Drahá kabelka ako darček: Ktoré sú trendy a nadčasové?
Chcela by som si kúpiť drahšiu kvalitnú kabelku(200-300) ako darček pre seba. Viete mi poradiť niečo aktuálne trendy a zároveň nadčasové? Napr značky coach, furla a pod. Nejakú väčšiu tmavú, kludne aj model, ktorý ste si kúpili. Pripadne po ktorej túžite. Nie klasicky pevný shopper, ten už vychádza z módy.
A zároveň trendy akosi vylučuje nadcasovost
Ja som dostala k okrúhlinam od kamošiek túto https://mybelka.cz/produkt/sofia/ veľmi ju mám rada 🙂 každopádne viaceré sa mi od nich páčia, sama by som si možno inú vybrala ale páči sa mi.
A osobne mám rada Coccinelle, napr. na Zalando Loznge majú aj Furla aj Coccinelle za fajn ceny. Trendy veľmi nesledujem, tak neviem poradiť. Mám klasické stredne veľké kabelky, ktoré mi sedia tvarom, farbou a sú univerzálne použiteľné.
Prečo ste tak posadnuté kabelkami? Ja osobne si ich na ženách veľmi nevšímam, ani si ich v práci či v rodine navzájom nekomentujeme. Také malomeštiacke, wannabe Sex and the City🙂. Ale ak musíš, dopraj si. Možno si to ani nikto nevšimne.
Vsak hadam si kupis taku aka sa tebe bude pacit a aku budes potrebovat, nie taku aku ti poradi marka z hornej-dolnej
Za mňa majú naj kabelky Longchamp
Ja som dostala k okrúhlinam od kamošiek túto https://mybelka.cz/produkt/sofia/ veľmi ju mám rada 🙂 každopádne viaceré sa mi od nich páčia, sama by som si možno inú vybrala ale páči sa mi.
A osobne mám rada Coccinelle, napr. na Zalando Loznge majú aj Furla aj Coccinelle za fajn ceny. Trendy veľmi nesledujem, tak neviem poradiť. Mám klasické stredne veľké kabelky, ktoré mi sedia tvarom, farbou a sú univerzálne použiteľné.
@petamich no ja by som si z tej stranky ani jednu nevybrala. Kabelka je nieco ako parfem. To si musi majitelka sama vybrat podla seba. Mne by tazko niekto ulahodil kabelkou ako darcekom. Vyhodene peniaze.
Trendy a nadcasova su uplne odlisne veci. Lebo trendy je nieco moderne, co sa nosi teraz a za par mesiacov po tom ani pes nestekne.Nadcasova je klasicka, ktora nikdy nevyjde z mody.
Draha kabelka za 200 EUR? To je bezna cena kozenej kabelky napr. Furla, Cocinelle.
Ja suhlasim s @katkazatka, ze kabelku si kazda zena vyberie najlepsie sama. Mne keby niekto kupil bez mojho suhlasu nejaku kabelku, tak na 90 % by to bolo nieco, co by so,m si sama nevybrala a nenosila.
@anonym_autor za mna Aigner je klasika, tak okolo 500 eur. Potom MK Shopper je pekny, ziadny vzor na tom, tiez okolo 500-700 eur. Furla je tiez klasika. Pozri si Zalando Lounge. Mavaju pekne kusky. Potom su menej preflaknute znacky, tie vedia mat tiez super kvalitu.
Prečo ste tak posadnuté kabelkami? Ja osobne si ich na ženách veľmi nevšímam, ani si ich v práci či v rodine navzájom nekomentujeme. Také malomeštiacke, wannabe Sex and the City🙂. Ale ak musíš, dopraj si. Možno si to ani nikto nevšimne.
@anonym_dfcc8c hmm, kazdy ma nejaku nerest. Ja mam kabelky, rozne, nielen znackove. Moj muz by vedel hovorit 😂 Ale keby 6 mes nic nedotiahnem domov, tak vola rovno zachranku 😂😂
@petamich no ja by som si z tej stranky ani jednu nevybrala. Kabelka je nieco ako parfem. To si musi majitelka sama vybrat podla seba. Mne by tazko niekto ulahodil kabelkou ako darcekom. Vyhodene peniaze.
@katkazatka tak poznaju ma roky a nenapadne to so mnou konzultovali (stylom tato sa mi paci, co myslis) 🙂 ja by som si ju nekupila, lebo rada nosim praktickejsie kabelky, faktom ale je, ze sa mi hodi hlavne k pracovnemu satniku, farba je moja najoblubenejsia a doplnila mi zbierku, pricom teda ja na kabelkach neulietavam ale ze vobec 🙂. Takze preto som to ani nijako hlboko neriesila, ze kabelku si predsa mas vyberat sam, uz mi kupil aj manzel, kym sa trafi do ramca "fajn tvar, velkost, farba a material" som s tym uplne okej.
V tvojom pripade, by asi tvoje kamosky vedeli, ze kabelku si chces kupit sama, lebo je to pre teba vec, ktoru ti nemaju vyberat ini.
Mne je to jedno, rovnako ako parfem. Aj ten mi casto kupuje manzel 😂.
Ale zasa su ine veci, ktore ked mi kupi niekto iny nedopadne to dobre. Kazdy mame asi to svoje.
@anonym_dfcc8c Chcem si ju kúpiť pre seba ako odmenu po náročnej práci, kde som niečo zarobila, nie pre druhých. Mám len zopár kabeliek, všetko lacnejšie- malé crossbody za 25-70, jeden shopper za 100. Chcem si jednoducho po dlhej dobe kúpiť niečo pekne.
Vsak hadam si kupis taku aka sa tebe bude pacit a aku budes potrebovat, nie taku aku ti poradi marka z hornej-dolnej
@anonym_fcc4b5 Niektoré ženy jednoducho majú vkus, peniaze, viac času na hladanie pekných a kvalitných veci, lepší prehľad v móde ( čo ja až tak nemám) a rada sa nimi nechám inšpirovať.
@anonym_autor ja zas neviem poriadne zobrať doslova čistú kabelku bez akéhokoľvek nápisu. Neznesiem žiadne aplikácie, ani pruhy... len čisto jednofarebné.
@anonym_autor Kašli na značky, tie v dnešnej dobe sekajú náklady kde sa dá, za 2-3 stovky dostaneš akurát tak predražený smejd. Choď na fler cz alebo stránku kde sa ešte vyskytujú remeselníci čo pracujú s kožou, dobre pozri recenzie a čo majú v ponuke,

drahšia neznamená kvalitnejšia