajú na mne dobre, nevidím dôvod. Zvýrazňujú môj štíhly pás.
K sirokym nohaviciam priliehavejsi vrch.. ale co by si nosila k uzkym nohaviciam? Mala by si ten isty problem s vrchnym oblečením
@ivicatolic široké nohavice vyzerajú na mne dobre, nevidím dôvod. Zvýrazňujú môj štíhly pás.
@anonym_autor nosim tricka a pulovre na telo obtiahnute ak mam siroke nohavice. Budnicky ktore nezapnem zase na uzke nohavice ci mrkvace pod bundickou basic tricko tielko
K sirokym nohaviacim sa nosia veci do pasa, lebo ine nevyzeraju dobre. Skus pozriet ine strihy sak, bundiciek, riflovu bundu pripadne. Lebo to, co Ti je male a nezapnes to, tak to nevyzera lezerne, ale tak, ze sa do nicoho nezmestis.
Záleží od konkrétnych nohavíc a príležitosti, tričká, svetríky obtiahnuté alebo v dĺžke do pása kardigány, koženka, riflovka, sako.. ja problém s veľkými prsiami nemám, ale tieto veci nosím aj tak vždy len rozopnuté, aj keď by som zapla...
K sirokym nohaviacim sa nosia veci do pasa, lebo ine nevyzeraju dobre. Skus pozriet ine strihy sak, bundiciek, riflovu bundu pripadne. Lebo to, co Ti je male a nezapnes to, tak to nevyzera lezerne, ale tak, ze sa do nicoho nezmestis.
@muchotrafka298 vôbec to nevyzerá na mne malé. Pretože, mi to proste všade sedí. Len to nezpnem kocku prsiam. Pre predstavu, nosím podprsenku 75J-K, podľa toho aký strih.
Skôr som chcela odporúčanie, čo si kúpiť. Konkrétny strih resp. link
@anonym_autor ja si myslim, ze sako pod zadok, alebo riflovka pod zadok by mohla ukazat pekne aj k sirokym nohaviciam a uzke tricko pod to
@muchotrafka298 vôbec to nevyzerá na mne malé. Pretože, mi to proste všade sedí. Len to nezpnem kocku prsiam. Pre predstavu, nosím podprsenku 75J-K, podľa toho aký strih.
Skôr som chcela odporúčanie, čo si kúpiť. Konkrétny strih resp. link
@anonym_autor ked si nevies poradit, oslov stylistku. Tu Ti nikto nebude bez toho, aby Ta realne videl, aku mas postavu, co mas v satniku, nebude linky na oblecenie pridavat. Lebo sa to proste neda.
pridaj fotku postavy so zamazanou hlavou, inak sa velmi tazko radi...idelnae aj tie konkretne nohavice maj na sebe
Tato baba vo videu ukazala rozne kombinacie k tymto nohaviciam.
@malapepka lenze tato baba je stihla.
Za mňa nemôžu tie široké nohavice na tebe vyzerať až tak dobre ako píšeš, si nízka a dosť máš kíl, čiže také nohavice sa hodia len úplne stíhlim ženám, a vrch musí byť totálne vypasovany, za mňa by som vymenila gate za užšie a vrch nie byť tým pádom aj voľnejší, ale fotka tela by sa hodila bez hlavy až vtedy sa dá posúdiť
Aj za mňa si nízka a hodne kíl máš na tvoju výšku.Skus pridať fotku, myslím, že široké nohavice ťa budu ešte viac rozširovať a veľké prsia ešte k tomu…
Široké nohavice sa hodia vysokym a štíhlym kočkám
Tak ja vyzerám skoro rovnako ako ty 🙈 po pôrode som schudla na 59kg, ale jeden čas som mala skoro 70. A vôbec to nebolo hrozné, práveže k tým gigantickým prsiam som konečne mala aj trochu zadku a brucha 😂 Obtiahnuté nohavice na seba neoblečiem, pripadá mi to vulgárne na verejnosť (ja len doma pre muža). Takže len šaty/sukne alebo široké nohavice. Ja mám rada kabáty, ktoré idú akoby k bokom, ale ešte nad - teda nezakryjú zadok, dá sa k tomu nosiť voľný spodok. Lepšie sú kabáty na gombíky, lebo gombík vieš vypárať a prešiť tak, aby sa ti dal kabát pohodlne zapnúť. Ja som to tak riešila na viacerých kabátoch. A potom super sú aj zavinovacie krátke kabáty, ak ti nevadí, že máš holo okolo a pod krkom a treba to vypchať šálom alebo šatkou. Ja tiež bojujem s obliekaním.. ale proste čo spravíš, keď ti tak nadelila genetika? Ja mám obvod pod prsiami ešte menší ako ty a prsia trochu väčšie, takže viem, čo to je. Po pôrode keď som kojila som asi prvý pol rok nosila veľkosť 75L/M.
@anonym_f837ba tie obtiahnute nohavice ti pripadaju vulgarne na vsetkych, ci len na tebe kvoli prsiam? Lebo okrem vyraznych prs by si mala vyrazny zadok? Ci?
@anonym_autor nemôžeš nám odfotiť postavu? celkom si ťa neviem predstaviť, úzky pás, mega prsia, výška nie veľmi vysoká, váha nie príliš nízka

@anonym_autor úplne prvé... vyhodiť široké nohavice!!!!