icon

Kde kúpiť extra dlhé široké nohavice?

terezka2911
3. máj 2026

Ahojte. Poraďte, prosím, široké nohavice EXTRA DLHÉ 🙏🏻 keď nejaké kúpim a vyperiem, väčšinou sa skrátia. Kde sa dajú nájsť dlhšie? Meriam 173 cm a nosím len topánky na rovnej podrážke. Ďakujem veľmi pekne.

thereisabear
3. máj 2026

Skús HM

erika7102
3. máj 2026

About you, zara, zalando

luckaiza
3. máj 2026

Mohito, reserved, teranova maju dost dlhe..mam 171 a boli mi extra dlheee

terezka2911
autor
3. máj 2026

Ďakujem 🙏🏻

kavasmliekom
3. máj 2026

Treba vedieť prať, ak ti pred vypratím boli dobre. Neexistuje, že sa skrátia.

anonym_e554a7
3. máj 2026

Skús pozrieť online eshop wearmee.sk, ja mám 174 a nedávno som objednávala také "poloteplákové", materiál viskóza či čo to je, nesprali sa. Aj tam mali označené niektoré že sú extra dlhé.

mikasa_ackerman
3. máj 2026

Mam 185cm, celkom dlhé majú v tescu a reservede

anonym_4f8e3a
3. máj 2026
@kavasmliekom

Treba vedieť prať, ak ti pred vypratím boli dobre. Neexistuje, že sa skrátia.

@kavasmliekom akoze nie? Polyester sa zraza menej, ale bavlna? Aj 10 cm na metri latky. Ak su usite bez vyzrazania latky, co je dnes bezne, tak sa kludne vedia skratit. Neviem, aka veda je vyprat gate na odporucanu teplotu 🫣...

bielasovicka
3. máj 2026

Ja neviem, mne sa ešte nikdy neskratili žiadne nohavice po vyprani 🫣

marianarem
3. máj 2026

@terezka2911 Ja mam 172cm, nemam kratke nohy a teda mam pocit, ze napr. v HM mi je skoro vsetko dlhe, takze skusila by som tam.

viera27
3. máj 2026

Mam 176cm. Skus Zara

silvinka511
Včera o 02:52

Mám 174 cm, v Reserved som si minulý rok kúpila letné extra široké ľahučké nohavice, ktoré sú mi teda riadne dlhé (ale v predajniach ich nemali, kupovala som online)

kavasmliekom
Včera o 04:37
@anonym_4f8e3a

@kavasmliekom akoze nie? Polyester sa zraza menej, ale bavlna? Aj 10 cm na metri latky. Ak su usite bez vyzrazania latky, co je dnes bezne, tak sa kludne vedia skratit. Neviem, aka veda je vyprat gate na odporucanu teplotu 🫣...

@anonym_4f8e3a tak periem podľa odporúčania na štítku. Ak sa skrátia aj tak, idem reklamovať.

saemi
Včera o 05:36

massimo duti

anonym_90a60b
Včera o 05:41

V zare a aj v ostatnych znackach inditexu a aj mango, mas rozne dlzky nohavic. Som si kupila uz zo dvojo sirokych full length a musela som strihat tych 20cm pri 1,65m

natalka13
Včera o 05:45
@anonym_4f8e3a

@anonym_4f8e3a latka ano, ale nohavice sa mi nikdy nezbehli.
Siroke nohavice maju uplne vsade uz viac 3 roky sa nosia

tykat
Včera o 06:46

@terezka2911 mam 180cm, RESERVED su mi poriadne dlhe, a ešte PRIMARK, tam si vždy vyberiem. A ešte NEW YORKER som bola prekvapena ze su mi na dlzku fajn.

terezka2911
autor
Včera o 07:26

Ďakujem všetkým. Mám nohavice s prímesou ľanu a prala som podľa štítka. 🤷🏼‍♀️

wiwi28
Včera o 08:44

Mne sa tiež stalo, že sa po praní skrátili, ale ked ich prebehnem parným generátorom tak pustia dĺžku. Kupujem hlavne v Zare a Reserved + Shein. Mám 172cm a nohy o dosť dlhšie ako trup.

natalka13
Včera o 09:01
@terezka2911

Ďakujem všetkým. Mám nohavice s prímesou ľanu a prala som podľa štítka. 🤷🏼‍♀️

@terezka2911 a na kolko st? Janam 55 lan 45 bavlna a nezbehli sa a tak 4cm by sa zisli.

martinadomianova
Včera o 14:24

@terezka2911 aj Takko občas má. Alebo Reserved, Tesco, Oliver ( už majú len eshop). Ale práve z tadiaľ si kupujem ja pri mojej výške.

zuzubb007
Včera o 14:28

Ak si kupovala v reservede nečudujem sa, mám z tade dvojo nohavíc, oprala som ich v studenej vode v rukách s skrátili sa o 10 centimetrov, čiže nenositelne, v živote sa mi to nestalo len z tejto predajne

marcellka32
Včera o 16:04

Mám 181 CM, primark, HM, tesco

starlessbunny
Včera o 21:36

Popflex

anonym_6fdfb1
Dnes o 03:16
@wiwi28

Mne sa tiež stalo, že sa po praní skrátili, ale ked ich prebehnem parným generátorom tak pustia dĺžku. Kupujem hlavne v Zare a Reserved + Shein. Mám 172cm a nohy o dosť dlhšie ako trup.

@wiwi28 pridala by si link na nohavice zo shein?

wiwi28
Dnes o 08:59
@anonym_6fdfb1

@wiwi28 pridala by si link na nohavice zo shein?

@anonym_6fdfb1 tieto su mega dlhé: https://euqs.shein.com/SHEIN-BAE-Women-Casual-O...

tilly
Dnes o 13:19

174 je v pohode. Ja mám 180 a mám z hm, reserved, gate, terranovy... treba skúšať