icon

Je tento skort vhodný pre ženy po štyridsiatke?

Dnes o 11:24

Páči sa mi tento skort, sú to šortky so sukňou. Mám dlhé nohy a táto dĺžka ich ešte predlžuje a zužuje, ale mám trošku dilemu, keďže mám cez 40 rokov, či je to vhodné.
Možno v zime s hrubými pančuchami?

anonym_ac3366
Dnes o 11:57
@anonym_149980

@anonym_ac3366 Sú to kraťasy

@anonym_149980 prečo je v nadpise že sukňa

anonym_abd8f3
Dnes o 11:59
@anonym_149980

@anonym_f4b44c Nechápeš, že sú to kraťasy?

@anonym_149980 ty nechapes, je to sukna, pod ktorou su kratasy

anonym_b74192
Dnes o 12:00

@anonym_autor ak mas pekne nohy, preco nie. Aj stare skatule nosia kratke a pohlad na zosuverene nohy je ozaj pritazlivy🙈🙈🙈🙈🙈

anonym_abd8f3
Dnes o 12:02

@anonym_autor a na aku prilezitost by si si to chcela obliect? Mne sa to absolutne nepaci, posobi to na mna ako z doby minulej.

anonym_51fbb7
Dnes o 12:03

Zeny, keby ste chodili na kupko, tak takuto suknu povazujete za krasne zakrytie zadku. Na kupku zeny obezne, s celulitidou maju plavky s jednou ciarkou v zadku. Chodia tam s holymi zadkami. Normalne nechapem, ked som tam, ci im to nie je blbe. Ja by som sa hanbila taka obezna sa promenadovat s holym zadkom okolo kupaliska. Niekedy len mlade a stihle take plavky mali, teraz aj 50-60 rocne zeny. Ich vec, ale je neprijemne cloveku, ked musi na take zadky pozriet. A to hned pozriem inym smerom. Ale clovek pozrie po okoli a ine nevidi len obezne hole zadky 😆. Takze za mna naozaj slusna sukna, kludne mozes nosit.

anonym_149980
Dnes o 12:03
@anonym_ac3366

@anonym_149980 prečo je v nadpise že sukňa

@anonym_ac3366 Treba čítať popis.

anonym_149980
Dnes o 12:04
@anonym_abd8f3

@anonym_149980 ty nechapes, je to sukna, pod ktorou su kratasy

@anonym_abd8f3 Asi nemáš v skrini tento kúsok odevu, však?

anonym_89bb50
Dnes o 12:09

Mam 35. Zhanam nieco podobne. Len keby to bolo cca do polovice stehien. Toto mi pride kratke. ☹

anonym_bcfdba
Dnes o 12:24

Keď sa ti to páči a máš na to postavu, tak v pohode to nos. Teraz je uz iná doba a 40 ročné ženy nie sú babkami, no veľa krát prvorodičkami. Ja by som to len neodporúčala ženám s vyššou nadvahou, no inak úplne v pohode.

lindusss2016
Dnes o 12:24

@anonym_autor mne by ani tak nevadilo, ze po 40, ako to, ze ten outfit vyzera ako spred 30 rokov 🫣

anonym_ca8a0d
Dnes o 12:26

V mojej 40tke sa obliekam takto a nemám pocit, že by som vyzerala ako babka

anonym_149980
Dnes o 12:30
@anonym_ca8a0d

@anonym_ca8a0d Toto je vyslovene tetkovské.

biba_18
Dnes o 12:32
@anonym_149980

@anonym_149980 haha... sorry, toto ma pobavilo ...

anonym_08ce9b
Dnes o 12:32
@anonym_149980

@anonym_149980 slušne oblečené chodia iba tetky? Či ženy ktoré chodia vyzývavo oblečené majú vyššiu hodnotu? A potom že muži slintajú a je toľko nevery, keď sa ženy správajú ako lacné…

anonym_08ce9b
Dnes o 12:34
@anonym_ca8a0d

@anonym_ca8a0d veľmi pekné, a ja najradšej nosím dlhé šaty, som vysoká a štíhla, cítim sa pohodlne a žensky

anonym_011580
Dnes o 12:36

@anonym_autor nepáči sa mi táto dĺžka, tento štýl módy mám spojený s obliekaním "dám na výpadovkách" 😈

anonym_149980
Dnes o 12:39
@anonym_08ce9b

@anonym_149980 slušne oblečené chodia iba tetky? Či ženy ktoré chodia vyzývavo oblečené majú vyššiu hodnotu? A potom že muži slintajú a je toľko nevery, keď sa ženy správajú ako lacné…

@anonym_08ce9b Dá sa obliecť štýlovo, šmrncovne a nepôsobiť takto usadlo. U mňa nie.

anonym_51fbb7
Dnes o 12:39
@anonym_ca8a0d

@anonym_ca8a0d Ja v 40tke nosim saty nad kolena a na tenke ramienka v lete. Tiez som chuda, a ramena si nezakryvam. Ale do roboty v zime je aj to tvoje ok. Ale ja by som si aj tak dala suknu nad kolena k tomu.

anonym_d0e9d4
Dnes o 12:40

Je to vyzývavá a vulgárna dĺžka.Tiez mám dlhé, vyšportované nohy ale nedala by som si to.Viem zaujať i ináč ako obliect sa vyzyvavo a priťahovať pohľady.

anonym_abd8f3
Dnes o 12:40
@anonym_149980

@anonym_abd8f3 Asi nemáš v skrini tento kúsok odevu, však?

@anonym_149980 no tak ma pouč, lebo zvonka je to uplne jasne sukna

anonym_b20dd3
Dnes o 12:42
@anonym_autor

@anonym_a69087 nechcem nikoho ohúriť. Páči sa mi to.

@anonym_autor tak si to kúp a s úsmevom nos! 🙂 kašli na miestne trhovisko malomeštiačok a teš sa zo života. Mimochodom tieto sukne sa masívne vrátili do módy, takže budeš aj veľmi in. A ja som tiež manažérka 40+ rokov na vysokej pozícii ako tuto jedna pani a bez problémov podobné dĺžky nosím 🙂 Napríklad aj preto, že makám na svojom tele a mám ho rada, tak prečo nie 🙂

anonym_b20dd3
Dnes o 12:46

nech sa páči ku všetkým, ktoré toto považujú za 20 rokov starý kus - aktuálna kolekcia Dior - áno, móda sa opakuje, nič nové pod slnkom, autorka je prudko in. 😉

anonym_f3b4af
Dnes o 12:48

Ak mas na to nohy a postavu … hladaj nieco krajsie. Ten outfit je naozaj tak rok 2000.. to, ze mas 40 nevadi, ale naozaj to bude vyzerat ako keby si po 20 rokoch prekopala skrinu a mala vlnu retro. Ta sukna vyzera nejak nedokoncena, prilis dlhy zips v pomere k dlzke … nejake ustrihnute, neforemne a tvrde … aj farba na tak kratku suknu/ nohavice je nepasujuca … samozrejme 2 tricka na sebe a polokovbojky to uz uplne zabili … idea je dobra, ale toto prwvedenie nic moc

anonym_a69087
Dnes o 12:48
@anonym_autor

@anonym_a69087 nechcem nikoho ohúriť. Páči sa mi to.

@anonym_autor ale na obrazkubje sukna ,nie kratase.Akoue take kratke kratase ok ale nie tor otrasne citmi k tomu a to staromodne tricko.Ra zena na obrazku je celkovo tak staromodne oblecena.Ale kratke kratasy,k tomu crop top ak na to mas postavu,preco nie

aurelia2000
Dnes o 12:49
@anonym_b20dd3

nech sa páči ku všetkým, ktoré toto považujú za 20 rokov starý kus - aktuálna kolekcia Dior - áno, móda sa opakuje, nič nové pod slnkom, autorka je prudko in. 😉

@anonym_b20dd3 Dior kolekcia na diaľnicu?

anonym_a69087
Dnes o 12:51
@anonym_ca8a0d

@anonym_ca8a0d a to kde sa tak obliekas to kancelarie?To si neviem predstavit len tak do mesta,okrem toho tie daty su dost staromodne tiez a bwpohodlne na volny cas,mozno na nejaku svadbu ak tak ale take saty by sim si vedela obliect tak max do kostola alebo na birmovku😄

anonym_a69087
Dnes o 12:51
@anonym_b20dd3

@anonym_b20dd3 Tak Dior,Gues,Guci,koho som este zabudl za mna kolotociarske znacky.

anonym_b20dd3
Dnes o 12:52
@aurelia2000

@anonym_b20dd3 Dior kolekcia na diaľnicu?

@aurelia2000 neviem ty mi povedz 😉

biba_18
@anonym_b20dd3

@anonym_b20dd3 nenájdeš niekde ako si dior predstavuje ženy 40+?

anonym_ca8a0d
@anonym_a69087

@anonym_ca8a0d a to kde sa tak obliekas to kancelarie?To si neviem predstavit len tak do mesta,okrem toho tie daty su dost staromodne tiez a bwpohodlne na volny cas,mozno na nejaku svadbu ak tak ale take saty by sim si vedela obliect tak max do kostola alebo na birmovku😄

@anonym_a69087 chodím do officu, ku klientom, na konferenciu, na prednášky, do mesta s kamoškami na drink. s manželom na večeru, na obed.