icon

Je toto vhodný outfit na pohovor?

soraya25
20. júl 2023
Strana
z3
kvetinka75
21. júl 2023

@boozlesk kedysi sa nosili také lesklé materiály. Ale vyzeralo to elegantne a nie takto rozgajdane.

lusyyy36
21. júl 2023

Taketo niečo ale ruzove som včera videla na jednej babe. Najskôr som si myslela,že sa zabudla prezliect z pyzqmq, potom mi došli,že to bude zas nejaký modny vystrelok. Je to otrasne, ale že strasne

dadadada1
21. júl 2023

@soraya25 to myslíš vážne???

simca06022011
21. júl 2023

Pyžamo nie je uvoľnená atmosfera;)

iwesska
21. júl 2023

Ako vtip to je dobre😄 Ale inak ti chceli povedat,ze si mozes dat hociake letne saty vhodne do prace,naco to komplikujes?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
irusa
21. júl 2023

ak by by si chcela ísť s nimi do postele

sticker
tosomja
21. júl 2023

@nikpa veď v posteli sa najviac uvoľní 🤣🤣

sovica
21. júl 2023

@lapersefona Flanelové pyžamo vyzerá ináč, myslela si asi saténové😉

luccija
21. júl 2023

@soraya25 mne sa to páči, ale nie na pohovor.
Kúp si voľnú jednofarebnú košeľu bielu, modrú ohrň rukávy k tomu nohavice..

domkakvet
21. júl 2023

@soraya25 za mna to tiez vyzera ako pyzamo, prve co ma napadlo, ze pyzamo, ze asi nejaky omyl, ze na toto oblecenie sa urcite nepytas, tak ze toto v ziadnom pripade.

moonlight1210
21. júl 2023

"Pretože v pozvánke sa dôrazne spomina uvoľnená atmosféra v rámci dresscodu preto vymýšľam takéto alternatívy."

Ak je na pozvanke zdoraznene, ze sa jedna o uvolneny dresscode, tak cez to hod sirsi hnedy opasok, daj tenisky, kabelku v boho style a najskor vyhovies poziadavke.

Este by mohla vyhoviet absolutna klasika: biele tricko, modre jeany a biele tenisky.

dadis
21. júl 2023

Neviem o aku poziciu sa uchadzas, ale ak ti toto povedali/napisali, tak to mysleli tak, ze vobec sa nemusis trapit vyberom oblecenia. Ja som na poslednom "fyzickom" pohovore isla v jeansoch a tope a vzali ma. Tak pokojne chod v tom, v com normalne do prace chodis - hoci aj jeansy, biele tricko a tenisky, ak mas repre poziciu a chodis elegantne do prace a tak sa citis dobre a sebavedome, tak sa oblec tak.

mpg
21. júl 2023

@soraya25 To tam napísali preto, že je príliš teplo, tak ženy môžu dôjsť aj v letných šatách a sandálkach a muži len v košeli s krátkym rukávom.

candii
21. júl 2023

Otras ..

taga
21. júl 2023

Ak ides predavat pyzama - smelo do toho

kvetinka75
21. júl 2023

no ja si fakt neviem predstaviť, že by k nám niekto takto prišiel do práce a nie ešte na pohovor.

lapersefona
21. júl 2023

@sovica ano presne diky 😄

sheila121
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
21. júl 2023

Jasne, to je úplne ten štýl na pohovor.. 😂😂😂 ak bude príliš pokrčené z noci, skús plavky..

juliacenc
21. júl 2023

@soraya25 podla toho do akej spolocnosti

hladamematku
21. júl 2023
sticker
zuzikak
21. júl 2023

naozaj to nie je pyzamo ?

rorino
29. júl 2023

@soraya25 toto mi pripomenulo,keď som asi ako 5rocna vytiahla mame zo skrine nočnú košeľu na ramienka a taký kabátik k tomu,mala som to až po zem,a vybehla som v tom na ulicu,lebo som si myslela,že to má ,"parádne" šaty😂

Strana
z3