Hodí sa táto farba šiat k týmto topánkam na svadbu?
Prosím bude to moc? Alebo v pohode? Má to byť na svadbu. Ďakujem za radu
@anonym_autor v pohode, ako radia žienky ružový lak na nechty + rúž, strieborná kabelka...
Ak sa ti to páči a cítiš sa v tom dobre, daj si to. Objektívne - tie farby sú studené, ideálne pre zimný typ. Ak si zimný typ, budú s tebou v harmónii a v kombinácii so striebrom to bude super. Ak nie si studený typ, nebude to s tebou v harmónii a bude to na tebe kričať.
@anonym_autor topánky krásne, šaty krásne.....k topánkam šaty čierne, alebo pestrofarebné, k šatám telové topánky
@anonym_autor páči sa mi to
Dobre, ale treba si to predstavit trosku na ine pomery, lebo na tych modelkach vyzeraju aj handry do stodoly dobre. Tu vidno, ze tie topanky kricia. Ak to je zamer, tak super, ak nie - volila by som ine.
@reela mne osobne tu kričia menej ako predtým takže je to už na každom individuálne aký má štýl, ako to vie predať a čo lahodí jeho oku
Dobre, ale treba si to predstavit trosku na ine pomery, lebo na tych modelkach vyzeraju aj handry do stodoly dobre. Tu vidno, ze tie topanky kricia. Ak to je zamer, tak super, ak nie - volila by som ine.
@reela tak tu su sat, ovela bledsie a v tom pripade sa tie vyrazne topanky k nim velmi hodia
Akurat,ze strih siat na tuto modelku je absolutne nevhodny ...
Tie saty vyzeraju ako nocna kosielka a tie topanky k tomu ako vystrelene na kolotococh.. toto nie je originalita, toto je nevskus, vyzera to hrozne

Mne sa to páči 😁 na našej svadbe mala polovica hostí čierne šaty alebo napoly mali niečo čierne 😀