icon

Čo si obliecť na pohreb v lete?

nadka17
26. máj 2026

Dobrý deň , chcem sa opýtať na vašu radu ohľadom šiat na pohreb . Už je aj dosť teplo, tak by som chcela zvoliť tieto šaty ci sú vhodne a či je nutne mať silonky … ?
K šatám zvolim lodičky . Ďakujem vopred za názory 😊

Čo si obliecť na pohreb v lete?
Strana
z2
nadka17
autor
26. máj 2026

Ďakujem všetkým za názor . Pohreb je pondelok , ukazuje 23 stupňov , tak silonky už dám no.
Skôr ma zaujíma vás názor teraz na tie balerínky s otvorenou pätou 😊

anonym_fb854c
26. máj 2026

Su krasne elegantne a velmi vhodne. Ja som za silonky, citim sa v nich vzdy lepsie, obliekam kludne aj v lete k elegantnemu obleceniu, nikdy som v nich neodpadla ako niektore zvelicuju 🙂

anonym_c2222a
26. máj 2026
@anonym_2313b8

pred 2 rokmi sme mali pohreb - svokra. Silonky som nemala, boli obrovské horúčavy. Mala som len holé nohy. Ľudia stáli pod stromami a my s truhlou na slnku.

@anonym_2313b8 no veď toto! Ešte ak sa pochováva do zeme a farár tam rozpráva nad jamou hodinu, tak môj koniec v tom teple 🙄

bielasovicka
26. máj 2026

@nadka17 môj muž mal pohreb v strede júla, bolo 38 stupňov. Mala som dlhšie šaty, na jednej nohe biela pančucha, ta sťahovacie, bola som 2 týždne po operácii kolena. Učila som sa chodiť, v ruke barle, vyzerala som ako drbko. Mala som čierne balerinky, a žiadne pančuchy. A bolo mi úplne fuk ci sa to niekomu nepáči. Bola som rada ze som to tam vôbec vydržala 🤷🏼‍♀️

anonym_4383a0
27. máj 2026
@nadka17

Ďakujem všetkým za názor . Pohreb je pondelok , ukazuje 23 stupňov , tak silonky už dám no.

@nadka17 topanka s otvorenou spickou a v tom noha v silonke bude podla mna divna

eeffka
27. máj 2026
@nadka17

@nadka17 je to uplne jedno, bola sim na pohreboch za 2m 2x a naozaj nikto neriesi taketo veci. Uprimnu sustrast.

arieska
27. máj 2026

šaty sú krásne a na pohreb určite vhodné, s topánkami by som sa netrápila. Na pohrebe stretneš oveľa divnejšie oblečených ľudí. Fakt. Zažila som jeden pohreb kde jedna pani mala tmavomodré rifľové šaty, ktoré jej končili nebezpečne vysoko a navyše mala asi 85 kíl takže všetky oči na nej.
Minulý týždeň som sa zúčastnila pohrebu, kde najbližšia rodina - ženy okolo 40 mali na sebe síce čierne mikiny ale s veľkými športovými názvami...Katastrofa.
Oproti tomu je otvorená päta v baleríne úplne nič.
Silónky kľudne telové pokiaľ nie si najbližšia rodina.
Úprimnú sústrasť

marekjakub1
27. máj 2026

Šaty fajn a kľudne bez siloniek. Ja by som sa v nich zbláznila osobne.

nadka17
autor
27. máj 2026
@anonym_4383a0

@nadka17 topanka s otvorenou spickou a v tom noha v silonke bude podla mna divna

@anonym_4383a0 pisalala som balerínky s otvorenou pätou 😊

anonym_4383a0
27. máj 2026
@nadka17

@anonym_4383a0 pisalala som balerínky s otvorenou pätou 😊

@nadka17 hej patu som myslela, aj to bude zle vyzerat

anonym_5d64ec
27. máj 2026

Šaty sú vhodné na pohreb. Až si dáš silonky, tak si obuj lodičky. Až si nedáš silonky, tak tie balerinky.
Ja som mala na pohrebe midi suknu a lodičky, bez siloniek. Zomrela by som v nich. Absolutne neviem, kto mal alebo nemal silonky, ani čo mal obute.

anonym_85a16d
28. máj 2026

Silonky telove pokial niesi najbližšia rodina, ak si vzdialena daj si biele, ak najbližšia daj si čierne. Vam tk dobre drbe. Bola som na Xx pohreboch a v zivote som si nevšimala kto má čo oblečené a popri vybavovačkach je posledná vec na ktorú myslim to čo si oblečiem. Idem sa tam rozlúčiť a nie ukazovať. Už len na modrom koniku by som sa pytala na názor a nejaký módny guru ešte aby mi hovoril čo sa ma a nemá. Choré. Riešiť farbu siloniek. Uffffff......

anonym_a44ddd
28. máj 2026

Samodrzky su super aj v lete. Chodila som tak do prace, lebo sme to museli a ziadny diskomfort.

koniarova
28. máj 2026
@anonym_85a16d

Silonky telove pokial niesi najbližšia rodina, ak si vzdialena daj si biele, ak najbližšia daj si čierne. Vam tk dobre drbe. Bola som na Xx pohreboch a v zivote som si nevšimala kto má čo oblečené a popri vybavovačkach je posledná vec na ktorú myslim to čo si oblečiem. Idem sa tam rozlúčiť a nie ukazovať. Už len na modrom koniku by som sa pytala na názor a nejaký módny guru ešte aby mi hovoril čo sa ma a nemá. Choré. Riešiť farbu siloniek. Uffffff......

@anonym_85a16d súhlasím s tebou do bodky. Ľuďom už drbe načisto. Riešiť silonky, keď ideš vo svojom vnútri umrieť aj ty od žiaľu.

Strana
z2