icon

Hunting chic: Aké šaty obliecť na slávnostnú večeru?

24. aug 2026

Dievcata, ktore sa vyznate v tych vsakovakych dress codoch - slavnostna vecera po polovacke, zamok, predpisany hunting chic - spolocenske saty alebo kostym. Drobne ziena 155 cm, 46 kg, sihla. Netusim ake saty si obliect. Nieco z tychto? Alebo uplne nieco ine?

anonym_97793a
Autor odpoveď zmazal
helenbozka
24. aug 2026

@anonym_autor ja by som bola za kostým v prírodných farbách. Nejaká blúzka s mašľou na krku, vesta a široké nohavice

V jednej časti Dawnton Abbey (snáď som napísala správne) boli na poľovačke - skús vyhľadať cez chat gpt tú časť a nechaj sa inšpirovať 😉

anonym_ff5abf
24. aug 2026

do toho sa zeny po polovacke asi neprezliekali. jedna pride v karovanom saku. druha vo vecernej robe.

anonym_d62f35
24. aug 2026

Striaslo ma pri slove "ziena"😵‍💫

anonym_9058e5
25. aug 2026

@anonym_autor sranda ako ľudia potrebujú byť na jednom mieste a v danom čase uniformovaní, ešte aj dresscode pre to vymyslia. Vlastne celá móda je o tom, že ktosi vplyvný vyhlási tohtoročné trendy (ktoré sa recyklujú stále dokola) a všetci kupujú dané uniformy. A biznis sa točî...
K veci - nie sú všetky tie šaty málo hunting? Nebudú dostatočnou štýlovou uniformou.

anonym_cdb443
25. aug 2026

Aspoň zelené 🙂

anonym_ecf46c
25. aug 2026

@anonym_autor nešla by som do vyslovene slávnostných šiat, pozri na pintereste hunting/country chic. Podľa toho by som sa skúsila skôr obliecť. Toto sú čisto plesové šaty, budeš tam tak asi jediná oblečená.

autor
25. aug 2026
@anonym_ecf46c

@anonym_autor nešla by som do vyslovene slávnostných šiat, pozri na pintereste hunting/country chic. Podľa toho by som sa skúsila skôr obliecť. Toto sú čisto plesové šaty, budeš tam tak asi jediná oblečená.

@anonym_ecf46c Dakujem velmi pekne ❤

autor
25. aug 2026
@anonym_cdb443

Aspoň zelené 🙂

@anonym_cdb443 mame zelenu, bordovu a bezovu. V zelenej sa premenim na zelenu zabu 🙂

autor
25. aug 2026
@anonym_9058e5

@anonym_autor sranda ako ľudia potrebujú byť na jednom mieste a v danom čase uniformovaní, ešte aj dresscode pre to vymyslia. Vlastne celá móda je o tom, že ktosi vplyvný vyhlási tohtoročné trendy (ktoré sa recyklujú stále dokola) a všetci kupujú dané uniformy. A biznis sa točî...
K veci - nie sú všetky tie šaty málo hunting? Nebudú dostatočnou štýlovou uniformou.

@anonym_9058e5 sranda ako sa stale najde niekto, kto musi pisat vsade a uplne od veci. Pomoc mu je cudzia ale hlavne, ze vie, ako maju vsetci zit. Prajem ti pekny neuniformovany zivot.

anonym_ecf46c
25. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_ecf46c Dakujem velmi pekne ❤

@anonym_autor a v konečnom dôsledku sa vieš obliecť tak, aby si tie veci vedela využiť aj v bežné dni 🙂. Za mňa je to veľmi pekný štýl obliekania, ešte mi napadlo inspo nájdeš aj v seriáli Dr.Quinn i keď tam to je trošku western 😅

autor
25. aug 2026
@anonym_ecf46c

@anonym_autor a v konečnom dôsledku sa vieš obliecť tak, aby si tie veci vedela využiť aj v bežné dni 🙂. Za mňa je to veľmi pekný štýl obliekania, ešte mi napadlo inspo nájdeš aj v seriáli Dr.Quinn i keď tam to je trošku western 😅

@anonym_ecf46c uz som pozrela ten pinterest - chcela som saty, ale to nekupim, nie je kde. Ale nasla som tento kostym a pojdem takto. Len inu kabelku si vezmem. Nejaku listovu.

anonym_cdb443
25. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_ecf46c uz som pozrela ten pinterest - chcela som saty, ale to nekupim, nie je kde. Ale nasla som tento kostym a pojdem takto. Len inu kabelku si vezmem. Nejaku listovu.

@anonym_autor nooo to vyzerá vhodne🙂👍

autor
25. aug 2026
@helenbozka

@anonym_autor ja by som bola za kostým v prírodných farbách. Nejaká blúzka s mašľou na krku, vesta a široké nohavice

V jednej časti Dawnton Abbey (snáď som napísala správne) boli na poľovačke - skús vyhľadať cez chat gpt tú časť a nechaj sa inšpirovať 😉

@helenbozka dakujem za pomoc ❤

autor
25. aug 2026
@anonym_cdb443

@anonym_autor nooo to vyzerá vhodne🙂👍

@anonym_cdb443 dakujem velmi pekne ❤

kiki68
25. aug 2026

Ja by som kludne isla takto, za mna velmi pekne saty. Bordova je in. Kabelku by som dala zelenu khaki farbu a rovnako topanky.