icon

Je tento skort vhodný pre ženy po štyridsiatke?

Dnes o 11:24

Páči sa mi tento skort, sú to šortky so sukňou. Mám dlhé nohy a táto dĺžka ich ešte predlžuje a zužuje, ale mám trošku dilemu, keďže mám cez 40 rokov, či je to vhodné.
Možno v zime s hrubými pančuchami?

biba_18
Dnes o 14:20
@anonym_6558c3

@biba_18 ako prosím ťa zistím, aký typ postavy mám?

@anonym_6558c3 porovnaním ramien, pŕs, pása, bokov, zadku a nôh ...

biba_18
Dnes o 14:22
@anonym_011580

@aurelia2000 neviem čím som si to zaslúžila, ale pani dd3 si ma zablokovala, teba tiež?

@anonym_011580 niektoré ešte ani ako anonym neznesú iný názor 😒

anonym_a04357
@anonym_f305ac

@anonym_a04357 Veru tak, šéfovi je jedno, aké rarohy na seba oblečiete, ak nereprezentujes firmu, na to tam má iné kusy.

@anonym_f305ac bez nás by ani nepípol 😉

lenka13332

@anonym_autor určite nie v zime s pančuchami. Fuj ako, ale teraz v lete kľude aj keby máš 50 . Ak nie si veľkosť xl

anonym_f3d61b
Dnes o 14:23
@anonym_a69087

@anonym_autor ale na obrazkubje sukna ,nie kratase.Akoue take kratke kratase ok ale nie tor otrasne citmi k tomu a to staromodne tricko.Ra zena na obrazku je celkovo tak staromodne oblecena.Ale kratke kratasy,k tomu crop top ak na to mas postavu,preco nie

@anonym_a69087 áno, vpredu vyzerá ako sukňa a zozadu sú to normálne kraťasy. Čo na tom nerozumieš?

anonym_f3d61b
Dnes o 14:26

V pohode by som si to dala a aj nosím. Je mi jedno, kto si čo myslí, mám na to postavu, vyzerám mladšie, tak názor iných ma nezaujíma. V prvom rade sa má človek cítiť dobre v tom, v čom je oblečený. A chlapi zaberajú bez ohľadu na to, čo má žena oblečené, ak má vyžarovanie. A obliekam sa pre seba a nie pre druhých.

biba_18
Dnes o 14:28
@anonym_f3d61b

V pohode by som si to dala a aj nosím. Je mi jedno, kto si čo myslí, mám na to postavu, vyzerám mladšie, tak názor iných ma nezaujíma. V prvom rade sa má človek cítiť dobre v tom, v čom je oblečený. A chlapi zaberajú bez ohľadu na to, čo má žena oblečené, ak má vyžarovanie. A obliekam sa pre seba a nie pre druhých.

@anonym_f3d61b v takej krátkej sukni sa obzrú aj bez vyžarovania 😉

anonym_abd8f3
@anonym_f3d61b

@anonym_a69087 áno, vpredu vyzerá ako sukňa a zozadu sú to normálne kraťasy. Čo na tom nerozumieš?

@anonym_f3d61b nie, ani zozadu to nie je ako kratasy, uz druha co sa tu o tom hada. Akutorka o 16:04 pridala aj fotku odzadu a pod tym aj napisala, ze tie kratasy su pod suknou

anonym_011580
@biba_18

@anonym_011580 niektoré ešte ani ako anonym neznesú iný názor 😒

@biba_18 smutné, takto má asi zablokovanú polku prispievateľov, alebo len sliedi, aby vypátrala môj nick 😎?

annel19
Dnes o 14:29

@anonym_autor áno,niekedy nosím na voľný čas( okrem tých čižiem teda)keď idem na dovolenku,na prechádzku s manželom ....mám 43 a postavu skoro ako baba na foto.

annel19
Dnes o 14:32
@anonym_a69087

@anonym_autor ale na obrazkubje sukna ,nie kratase.Akoue take kratke kratase ok ale nie tor otrasne citmi k tomu a to staromodne tricko.Ra zena na obrazku je celkovo tak staromodne oblecena.Ale kratke kratasy,k tomu crop top ak na to mas postavu,preco nie

@anonym_a69087 presne tak,ja tiež nosím v lete také sukno-kraťasy,prečo nie? Ale len na voľný čas,určite nie do práce🙉😅Mám síce po 40,no nohy a stehná štíhle ako baba na obrázku. To tričko a tie cizmaky sú síce dosť zleeeee

anonym_b5138b
Dnes o 14:32

@anonym_autor je to otrasne aj pre nastrocnu, len u tej to asi nikto vzhľadom k veku nebude riešiť. Teba vsak ano. To, ze mas peknú postavu je jedna vec. To, ze by si sa mala obliekať primerane svojmu veku a asi aj nejakému postaveniu ti asi písať nemusím. Toto si môžeš dat tak s kamoškami na kávu ale nie do prace.

annel19
Dnes o 14:34
@anonym_ca8a0d

@anonym_ca8a0d dalsia Dior kolekcia najnovsia

@anonym_ca8a0d wow,ten kostým musím mať 😍

anonym_149980
Dnes o 14:37

Inak ... Kde autorka píše, že to chce do práce? Na voľný čas pohoda úplná. Žiadne sutany po kolená netreba. Ani v 60-ke.

aurelia2000
Dnes o 14:37
@anonym_abd8f3

@anonym_f3d61b nie, ani zozadu to nie je ako kratasy, uz druha co sa tu o tom hada. Akutorka o 16:04 pridala aj fotku odzadu a pod tym aj napisala, ze tie kratasy su pod suknou

@anonym_abd8f3 podľa AI je skort 1. oblečenie, ktoré spredu vyzerá ako sukňa a zozadu ako kraťasy 2. kratka sukna, pod ktorou sú kratasy a je to spolu zošite. Tiež som myslela len na tú prvú možnosť, ale teda existuje aj druhá verzia.

anonym_abd8f3
Dnes o 14:38
@anonym_149980

Inak ... Kde autorka píše, že to chce do práce? Na voľný čas pohoda úplná. Žiadne sutany po kolená netreba. Ani v 60-ke.

@anonym_149980 ja som sa jej uz x2 pytala kam to chce nosti, ani raz neodpovedala

anonym_abd8f3
Dnes o 14:39
@aurelia2000

@anonym_abd8f3 podľa AI je skort 1. oblečenie, ktoré spredu vyzerá ako sukňa a zozadu ako kraťasy 2. kratka sukna, pod ktorou sú kratasy a je to spolu zošite. Tiež som myslela len na tú prvú možnosť, ale teda existuje aj druhá verzia.

@aurelia2000 v nazve bolo povodne uvedene, ze je to sukna, MK to opravil na skort

anonym_9a2f66
Dnes o 14:44

Milujem tieto témy. Otázka vytrhnutá z kontextu len aby bola čiernobiela diskusia o dvoch táboroch... Nositeľka môže byť typ twiggy ze aj vo vreci bude chic alebo pani čo sa chce vrátiť do puberty a musí tieto otázky riešiť na fóre. Absurdná téma o ničom nehvooriaca len aby sa ženy medzi sebou hasterili 🫣

annel19
Dnes o 14:46
@anonym_9a2f66

Milujem tieto témy. Otázka vytrhnutá z kontextu len aby bola čiernobiela diskusia o dvoch táboroch... Nositeľka môže byť typ twiggy ze aj vo vreci bude chic alebo pani čo sa chce vrátiť do puberty a musí tieto otázky riešiť na fóre. Absurdná téma o ničom nehvooriaca len aby sa ženy medzi sebou hasterili 🫣

@anonym_9a2f66 tak👏

autor
Dnes o 14:48
@anonym_abd8f3

@anonym_autor stale si nenapisala kam to chces nosit, do prace, vecer do mesta na drink, na party?

@anonym_abd8f3 všade.

autor
Dnes o 14:51
@anonym_9a2f66

@anonym_9a2f66 prečo? Nechcem, aby sa niekto hašteril. Chcem kus oblečenia a neviem, či je to vhodné. Kúpim si niečo, čo nebudem nosiť, lebo cudzie pohľady ma zabijú. Tak to potom nosiť nebudem. Preto chcem názory. Aby som vedela, či budú po mne zazerať ženy s odporom.

anonym_c05c9f
Dnes o 14:57

@anonym_autor ja povazujem prilis kratle veci za lacno vyzerajuce. A je uplne jedno aky vek. Mam 25 som stihla a neviem si predstavit toto si dat. Vela ludi sa ohradza na to ze je teplo a preto nosia co najkratsie veci ale mne je rovnake teplo ci mam vzdusne nohavice alebo keby idem hola myslim si ze by mi bolo uplne rovnako teplo

bludna
Dnes o 15:02

@anonym_autor Ten prvy vyzera super, chod do toho 🙂

annel19
Dnes o 15:03
@anonym_b5138b

@anonym_autor je to otrasne aj pre nastrocnu, len u tej to asi nikto vzhľadom k veku nebude riešiť. Teba vsak ano. To, ze mas peknú postavu je jedna vec. To, ze by si sa mala obliekať primerane svojmu veku a asi aj nejakému postaveniu ti asi písať nemusím. Toto si môžeš dat tak s kamoškami na kávu ale nie do prace.

@anonym_b5138b čo je na tej sukni,či suknokratasoch otrasné?
Otrasné sú k tomu akurát tie čižmy.

anonym_91669a
Dnes o 15:04

@anonym_autor ak máš na to postavu prečo nie?

bludna
Dnes o 15:07
@anonym_ca8a0d

V mojej 40tke sa obliekam takto a nemám pocit, že by som vyzerala ako babka

@anonym_ca8a0d Ak mas na sebe toto, tak rozodne sa ako babka obliekas 😀 Toto je ovela vacsi nevkus nez kratke sukno-kratasy

anonym_ca8a0d
Dnes o 15:09
@bludna

@anonym_ca8a0d Ak mas na sebe toto, tak rozodne sa ako babka obliekas 😀 Toto je ovela vacsi nevkus nez kratke sukno-kratasy

@bludna mne tie saty pridu nadherne ❤

anonym_149980
Dnes o 15:18
@anonym_ca8a0d

@bludna mne tie saty pridu nadherne ❤

@anonym_ca8a0d Toto nosia dámy 60+

annel19
Dnes o 15:19
@anonym_149980

@anonym_ca8a0d Toto nosia dámy 60+

@anonym_149980 sú pekne,ale kvety by som dala prec

anonym_1427d6