icon

Existuje podprsenka na extrémne ťažké prsia?

22. feb 2024

Poraďte niečo. Vždy som mala veľké prsia, ale teraz pri dojčení mam veľkosť F a idú mi odtrhnúť hlavu aj krk. Existuje nejaká špeciálna podprsenka co odľahči môjmu krku takú záťaž?

surama
•
22. feb 2024

Musis hladat podprsenky s hrubsimi ramienkami. Napr. tato je velmi dobra.

nevenka
•
22. feb 2024

A hlavne spravny obvod. Ja mam G, sesternica mala pri dojceni kosik H. Mega tazke a ja som este aj krpec, vyzera to zle. Jedine tie podprdy, aby mali spravne pevny obvod, aby Ti vahu prs nedrzali iba ramienka, musia mat podporu zdola. A hrubsie ramienka. Mozno ak mas obvod 75, tak do velkosti F su veru tensie, a potom uz G kosik mal hrubsie, aspon u znacky Ava, co ja nosim.

janica_
•
22. feb 2024

Navstivit predajnu https://brafitting.attractiv.sk/
Odkedy mam od nich podprsenky ani neviem zeby ma bolela krcna chrbtica ci chrbat, nemusim si prsia stale napravat v podprsenke a tiez mozem hockedy pobehnut bez napravania. Uz ziadne objednavanie naslepo, nestoji to zato

daniela2202
•
22. feb 2024

Bonprix má na také megáče

kiki68
•
23. feb 2024

Ja mam sportove podprsenky a riesi to problem. Potom su speci na beh a cvicenie. Mam 75 D/E , takze viem co to je mat velke prsa. Z beznych som spokojna s Palmers

julia_romeo
•
23. feb 2024

Ak dojcis, klasicku podprsenku si rozhodne nekupuj. Prsia stale "pracuju", nalievaju sa, rastu, zmensuju sa atd. Preto ti klasicka podprsenka rano sediet moze, ale naobed uz nebude. A ani to nie je pri dojceni vhodne. Idealna pre teba je materska podprsenka, napriklad s fexikosticou a taka, ktora sa dokaze prisposobit plus minus 3 velkosti. Urcite zabehni do Attractivu v Bory mall, tam take maju.

nevenka
•
24. feb 2024

@daniela2202 to nie su megace a nie, Bonprix nema, rozhodne nie take, co by sedeli a uz vobec nie na obvod 75, napriklad.

daniela2202
•
24. feb 2024

@nevenka tak potom neviem čo je toto.... veľkosť cdefg 75 - 110 👉👉👉👉👉👉

julia_romeo
•
24. feb 2024

@daniela2202 toto nie je absolutne vhodna podprsenka pri kojeni...

0silvia0
•
24. feb 2024

Bonprix ma aj odlahcujucu na velke velkosti kosikov

0silvia0
•
24. feb 2024

Aj materske na kojenie, ale do velkosti E

julia_romeo
•
24. feb 2024

@0silvia0 za tie ceny to bude "kvalitka" 🙂

0silvia0
•
24. feb 2024

@julia_romeo to neviem posudit, su tam recenzie, treba precitat. Ja si podprsenky z bonprix neobjednavam, ja mam opacny problem. Ale mozno na nejaky cas kym dieta odstavi posluzia.

mooonika1975
•
24. feb 2024

Ja mám Feliny, to je ale 110€ podprda, musiš si kúpiť jednoznačne o 5cm menši obvod, ako máš pod prsiami, tam ti totiž má držať podprsenka, nie ramienka, ale dole ten obvod.

ladyxxl
•
8. máj 2024

Kupujem značku Anita, osvedčené. Veľkosť 90G. Web majú nemožný, ale výrobky skvelé. Sú tam špeciálne podprsenky na kojenie.

janica_
•
8. máj 2024

@0silvia0 su otrasne a rozhodne neodlahcia. Ziadny tvar, ziadna opora, sice ich necitis ale krk a chrbat po celom dni v nich ano