icon

Aký vrchný odev zvoliť k širokým nohaviciam?

17. máj 2026

Ahojte, poraďte mi, čo na vrch k sirokym nohaviciam. Mám 68kg, 163 cm. Môj problem sú veľké prsia a tie krátke bundičky mi robia ten vrch ešte väčší. Nám útlme ramená a celkovo útly hrudník. Až na tie 🐐. Aky štýl, strich dať k tým nohaviciam? Zatiaľ to riešim tak, že nosím rozhodnuté, lebo-but zapnem a je mi to velke alebo nezapnem a mám to v ramenách ok.

ivicatolic
17. máj 2026

@anonym_autor úplne prvé... vyhodiť široké nohavice!!!!

autor
17. máj 2026
@ivicatolic

@anonym_autor úplne prvé... vyhodiť široké nohavice!!!!

@ivicatolic široké nohavice vyzerajú na mne dobre, nevidím dôvod. Zvýrazňujú môj štíhly pás.

anonym_62b8f6
17. máj 2026

K sirokym nohaviciam priliehavejsi vrch.. ale co by si nosila k uzkym nohaviciam? Mala by si ten isty problem s vrchnym oblečením

anonym_00381f
17. máj 2026
@anonym_autor

@ivicatolic široké nohavice vyzerajú na mne dobre, nevidím dôvod. Zvýrazňujú môj štíhly pás.

@anonym_autor nosim tricka a pulovre na telo obtiahnute ak mam siroke nohavice. Budnicky ktore nezapnem zase na uzke nohavice ci mrkvace pod bundickou basic tricko tielko

muchotrafka298
17. máj 2026

K sirokym nohaviacim sa nosia veci do pasa, lebo ine nevyzeraju dobre. Skus pozriet ine strihy sak, bundiciek, riflovu bundu pripadne. Lebo to, co Ti je male a nezapnes to, tak to nevyzera lezerne, ale tak, ze sa do nicoho nezmestis.

anonym_23a9fe
17. máj 2026

Záleží od konkrétnych nohavíc a príležitosti, tričká, svetríky obtiahnuté alebo v dĺžke do pása kardigány, koženka, riflovka, sako.. ja problém s veľkými prsiami nemám, ale tieto veci nosím aj tak vždy len rozopnuté, aj keď by som zapla...

autor
17. máj 2026
@muchotrafka298

K sirokym nohaviacim sa nosia veci do pasa, lebo ine nevyzeraju dobre. Skus pozriet ine strihy sak, bundiciek, riflovu bundu pripadne. Lebo to, co Ti je male a nezapnes to, tak to nevyzera lezerne, ale tak, ze sa do nicoho nezmestis.

@muchotrafka298 vôbec to nevyzerá na mne malé. Pretože, mi to proste všade sedí. Len to nezpnem kocku prsiam. Pre predstavu, nosím podprsenku 75J-K, podľa toho aký strih.

Skôr som chcela odporúčanie, čo si kúpiť. Konkrétny strih resp. link

katka533
17. máj 2026

@anonym_autor ja si myslim, ze sako pod zadok, alebo riflovka pod zadok by mohla ukazat pekne aj k sirokym nohaviciam a uzke tricko pod to

malapepka
17. máj 2026

Tato baba vo videu ukazala rozne kombinacie k tymto nohaviciam.

muchotrafka298
17. máj 2026
@anonym_autor

@muchotrafka298 vôbec to nevyzerá na mne malé. Pretože, mi to proste všade sedí. Len to nezpnem kocku prsiam. Pre predstavu, nosím podprsenku 75J-K, podľa toho aký strih.

Skôr som chcela odporúčanie, čo si kúpiť. Konkrétny strih resp. link

@anonym_autor ked si nevies poradit, oslov stylistku. Tu Ti nikto nebude bez toho, aby Ta realne videl, aku mas postavu, co mas v satniku, nebude linky na oblecenie pridavat. Lebo sa to proste neda.

anonym_fb081c
17. máj 2026

pridaj fotku postavy so zamazanou hlavou, inak sa velmi tazko radi...idelnae aj tie konkretne nohavice maj na sebe

ankare
17. máj 2026

@anonym_autor obtiahnutý vrch

anonym_4a2894
17. máj 2026
@malapepka

@malapepka lenze tato baba je stihla.

zuzubb007
17. máj 2026

Za mňa nemôžu tie široké nohavice na tebe vyzerať až tak dobre ako píšeš, si nízka a dosť máš kíl, čiže také nohavice sa hodia len úplne stíhlim ženám, a vrch musí byť totálne vypasovany, za mňa by som vymenila gate za užšie a vrch nie byť tým pádom aj voľnejší, ale fotka tela by sa hodila bez hlavy až vtedy sa dá posúdiť

zuzubb007
17. máj 2026
@malapepka

@malapepka lenže baba má 44 kilo aj s topánkami, na tej bude vyzerať všetko dobre aj vrece

anonym_ec6eb1
17. máj 2026

Aj za mňa si nízka a hodne kíl máš na tvoju výšku.Skus pridať fotku, myslím, že široké nohavice ťa budu ešte viac rozširovať a veľké prsia ešte k tomu…
Široké nohavice sa hodia vysokym a štíhlym kočkám

anonym_f837ba
17. máj 2026

Tak ja vyzerám skoro rovnako ako ty 🙈 po pôrode som schudla na 59kg, ale jeden čas som mala skoro 70. A vôbec to nebolo hrozné, práveže k tým gigantickým prsiam som konečne mala aj trochu zadku a brucha 😂 Obtiahnuté nohavice na seba neoblečiem, pripadá mi to vulgárne na verejnosť (ja len doma pre muža). Takže len šaty/sukne alebo široké nohavice. Ja mám rada kabáty, ktoré idú akoby k bokom, ale ešte nad - teda nezakryjú zadok, dá sa k tomu nosiť voľný spodok. Lepšie sú kabáty na gombíky, lebo gombík vieš vypárať a prešiť tak, aby sa ti dal kabát pohodlne zapnúť. Ja som to tak riešila na viacerých kabátoch. A potom super sú aj zavinovacie krátke kabáty, ak ti nevadí, že máš holo okolo a pod krkom a treba to vypchať šálom alebo šatkou. Ja tiež bojujem s obliekaním.. ale proste čo spravíš, keď ti tak nadelila genetika? Ja mám obvod pod prsiami ešte menší ako ty a prsia trochu väčšie, takže viem, čo to je. Po pôrode keď som kojila som asi prvý pol rok nosila veľkosť 75L/M.

anonym_528a63
17. máj 2026

@anonym_f837ba tie obtiahnute nohavice ti pripadaju vulgarne na vsetkych, ci len na tebe kvoli prsiam? Lebo okrem vyraznych prs by si mala vyrazny zadok? Ci?

ivicatolic
17. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nemôžeš nám odfotiť postavu? celkom si ťa neviem predstaviť, úzky pás, mega prsia, výška nie veľmi vysoká, váha nie príliš nízka