Je tento skort vhodný pre ženy po štyridsiatke?
Páči sa mi tento skort, sú to šortky so sukňou. Mám dlhé nohy a táto dĺžka ich ešte predlžuje a zužuje, ale mám trošku dilemu, keďže mám cez 40 rokov, či je to vhodné.
Možno v zime s hrubými pančuchami?
@aurelia2000 neviem čím som si to zaslúžila, ale pani dd3 si ma zablokovala, teba tiež?
@anonym_011580 niektoré ešte ani ako anonym neznesú iný názor 😒
@anonym_a04357 Veru tak, šéfovi je jedno, aké rarohy na seba oblečiete, ak nereprezentujes firmu, na to tam má iné kusy.
@anonym_f305ac bez nás by ani nepípol 😉
@anonym_autor určite nie v zime s pančuchami. Fuj ako, ale teraz v lete kľude aj keby máš 50 . Ak nie si veľkosť xl
@anonym_autor ale na obrazkubje sukna ,nie kratase.Akoue take kratke kratase ok ale nie tor otrasne citmi k tomu a to staromodne tricko.Ra zena na obrazku je celkovo tak staromodne oblecena.Ale kratke kratasy,k tomu crop top ak na to mas postavu,preco nie
@anonym_a69087 áno, vpredu vyzerá ako sukňa a zozadu sú to normálne kraťasy. Čo na tom nerozumieš?
V pohode by som si to dala a aj nosím. Je mi jedno, kto si čo myslí, mám na to postavu, vyzerám mladšie, tak názor iných ma nezaujíma. V prvom rade sa má človek cítiť dobre v tom, v čom je oblečený. A chlapi zaberajú bez ohľadu na to, čo má žena oblečené, ak má vyžarovanie. A obliekam sa pre seba a nie pre druhých.
V pohode by som si to dala a aj nosím. Je mi jedno, kto si čo myslí, mám na to postavu, vyzerám mladšie, tak názor iných ma nezaujíma. V prvom rade sa má človek cítiť dobre v tom, v čom je oblečený. A chlapi zaberajú bez ohľadu na to, čo má žena oblečené, ak má vyžarovanie. A obliekam sa pre seba a nie pre druhých.
@anonym_f3d61b v takej krátkej sukni sa obzrú aj bez vyžarovania 😉
@anonym_a69087 áno, vpredu vyzerá ako sukňa a zozadu sú to normálne kraťasy. Čo na tom nerozumieš?
@anonym_f3d61b nie, ani zozadu to nie je ako kratasy, uz druha co sa tu o tom hada. Akutorka o 16:04 pridala aj fotku odzadu a pod tym aj napisala, ze tie kratasy su pod suknou
@anonym_011580 niektoré ešte ani ako anonym neznesú iný názor 😒
@biba_18 smutné, takto má asi zablokovanú polku prispievateľov, alebo len sliedi, aby vypátrala môj nick 😎?
@anonym_autor áno,niekedy nosím na voľný čas( okrem tých čižiem teda)keď idem na dovolenku,na prechádzku s manželom ....mám 43 a postavu skoro ako baba na foto.
@anonym_autor ale na obrazkubje sukna ,nie kratase.Akoue take kratke kratase ok ale nie tor otrasne citmi k tomu a to staromodne tricko.Ra zena na obrazku je celkovo tak staromodne oblecena.Ale kratke kratasy,k tomu crop top ak na to mas postavu,preco nie
@anonym_a69087 presne tak,ja tiež nosím v lete také sukno-kraťasy,prečo nie? Ale len na voľný čas,určite nie do práce🙉😅Mám síce po 40,no nohy a stehná štíhle ako baba na obrázku. To tričko a tie cizmaky sú síce dosť zleeeee
@anonym_autor je to otrasne aj pre nastrocnu, len u tej to asi nikto vzhľadom k veku nebude riešiť. Teba vsak ano. To, ze mas peknú postavu je jedna vec. To, ze by si sa mala obliekať primerane svojmu veku a asi aj nejakému postaveniu ti asi písať nemusím. Toto si môžeš dat tak s kamoškami na kávu ale nie do prace.
@anonym_ca8a0d dalsia Dior kolekcia najnovsia
@anonym_ca8a0d wow,ten kostým musím mať 😍
Inak ... Kde autorka píše, že to chce do práce? Na voľný čas pohoda úplná. Žiadne sutany po kolená netreba. Ani v 60-ke.
@anonym_f3d61b nie, ani zozadu to nie je ako kratasy, uz druha co sa tu o tom hada. Akutorka o 16:04 pridala aj fotku odzadu a pod tym aj napisala, ze tie kratasy su pod suknou
@anonym_abd8f3 podľa AI je skort 1. oblečenie, ktoré spredu vyzerá ako sukňa a zozadu ako kraťasy 2. kratka sukna, pod ktorou sú kratasy a je to spolu zošite. Tiež som myslela len na tú prvú možnosť, ale teda existuje aj druhá verzia.
Inak ... Kde autorka píše, že to chce do práce? Na voľný čas pohoda úplná. Žiadne sutany po kolená netreba. Ani v 60-ke.
@anonym_149980 ja som sa jej uz x2 pytala kam to chce nosti, ani raz neodpovedala
@anonym_abd8f3 podľa AI je skort 1. oblečenie, ktoré spredu vyzerá ako sukňa a zozadu ako kraťasy 2. kratka sukna, pod ktorou sú kratasy a je to spolu zošite. Tiež som myslela len na tú prvú možnosť, ale teda existuje aj druhá verzia.
@aurelia2000 v nazve bolo povodne uvedene, ze je to sukna, MK to opravil na skort
Milujem tieto témy. Otázka vytrhnutá z kontextu len aby bola čiernobiela diskusia o dvoch táboroch... Nositeľka môže byť typ twiggy ze aj vo vreci bude chic alebo pani čo sa chce vrátiť do puberty a musí tieto otázky riešiť na fóre. Absurdná téma o ničom nehvooriaca len aby sa ženy medzi sebou hasterili 🫣
Milujem tieto témy. Otázka vytrhnutá z kontextu len aby bola čiernobiela diskusia o dvoch táboroch... Nositeľka môže byť typ twiggy ze aj vo vreci bude chic alebo pani čo sa chce vrátiť do puberty a musí tieto otázky riešiť na fóre. Absurdná téma o ničom nehvooriaca len aby sa ženy medzi sebou hasterili 🫣
@anonym_9a2f66 tak👏
@anonym_autor stale si nenapisala kam to chces nosit, do prace, vecer do mesta na drink, na party?
@anonym_abd8f3 všade.
@anonym_9a2f66 prečo? Nechcem, aby sa niekto hašteril. Chcem kus oblečenia a neviem, či je to vhodné. Kúpim si niečo, čo nebudem nosiť, lebo cudzie pohľady ma zabijú. Tak to potom nosiť nebudem. Preto chcem názory. Aby som vedela, či budú po mne zazerať ženy s odporom.
@anonym_autor ja povazujem prilis kratle veci za lacno vyzerajuce. A je uplne jedno aky vek. Mam 25 som stihla a neviem si predstavit toto si dat. Vela ludi sa ohradza na to ze je teplo a preto nosia co najkratsie veci ale mne je rovnake teplo ci mam vzdusne nohavice alebo keby idem hola myslim si ze by mi bolo uplne rovnako teplo
@anonym_autor je to otrasne aj pre nastrocnu, len u tej to asi nikto vzhľadom k veku nebude riešiť. Teba vsak ano. To, ze mas peknú postavu je jedna vec. To, ze by si sa mala obliekať primerane svojmu veku a asi aj nejakému postaveniu ti asi písať nemusím. Toto si môžeš dat tak s kamoškami na kávu ale nie do prace.
@anonym_b5138b čo je na tej sukni,či suknokratasoch otrasné?
Otrasné sú k tomu akurát tie čižmy.
@anonym_autor ak máš na to postavu prečo nie?
V mojej 40tke sa obliekam takto a nemám pocit, že by som vyzerala ako babka
@anonym_ca8a0d Ak mas na sebe toto, tak rozodne sa ako babka obliekas 😀 Toto je ovela vacsi nevkus nez kratke sukno-kratasy
@anonym_ca8a0d Ak mas na sebe toto, tak rozodne sa ako babka obliekas 😀 Toto je ovela vacsi nevkus nez kratke sukno-kratasy
@bludna mne tie saty pridu nadherne ❤
@bludna mne tie saty pridu nadherne ❤
@anonym_ca8a0d Toto nosia dámy 60+
@anonym_149980 sú pekne,ale kvety by som dala prec
@anonym_149980 s takou postavou iba

@biba_18 ako prosím ťa zistím, aký typ postavy mám?
@anonym_6558c3 porovnaním ramien, pŕs, pása, bokov, zadku a nôh ...