Je medzi mužmi rozšírený trend nosenia skinny jeans?
To len v mojom okolí chlapi 27 az 37 rocny nosia skinny jeans ?
Vsak nech si kazdy nosí, áno...
Tavie kopyto tiež je nechutné
@pr85 a sutana ti neprekáža? Či to máš rád v kostole a zakristii?
@anonym_8fca62 Sutana je normálne oblečenie a kňazi pod tým nosia nohavice/ rifle. Sám som ju mal viackrát oblečenú, keď som ministroval spolu s bielou superpeliciou. Ale teda ja preferujem albu prepasanu cingulom, keď som v službe pri oltári. A akože čo mám mať rád v kostole a sakristii? Nože povedz mi? Lebo kostol mám rád, prebýva tam môj Spasiteľ v sposobe eucharistie.
@pr85 tebe fakt už z toho kostola prepína. Nie je dôležité aké má chlap rifle v kostole, ale čo má v srdci a duši.
@anonym_8fca62 áno, je to dôležité, ale ľudia bi si mali uvedomiť, že nikto z veriacich nie je zvedavý na niekoho 🍆, ktorý mu vidno práve pri skinny jeans-och. Podobne zle je aj cylisticke oblečenie, kde je ten 🍆 tiež výrazne viditeľný. Ak právom kritizuje ženy, keď sa nevedia slušne obliecť do kostola, tak je potrebné sa vyjadriť a kritizovať aj mužov, ktorí sú na tom rovnako.
@pr85 muzi radsej sukna ako "skinyrifle"aspon ho to nebude ominat na.. 😂
@klotildabazarik No muž v sukni? To asi nie. To by na Slovensku neprešlo ani u liberálov. Ale v takom Škótsky s tým nemajú problémy a kilt muži na oslavách nosia.
@anonym_8fca62 áno, je to dôležité, ale ľudia bi si mali uvedomiť, že nikto z veriacich nie je zvedavý na niekoho 🍆, ktorý mu vidno práve pri skinny jeans-och. Podobne zle je aj cylisticke oblečenie, kde je ten 🍆 tiež výrazne viditeľný. Ak právom kritizuje ženy, keď sa nevedia slušne obliecť do kostola, tak je potrebné sa vyjadriť a kritizovať aj mužov, ktorí sú na tom rovnako.
@pr85 tak ale nehnevaj sa, cyklistické oblečenie je na cyklistiku a je dôvod, prečo je, aké je. Predpokladám, že tak nik do kostola nechodí. Už to netreba takto hrotiť.
@pr85 tak ale nehnevaj sa, cyklistické oblečenie je na cyklistiku a je dôvod, prečo je, aké je. Predpokladám, že tak nik do kostola nechodí. Už to netreba takto hrotiť.
@anonym_b890df práve, že existujú kaplnky a kostoly v prírode, kde sa ti cyklisti môžu zastaviť. Ale, ak je niekto takto oblečený, mal by podľa mňa ostať pri vchode do kostola, aby nepoburoval veriacich.
@anonym_b890df práve, že existujú kaplnky a kostoly v prírode, kde sa ti cyklisti môžu zastaviť. Ale, ak je niekto takto oblečený, mal by podľa mňa ostať pri vchode do kostola, aby nepoburoval veriacich.
@pr85 ach, keby to bol najväčší hriech, cyklista čo cestou vôjde do kaplnky. Aby nepobúril oblečením. Tak nemali stavať kostoly v prírode. Niekedy sa nečudujem ľuďom, aký názor majú na takýchto "veriacich", pozerajú napr.na cyklistické oblečenie, ale že celý týždeň tí tzv.veriaci žiijú mnohonásobne horšie, je už v poriadku. Hlavne že idú do kostola vhodne oblečení. Je to smutné.
@pr85 ach, keby to bol najväčší hriech, cyklista čo cestou vôjde do kaplnky. Aby nepobúril oblečením. Tak nemali stavať kostoly v prírode. Niekedy sa nečudujem ľuďom, aký názor majú na takýchto "veriacich", pozerajú napr.na cyklistické oblečenie, ale že celý týždeň tí tzv.veriaci žiijú mnohonásobne horšie, je už v poriadku. Hlavne že idú do kostola vhodne oblečení. Je to smutné.
@anonym_b890df V kostole je prítomný nás Spasiteľ Ježiš Kristus pod spôsobom eucharistie. Keď by si bola pozvaná na večeru s prezidentom, tak by si si obliekla tu najlepsiu róbu. A tu je niekto omnoho väčší ako nejaký prezident. Syn živého Boha. Preto si zaslúži našu úctu aj oblečením.
@anonym_b890df V kostole je prítomný nás Spasiteľ Ježiš Kristus pod spôsobom eucharistie. Keď by si bola pozvaná na večeru s prezidentom, tak by si si obliekla tu najlepsiu róbu. A tu je niekto omnoho väčší ako nejaký prezident. Syn živého Boha. Preto si zaslúži našu úctu aj oblečením.
@pr85 ale tu píšeme o kaplnke v prírode, kde je viac než jasné, že nikto si žiadnu róbu nedá, či???
@pr85 prečo sa divas na🍆iných chlapov?
Ženské prsia sú v pohode?Prsia predsa vidno aj keď ma žena oblečený sveter
Ako to ma napríklad riešiť muž ,keď je trošku viac obdarený a ma triadnu hrču aj v normálnych rifliach ,ma si ho odrezať
@klotildabazarik No muž v sukni? To asi nie. To by na Slovensku neprešlo ani u liberálov. Ale v takom Škótsky s tým nemajú problémy a kilt muži na oslavách nosia.
@pr85 vidim, ze tebe v hlave okrem cirkvi strasia aj liberali. Farari mozu nosit sukne? Vdaka liberalom sa odhalilo zneuzivanie deti farami. Lebo fanatici a konzeevativci to vzdy len ututlali. Vdaka liberalom sme v 21. storoci. Teda vacsina z nas. Ty si sa zasekol v 16. st.
@pr85 tebe už s toho kostola vyhráva
@pr85 tebe už s toho kostola vyhráva
@anonym_8fca62 kým týmto fanatikom takto v hlave prehráva ono by to ešte nebolo strašné. Ale takito blázni sa dostávajú aj do parlamentu. Ako Záborská a Vašečka, riadia naše životy, naše maternice, starajú sa do nášho sexuálneho života- to je tragédia. Toto nemá čo v kultúrnom modernom živote robiť, toto má byť voľnočasová aktivita.
@pr85 prečo sa divas na🍆iných chlapov?
Ženské prsia sú v pohode?Prsia predsa vidno aj keď ma žena oblečený sveter
Ako to ma napríklad riešiť muž ,keď je trošku viac obdarený a ma triadnu hrču aj v normálnych rifliach ,ma si ho odrezať
@minenkaa V normálnych rifliach to nie je predsa vidno. Ale, keď nejaký muž je skinny jeans-och a vidno mu 🍆, tak mi to vadi. A áno aj prsia by mali byť zakryte u žien.
@anonym_8fca62 kým týmto fanatikom takto v hlave prehráva ono by to ešte nebolo strašné. Ale takito blázni sa dostávajú aj do parlamentu. Ako Záborská a Vašečka, riadia naše životy, naše maternice, starajú sa do nášho sexuálneho života- to je tragédia. Toto nemá čo v kultúrnom modernom živote robiť, toto má byť voľnočasová aktivita.
@anonym_db311e zato tebe v hlave nevyhráva, však?
@anonym_b890df radšej cyklista v kaplke s úprimnou vierou, ako úchylná a chorá hlava v sutane pod krížom. Ľudia sa kedysi smiali z jehovistov, ale RKC je horšia sekta ako hociktorá iná. Aj v tejto diskusii to vidíme čierne na bielom.
@anonym_db311e zato tebe v hlave nevyhráva, však?
@pr85 ty máš asi zastretý mozog s tých kopcov v mužských rozkrokoch a na ženskej hrudi 😀 Zjavne len to ťa zaujíma a potom máš pretlak v hlave.
@anonym_autor no v robote nám jeden taký behá a teda už som neraz rozmýšľala či ho to niekde netlačí. Ale teda on asi nebude hetero. Príde mi to zženštilé na chlapoch a určite nepohodlné.
Ked to slusi postave,preco nie.
Je to otrasne,vyzeraju v tom ako baletaci v leginach😂pridu mi ako gayovia..

@anonym_autor Tak skinny jeans si na sebe neviem predstaviť. Mám len normálne rifle. A najhoršie je, ak takto obleceni chlapi chodia do kostola. Je to muzsky ekvivalent mini sukne, čo sa týka nemorálneho oblečenia.
@pr85 tebe fakt už z toho kostola prepína. Nie je dôležité aké má chlap rifle v kostole, ale čo má v srdci a duši.