icon

Čo si obliecť na oslavu 40tky?

1. feb 2026

Baby poraďte. Čo by ste si obliekli k týmto nohavicam? Oslava v reštaurácii. Nič extra noblesné. Chcem asi niečo trblietavé....nie blúzku. Možno nejaké tričko elegantné alebo sveter. Nič pekné neviem nájsť.
Takéto niečo by bolo pekné, či vôbec?
Ďakujen za tipy a radu. Vek 45.

Strana
z2
anonym_d67f3c
1. feb 2026
@anonym_c8964f

Ja neviem kde na tieto outfity alá 90 roky a pre 50+ ročné ženy chodíte 🙈 to dnes v dobe internetu a neuveriteľných možnosti je problem si kúpiť niečo fakt pekné, šmrncovné ? A nie flitrovaný top … Stačí otvoriť instagram google alebo Pinterest

@anonym_c8964f
Mas uplne pravdu nikdo ju ani poznat nebude😍

anonym_c8964f
1. feb 2026
@anonym_d67f3c

@anonym_c8964f
Mas uplne pravdu nikdo ju ani poznat nebude😍

@anonym_d67f3c ja oceňujem Tvoju prácu s umelou inteligenciou, ale hádam si nemyslíš že na tom ilustračnom obrázku je autorka ..

anonym_d67f3c
1. feb 2026
@anonym_c8964f

@anonym_d67f3c ja oceňujem Tvoju prácu s umelou inteligenciou, ale hádam si nemyslíš že na tom ilustračnom obrázku je autorka ..

@anonym_c8964f
Jasne, ja len pre seba testujem 4 rozdielne AI ktora funguje najrychlejsie a najlepsie

autor
2. feb 2026
@anonym_c8964f

Ja neviem kde na tieto outfity alá 90 roky a pre 50+ ročné ženy chodíte 🙈 to dnes v dobe internetu a neuveriteľných možnosti je problem si kúpiť niečo fakt pekné, šmrncovné ? A nie flitrovaný top … Stačí otvoriť instagram google alebo Pinterest

@anonym_c8964f tak poraď niečo konkrétne. Budem rsda za inšpiráciu.

autor
2. feb 2026

Tie nohavice trošku rozširujú, ale sedia veľmi pekne.
Pôvodne som chcela blúzku, ale krajšie by bolo niečo obsiahnuté.
A neviem nič také v čom by som sa cítila dobre a aj to vyzeralo nájsť.

anonym_ee3df2
2. feb 2026

Bon prix

Strana
z2