icon

Je trend neholenia žien už aj na Slovensku?

Včera o 16:12

Žijem v zahraničí a všimla som si v poslednej dobe veľa mladých báb, ktoré su neoholené. Ale to nie že 3-dňové chlpy. Drží sa v metre a pod pazuchami mačky. A nohy chlpaté, že to ani niektorí chlapi nemajú také husté a dlhé chlpy. Je to aj na Slovensku? No neviem, každý chodí, ako chce, ale vyzerá to nie pekne a aj dosť čudne. Čo je cieľom tejto hair positivity. Najviac to je vidno u takých prírodných typov a pôsobiacich ako lesby.

Strana
z3
galganka
Včera o 16:17

Tvoje chlpy - tvoj problém. Cudzie chlpy - nie tvoj problém.

milan2711
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
Včera o 16:20

@anonym_autor toto som nepochopila,je niekde dane ,ze si musia zeny odstraňovať chlpy?

anonym_0d9410
Včera o 16:28

Lepšie neoholene ženy ako oholený chlap😄😋

galganka
Včera o 16:30
@milan2711
Odpoveď bola zmazaná

@milan2711 vraj sme, ale viem to iba preto, že do škôlky priniesli pohár na fotenie 😂 toto ude mimo nás. 🤷🏼‍♀️

anonym_3f429c
Včera o 16:31

Ach mať tak tvoje problémy a prezidentsky plat..Ani všetci chlapi sa neholia rovnako. Kamoš si holí ruky,nohy,tvár, hruď ,podpazušie a asi aj ostatné, môj muž si upravuje iba bradu a fúzy, neholí si telo ani v rozkroku, a mne sa tak páči. Tie baby sa nechcú páčit tebe a bodka. Vieš koľko je tu cítala negatívnych názorov na neoholených chlapov?

anonym_af787b
Včera o 16:34
@galganka

Tvoje chlpy - tvoj problém. Cudzie chlpy - nie tvoj problém.

@galganka je to smutne ze sa vraciame do praveku

vler
Včera o 16:35
@anonym_af787b

@anonym_af787b smutnych je vela veci co sa v sucasnosti deje ale toto jedna z nich nie je

galganka
Včera o 16:35
@anonym_af787b

@anonym_af787b ty sa niekam vraciaš? Jaskyňa a tak? 🤔😂 Lebo mať chlp neznamená byť neandertálec. 🤷🏼‍♀️

anonym_af787b
Včera o 16:36
@vler

@anonym_af787b smutnych je vela veci co sa v sucasnosti deje ale toto jedna z nich nie je

@vler za mna urcite je

anonym_af787b
Včera o 16:37
@galganka

@anonym_af787b ty sa niekam vraciaš? Jaskyňa a tak? 🤔😂 Lebo mať chlp neznamená byť neandertálec. 🤷🏼‍♀️

@galganka v poriadku, majte chlpy. Ja chcem vyzerat zensky a nie ako muz. 👋

minenkaa
Včera o 16:39
@anonym_af787b

@anonym_af787b veď nik, nikomu nebráni ,aby si odstraňoval chlpy

minenkaa
Včera o 16:39
@anonym_af787b

@anonym_af787b takže moj švagor čo nemá chlpy je ako ženská a ja čo mám chlpy som ako chlap ?

anonym_2165d4
Včera o 16:43

@anonym_autor neriešim chlpy iných, sama sa holím 2x mesačne a nikoho tým nepohoršujem. Nosím dlhšie nohavice..

anonym_88281e
Včera o 16:43

Chvalabohu mám minimum chlpov, aj to svetlé. Celý život som za to vďačná. Čo majú ostatní je mi jedno, hlavne aby nesmrdeli v MHD ako tchori.

galganka
Včera o 16:44
@anonym_af787b

@anonym_af787b a bráni ti niekto z tejto témy sa odchlpiť? Alebo, ako chlpy inej ženy ohrozujú tvoju ženskosť?

why_not
Včera o 16:44

@anonym_autor ani muži sa neholia stále a je to v poriadku. Keď nesmrdia, starajú sa o seba, perú, voňaju, tak načo to mám riešiť?

anonym_587e7c
Včera o 16:50

@anonym_autor hadam kazdy sa o svoj porast postarat tak ako sa on rozhodne. Ci?

elz1920
Včera o 16:52

Veď to je super - hore mačky, v strede bobor a nohy ako medveď. Hotová ZOO 😂
Pokiaľ nesmrdí, všetko v pohode. ☮️

milan2711
Odpoveď bola odstránená
galganka
Včera o 16:57
@milan2711
Odpoveď bola zmazaná

@milan2711 aby sa s ním deti pofotili. Aj maskot Corgi bol, aspoň ten bol pre naše nehokejové dieťa zaujímavý.

milan2711
Odpoveď bola odstránená
stellarstar
Včera o 17:18

@anonym_autor ži a nechaj žiť 😉

anonym_6123a9
Včera o 17:30

Síce sa holím, chlpy na sebe neznesiem a samej sú mi nepríjemne, ale veta nech každý chodí ako chce, mala končiť bodkou, žiadne ale….

anonym_2165d4
Včera o 17:43
@stellarstar

@anonym_autor ži a nechaj žiť 😉

@stellarstar teba si poznám, pracovala si raz dávno v Call centre pre nemecky hovoriaci trh

anonym_de6308
Včera o 17:47

Kto rozhodol že je to neestetické ak to ľudia aj ženy prirodzene majú? Niekto rozhodne že prsia sú hnus alebo vlasy a odstrániš si ich? Proste ľudia sú hlúpe ovce. Ako osobne hlavne v lete si neviem predstaviť v 40tkach mať dlhé husté chlpy, ale zároveň mám atopickú pokožku a holenie mi dobre nerobí. Kedysi som sa bála čo ľudia povedia a hodila sa každý druhý-tretí deň a bola vyhádzaná a zase si ľudia mysleli že mám napríklad ploštice doma a som doštípaná od nich. Teraz už sa holím tak raz za 10 dní a pokožka netrpí a komu vadia nejaké milimetrové chlpy nech ma bozá...

pr85
Včera o 17:53

@anonym_autor Holim si len prirodzenie a pod pazuchami. To je všetko. Chrbát sa mi holiť nechce (dúfam, že som prítomné dámy na fóre nepoburil) podobne, ako nohy, ruky sa brucho. Žena si holi všetko. A vzájomne sa tolerujeme. 🙂

euka210
Včera o 18:49
@anonym_3f429c

Ach mať tak tvoje problémy a prezidentsky plat..Ani všetci chlapi sa neholia rovnako. Kamoš si holí ruky,nohy,tvár, hruď ,podpazušie a asi aj ostatné, môj muž si upravuje iba bradu a fúzy, neholí si telo ani v rozkroku, a mne sa tak páči. Tie baby sa nechcú páčit tebe a bodka. Vieš koľko je tu cítala negatívnych názorov na neoholených chlapov?

@anonym_3f429c to sa aj chlapi takto holia? Fuj. Este pazuchy chapem kvoli potu a smradu, ale nohy a ruky? Esteze sme mimo toho trendu a moj manzel je chlpaty. Jemu sa ani holit bradu nechce, nie to este nieco ine 😃

stellarstar
Včera o 18:51
@anonym_2165d4

@stellarstar teba si poznám, pracovala si raz dávno v Call centre pre nemecky hovoriaci trh

@anonym_2165d4 🤣🤣🤣🙈🤦‍♀️

anonym_1bcd66
Včera o 19:08

@anonym_autor mozno su to chlapi, dnes uz nemas istotu v nicom

Strana
z3