Čo si obliecť na oslavu 40tky?
Baby poraďte. Čo by ste si obliekli k týmto nohavicam? Oslava v reštaurácii. Nič extra noblesné. Chcem asi niečo trblietavé....nie blúzku. Možno nejaké tričko elegantné alebo sveter. Nič pekné neviem nájsť.
Takéto niečo by bolo pekné, či vôbec?
Ďakujen za tipy a radu. Vek 45.
@anonym_c8964f
Mas uplne pravdu nikdo ju ani poznat nebude😍
@anonym_d67f3c ja oceňujem Tvoju prácu s umelou inteligenciou, ale hádam si nemyslíš že na tom ilustračnom obrázku je autorka ..
@anonym_d67f3c ja oceňujem Tvoju prácu s umelou inteligenciou, ale hádam si nemyslíš že na tom ilustračnom obrázku je autorka ..
@anonym_c8964f
Jasne, ja len pre seba testujem 4 rozdielne AI ktora funguje najrychlejsie a najlepsie
Ja neviem kde na tieto outfity alá 90 roky a pre 50+ ročné ženy chodíte 🙈 to dnes v dobe internetu a neuveriteľných možnosti je problem si kúpiť niečo fakt pekné, šmrncovné ? A nie flitrovaný top … Stačí otvoriť instagram google alebo Pinterest
@anonym_c8964f tak poraď niečo konkrétne. Budem rsda za inšpiráciu.
Tie nohavice trošku rozširujú, ale sedia veľmi pekne.
Pôvodne som chcela blúzku, ale krajšie by bolo niečo obsiahnuté.
A neviem nič také v čom by som sa cítila dobre a aj to vyzeralo nájsť.
Bon prix

Ja neviem kde na tieto outfity alá 90 roky a pre 50+ ročné ženy chodíte 🙈 to dnes v dobe internetu a neuveriteľných možnosti je problem si kúpiť niečo fakt pekné, šmrncovné ? A nie flitrovaný top … Stačí otvoriť instagram google alebo Pinterest
@anonym_c8964f
Mas uplne pravdu nikdo ju ani poznat nebude😍