icon

Je táto pánska kabelka v pohode?

anonym2468
Včera o 09:21

Ahojte, myslíte že táto je v pohode alebo ak nie tak ktorá je vhodná podľa vás aj s foto poprosím, ďakujem 🙂.

Je táto pánska kabelka v pohode?
Strana
z2
biba_18
Včera o 16:50

@anonym2468 tá už skôr

iwesska
Včera o 17:18

Radsej tu sportovu,toto by si podla mna ziadny chlap dobrovolne nevybral.

earlgrey
Včera o 17:22

Kde sme sa to dostali, že už aj chlapi nosia "kabelky" ...v živote by som na ulicu nevyšla s mužom, ktorý má "kabelku" 🤣🤣🤣 hrozná doba...
Kde sa podeli normálni muži? 🤦‍♀️

anonym_c35d1a
Včera o 20:40

@anonym2468 je dobrá, ale muži skôr nosia užšiu a dlhšiu takú ako si dal tú športovú.Moj muž takú nosí koženú a určite nevyzerá ako gej😜buď nosia muži aktovky kde majú NB, papiere, alebo mladí ladvinku a nie biznismani takú ako píšeme.Moj má Tommy Hilfiger a je to na peňaženku, mobil, kluce, servítky.Neznasam, keď maju muži v rifliach peňaženku a trčí to tam, alebo všetko v rukách

evcagabi
Včera o 20:51

Odhlaidnuc od kabelky 😅 vyzeras fajn aj ked nevidim tvar 😅😅😅

patricek22
Včera o 22:44

ty si na chalanov?

anonym2468
autor
Včera o 22:53

Nieee ja som na ženy, len nemám dobrý vkus tak sa musím poradiť 😂

anonym2468
autor
@evcagabi

Odhlaidnuc od kabelky 😅 vyzeras fajn aj ked nevidim tvar 😅😅😅

@evcagabi ďakujem 🙂

bluka2

Nie, ta kabelka nevyzerá dobre

soldi
Včera o 23:58

S tymi vyraznymi ozdobnymi prvkami posobi zzenstilo. Keby bola cela cierna tak je uplne v pohode. Takto je to taky mackopes. Ani pre zenu, ani pre muza.

Ja ale vseobecne zastavam nazor, nech kazdy nosi, co sa jemu paci, lebo nech si das cokolvek, tak vzdy sa najde niekto komu sa to pacit nebude 🙂

anninna30
Dnes o 06:43

@anonym2468 mne pride tato kabelka ženska.. skor sa mi lubia tie ladvinky na chlapoch

anonym_0caed4
Dnes o 07:27
@anonym_9a6579

naprav si tricko na rukave vyzera to trapne.

@anonym_9a6579 mozno sa mu rukav sam vysunul kedze tam ma siroke rameno. Nemusis hned utocit. On si tu predsa nedal tvár a isiel sa chvastať aha ako vyzeram. Ale musim uznat,ze aj bez tvare je fešny

anonym_a53f75
Dnes o 07:46

Tvar tej druhej, moze byt aj kozena, pripadne tu vacsiu ladvinku, ako dala @anielicek26

anonym_b26f55
Dnes o 07:58
@anonym2468

Vďaka za odpovede, tak asi vymením za väčšiu ak teda pôsobí ako pre ženu, aj keď na to čo nosím mi úplne stačí a je to pánska kabelka.

@anonym2468 Správne, treba trošku väčší aj keď je pánska.Takato k útlej postave, ale podľa foto to nie je tvoj prípad.Posobi dosť obmedzujuco

anonym_917d0e
Dnes o 08:07
@ankare

@anonym2468 Pripadá mi dosť ženská

@ankare mne pripada on zensky

anonym_77172f
Dnes o 08:12
@zuzubb007

Pre gaya je skvelá 😜, celkovo akákoľvek taštička pre chlapa mi je smiešna

@zuzubb007 fakt primitívny názor. Normálna taška na nosenie drobných vecí. Chudáci chlapi, gay, negay kam si má dať peňaženku, kľúče od bytu, auta, garáže, vreckovky, krém ? Napchať do vreciek odevu, to už je len paráda. Môj muž nosí rôzne variácie a je hetero.

Strana
z2