Je tento skort vhodný pre ženy po štyridsiatke?
Páči sa mi tento skort, sú to šortky so sukňou. Mám dlhé nohy a táto dĺžka ich ešte predlžuje a zužuje, ale mám trošku dilemu, keďže mám cez 40 rokov, či je to vhodné.
Možno v zime s hrubými pančuchami?
@anonym_autor Ak mas na to postavu a vies to nosit uplne v pohode. Hlavne ked ides na festival, koncert, Gardenparty. Do prace nie, ale po praci ano.
ja teda len rozmyslam ako na tie suknogate (kratasy) natiahnes tie hrube pancuchy🫣
@anonym_f4b44c šak pod to 😂
Mam 40, 160 cm a 50 kg. Takuto suknu som si kupila minule leto, na ihrisko alebo len tak von s detmi je velmi prakticka. Mala som podobnu ked som mala 16, vtedy to bolo tiez moderne😄ked som ju mala prvykrat na sebe, sla som po dceru do skolky a 18 rocna pani ucitelka mala oblecenu taku istu suknu😎
@anonym_autor kluďne si ju kúp 😊 aj ja mám tesne po 40.r a neplánujem sa teraz zahrabať a nosiť sukne po/pod kolená 😃
@anonym_autor ja chcem vidieť tu "sukňu" aj zo zadu
@anonym_a69087 chodím do officu, ku klientom, na konferenciu, na prednášky, do mesta s kamoškami na drink. s manželom na večeru, na obed.
@anonym_ca8a0d este s kamoskami do mesta dajme tomu, ale za klientom a na konferenciu? to fakt velmi profesionalne neposobi. Ale asi pracujes v zabavnom priemysle.
@anonym_f4b44c šak pod to 😂
@biba_18 toto je dior kolekcia jesen/zima 2026
nech sa páči ku všetkým, ktoré toto považujú za 20 rokov starý kus - aktuálna kolekcia Dior - áno, móda sa opakuje, nič nové pod slnkom, autorka je prudko in. 😉
@anonym_b20dd3 máš pravdu, že móda sa opakuje. Mne sa tá sukňa náhodou páči. Ale ak má autorka nad 40 rokov, na to musí mať naozaj peknu postavu. Myslím si, ak je niečo značky Dior, ešte to nemusí byť záruka dobreho vkusu.
@anonym_ca8a0d dalsia Dior kolekcia najnovsia
@anonym_ca8a0d sama vidíš aký je to rozdiel, jedno elegantné a druhé nie ...
@anonym_ca8a0d este s kamoskami do mesta dajme tomu, ale za klientom a na konferenciu? to fakt velmi profesionalne neposobi. Ale asi pracujes v zabavnom priemysle.
@anonym_abd8f3 áno, za klientom, na konfere kde som prednášala som mala sukňu s blúzkou a lodičky, plus obmenu toho s iným topom som mala na inom evente. Šaty nosím normálne bežne so sandálkami a inou kabelkou do mesta, s manželom, s babami, kdekoľvek.
@anonym_b20dd3 máš pravdu, že móda sa opakuje. Mne sa tá sukňa náhodou páči. Ale ak má autorka nad 40 rokov, na to musí mať naozaj peknu postavu. Myslím si, ak je niečo značky Dior, ešte to nemusí byť záruka dobreho vkusu.
@katkazatka to som nepovedala, reagovala som na komentáre, že je to out - nie je, aktuálne je to in aj u top svetových značiek, čo samozrejme miestne sinsay publikum má zmáknuté 😀 móda je o pestrosti
Kludne si ju daj. Ja mam 47 tokov, nosím v praci riflove kraťasy, dotrhane rifle, nonstop tenisky a pod. Chodím takto oblečená aj za šéfom, ktorý šéfuje 2000 zamestnancom. Dôležité je, ze su za mojou prácou vidieť výsledky 😉 Keby ste videli moju kolegyňu rovesnicku, ako ta chodi do práce oblečená(niekedy fakt velmi sporo), tak zalomite rukami 😅 jej sa to páči, tak sa tak oblieka.
@anonym_b20dd3 Dior kolekcia na diaľnicu?
@aurelia2000 aj na diaľnici sa chcú obliekať " značkovo "
Kludne si ju daj. Ja mam 47 tokov, nosím v praci riflove kraťasy, dotrhane rifle, nonstop tenisky a pod. Chodím takto oblečená aj za šéfom, ktorý šéfuje 2000 zamestnancom. Dôležité je, ze su za mojou prácou vidieť výsledky 😉 Keby ste videli moju kolegyňu rovesnicku, ako ta chodi do práce oblečená(niekedy fakt velmi sporo), tak zalomite rukami 😅 jej sa to páči, tak sa tak oblieka.
@anonym_a04357 Veru tak, šéfovi je jedno, aké rarohy na seba oblečiete, ak nereprezentujes firmu, na to tam má iné kusy.
V mojej 40tke sa obliekam takto a nemám pocit, že by som vyzerala ako babka
@anonym_ca8a0d je to pekné, ale mne sa tieto strihy vôbec nehodia. Nejde o to, či je to pre babky
@anonym_autor a v zime ti je načo takáto suknicka? V zime sa treba teplo obliecť a nie si dat tak krátku sukienku
Môj názor: nech máš 30kg, alebo 130kg, či máš 20rokov, alebo 50rokov, každý clovek sa môže rôznorodo obliecť.
Celkovo outfit super, ta bunda 😍
Napr do mojej prace nie (pracujem v MŠ, mame často počas dňa kruhy, kde sedíme v tureckom sede).
Ale mať takú postavu, určite by som tak rada a často chodila.
A nie je každá 40tnička predsa iná? Netušíme aký má životný štýl, do akého štýlu sa celkovo oblieka, aký má výzor celkovo, aká je osobnosť, ako by to zladila, aká je naozaj postava (opis až tak veľa nepovie), ako by jej to strihovo sedelo, kde by ona konkrétne mala tú dĺžku a aká dĺžka sa vlastne jej konkrétne ne/hodí apod. Lebo áno, keby tieto veci vieme, tam už sa potom dá radiť (tomu kto sa pýta na názor), či sa to práve k nej hodí, či jej to sedí, atď. Ale len takto na základe vlastne ani neviem čoho? 😁 Na základe vlastných preferencii a predstáv, čo by kto v akom veku, stave atď mal a nemal? 🤔
Podľa mňa, autorka, je to naozaj v prvom rade o tom, či chceš byť žena, ktorá nosí to, v čom sa sama sebe páči alebo to, čo spĺňa predstavu druhých 😊💪 A potom s týmto rozhodnutím môže prísť aj tá "odvaha" 🙂
@anonym_autor ešte som nestretla hrušku s nohami do takej sukne, ale nehádam sa ...
@biba_18 ako prosím ťa zistím, aký typ postavy mám?
@anonym_autor ak sa zohnes, vidno ti zadok? To je pre mna jedine kriterium "vhodnosti". Na veku nezalezi.
Ak sa ti paci, spokojne si ju oblec.
@anonym_autor ak sa zohnes, vidno ti zadok? To je pre mna jedine kriterium "vhodnosti". Na veku nezalezi.
Ak sa ti paci, spokojne si ju oblec.
@veselo_neveselo preto sú tam tie krátke nohavice pod tým.
@anonym_autor a keby to bolo trochu dlhšie, čo by sa stalo?
@anonym_ca8a0d a toto kde nájdem? Aj keď mne zas ten strih rozšírený moc nejde
@veselo_neveselo preto sú tam tie krátke nohavice pod tým.
@anonym_autor stale si nenapisala kam to chces nosit, do prace, vecer do mesta na drink, na party?
@anonym_b20dd3 Dior kolekcia na diaľnicu?
@aurelia2000 neviem čím som si to zaslúžila, ale pani dd3 si ma zablokovala, teba tiež?
Nos v čom sa cítiš dobre a pohodlne. Nebudešsa zahaľovať ako babička, lebo máš 40. Ja mám o 10 rokov viacej a áno, nosím bežne šortky, lebo vonku je 35 a je mi horúco. Dokonca aj tielka si ešte vždy oblečiem. A čuduj sa, vyzerám v tom lepšie ako mnohé 30 ročné (ktoré majú silnú nadváhu, legíny, o číslo menšie tričko a tvária sa, že sú sexy.) Mne je jedno čo majú na sebe tie mladé baby, tak ich nemusí trápiť, čo nosím ja.
@aurelia2000 neviem čím som si to zaslúžila, ale pani dd3 si ma zablokovala, teba tiež?
@anonym_011580 mňa nie, ale zvláštne, veď nekomentujes osoby, komentujeme handry, každému sa páči niečo iné, u nás je 40 stupňov, tak vylihujem pri bazéne a čítam každú sprostosť.

ja teda len rozmyslam ako na tie suknogate (kratasy) natiahnes tie hrube pancuchy🫣