Je tento skort vhodný pre ženy po štyridsiatke?
Páči sa mi tento skort, sú to šortky so sukňou. Mám dlhé nohy a táto dĺžka ich ešte predlžuje a zužuje, ale mám trošku dilemu, keďže mám cez 40 rokov, či je to vhodné.
Možno v zime s hrubými pančuchami?
@anonym_f4b44c Nechápeš, že sú to kraťasy?
@anonym_149980 ty nechapes, je to sukna, pod ktorou su kratasy
@anonym_autor ak mas pekne nohy, preco nie. Aj stare skatule nosia kratke a pohlad na zosuverene nohy je ozaj pritazlivy🙈🙈🙈🙈🙈
@anonym_autor a na aku prilezitost by si si to chcela obliect? Mne sa to absolutne nepaci, posobi to na mna ako z doby minulej.
Zeny, keby ste chodili na kupko, tak takuto suknu povazujete za krasne zakrytie zadku. Na kupku zeny obezne, s celulitidou maju plavky s jednou ciarkou v zadku. Chodia tam s holymi zadkami. Normalne nechapem, ked som tam, ci im to nie je blbe. Ja by som sa hanbila taka obezna sa promenadovat s holym zadkom okolo kupaliska. Niekedy len mlade a stihle take plavky mali, teraz aj 50-60 rocne zeny. Ich vec, ale je neprijemne cloveku, ked musi na take zadky pozriet. A to hned pozriem inym smerom. Ale clovek pozrie po okoli a ine nevidi len obezne hole zadky 😆. Takze za mna naozaj slusna sukna, kludne mozes nosit.
@anonym_149980 prečo je v nadpise že sukňa
@anonym_ac3366 Treba čítať popis.
@anonym_149980 ty nechapes, je to sukna, pod ktorou su kratasy
@anonym_abd8f3 Asi nemáš v skrini tento kúsok odevu, však?
Mam 35. Zhanam nieco podobne. Len keby to bolo cca do polovice stehien. Toto mi pride kratke. ☹
Keď sa ti to páči a máš na to postavu, tak v pohode to nos. Teraz je uz iná doba a 40 ročné ženy nie sú babkami, no veľa krát prvorodičkami. Ja by som to len neodporúčala ženám s vyššou nadvahou, no inak úplne v pohode.
@anonym_autor mne by ani tak nevadilo, ze po 40, ako to, ze ten outfit vyzera ako spred 30 rokov 🫣
V mojej 40tke sa obliekam takto a nemám pocit, že by som vyzerala ako babka
@anonym_ca8a0d Toto je vyslovene tetkovské.
@anonym_149980 haha... sorry, toto ma pobavilo ...
@anonym_149980 slušne oblečené chodia iba tetky? Či ženy ktoré chodia vyzývavo oblečené majú vyššiu hodnotu? A potom že muži slintajú a je toľko nevery, keď sa ženy správajú ako lacné…
@anonym_ca8a0d veľmi pekné, a ja najradšej nosím dlhé šaty, som vysoká a štíhla, cítim sa pohodlne a žensky
@anonym_autor nepáči sa mi táto dĺžka, tento štýl módy mám spojený s obliekaním "dám na výpadovkách" 😈
@anonym_149980 slušne oblečené chodia iba tetky? Či ženy ktoré chodia vyzývavo oblečené majú vyššiu hodnotu? A potom že muži slintajú a je toľko nevery, keď sa ženy správajú ako lacné…
@anonym_08ce9b Dá sa obliecť štýlovo, šmrncovne a nepôsobiť takto usadlo. U mňa nie.
@anonym_ca8a0d Ja v 40tke nosim saty nad kolena a na tenke ramienka v lete. Tiez som chuda, a ramena si nezakryvam. Ale do roboty v zime je aj to tvoje ok. Ale ja by som si aj tak dala suknu nad kolena k tomu.
Je to vyzývavá a vulgárna dĺžka.Tiez mám dlhé, vyšportované nohy ale nedala by som si to.Viem zaujať i ináč ako obliect sa vyzyvavo a priťahovať pohľady.
@anonym_abd8f3 Asi nemáš v skrini tento kúsok odevu, však?
@anonym_149980 no tak ma pouč, lebo zvonka je to uplne jasne sukna
@anonym_a69087 nechcem nikoho ohúriť. Páči sa mi to.
@anonym_autor tak si to kúp a s úsmevom nos! 🙂 kašli na miestne trhovisko malomeštiačok a teš sa zo života. Mimochodom tieto sukne sa masívne vrátili do módy, takže budeš aj veľmi in. A ja som tiež manažérka 40+ rokov na vysokej pozícii ako tuto jedna pani a bez problémov podobné dĺžky nosím 🙂 Napríklad aj preto, že makám na svojom tele a mám ho rada, tak prečo nie 🙂
Ak mas na to nohy a postavu … hladaj nieco krajsie. Ten outfit je naozaj tak rok 2000.. to, ze mas 40 nevadi, ale naozaj to bude vyzerat ako keby si po 20 rokoch prekopala skrinu a mala vlnu retro. Ta sukna vyzera nejak nedokoncena, prilis dlhy zips v pomere k dlzke … nejake ustrihnute, neforemne a tvrde … aj farba na tak kratku suknu/ nohavice je nepasujuca … samozrejme 2 tricka na sebe a polokovbojky to uz uplne zabili … idea je dobra, ale toto prwvedenie nic moc
@anonym_a69087 nechcem nikoho ohúriť. Páči sa mi to.
@anonym_autor ale na obrazkubje sukna ,nie kratase.Akoue take kratke kratase ok ale nie tor otrasne citmi k tomu a to staromodne tricko.Ra zena na obrazku je celkovo tak staromodne oblecena.Ale kratke kratasy,k tomu crop top ak na to mas postavu,preco nie
nech sa páči ku všetkým, ktoré toto považujú za 20 rokov starý kus - aktuálna kolekcia Dior - áno, móda sa opakuje, nič nové pod slnkom, autorka je prudko in. 😉
@anonym_b20dd3 Dior kolekcia na diaľnicu?
@anonym_ca8a0d a to kde sa tak obliekas to kancelarie?To si neviem predstavit len tak do mesta,okrem toho tie daty su dost staromodne tiez a bwpohodlne na volny cas,mozno na nejaku svadbu ak tak ale take saty by sim si vedela obliect tak max do kostola alebo na birmovku😄
nech sa páči ku všetkým, ktoré toto považujú za 20 rokov starý kus - aktuálna kolekcia Dior - áno, móda sa opakuje, nič nové pod slnkom, autorka je prudko in. 😉
@anonym_b20dd3 Tak Dior,Gues,Guci,koho som este zabudl za mna kolotociarske znacky.
@anonym_b20dd3 Dior kolekcia na diaľnicu?
@aurelia2000 neviem ty mi povedz 😉
@anonym_b20dd3 nenájdeš niekde ako si dior predstavuje ženy 40+?
@anonym_ca8a0d a to kde sa tak obliekas to kancelarie?To si neviem predstavit len tak do mesta,okrem toho tie daty su dost staromodne tiez a bwpohodlne na volny cas,mozno na nejaku svadbu ak tak ale take saty by sim si vedela obliect tak max do kostola alebo na birmovku😄
@anonym_a69087 chodím do officu, ku klientom, na konferenciu, na prednášky, do mesta s kamoškami na drink. s manželom na večeru, na obed.

@anonym_ac3366 Sú to kraťasy
@anonym_149980 prečo je v nadpise že sukňa