icon

Kde kúpiť extra dlhé široké nohavice?

terezka2911
3. máj 2026

Ahojte. Poraďte, prosím, široké nohavice EXTRA DLHÉ 🙏🏻 keď nejaké kúpim a vyperiem, väčšinou sa skrátia. Kde sa dajú nájsť dlhšie? Meriam 173 cm a nosím len topánky na rovnej podrážke. Ďakujem veľmi pekne.

Strana
z2
tilly
8. máj 2026
@dori2

@terezka2911 wearmee, super nohavice a fakt mega dohe. maju na to osobitnu kategoriu

@dori2 fakt sú dosť dlhé? Lebo kočke sú dlhé, ale ona má len 170cm

fairyy
8. máj 2026
@tilly

@tilly zatial mam odtial len zateplene leginy ale presne z tej sekcie, pre vysoke zeny...a naozaj mam ich na clenkoch nie v polke lytka 🙂 mam 180cm

tilly
8. máj 2026
@fairyy

@tilly zatial mam odtial len zateplene leginy ale presne z tej sekcie, pre vysoke zeny...a naozaj mam ich na clenkoch nie v polke lytka 🙂 mam 180cm

@fairyy mne sa tam páčia asi trojo nohavíc a jeden overal, ale netrúfam si to objednať. Tiež mám 180cm a dlhokanske nohy

fairyy
8. máj 2026
@tilly

@fairyy mne sa tam páčia asi trojo nohavíc a jeden overal, ale netrúfam si to objednať. Tiež mám 180cm a dlhokanske nohy

@tilly aj mne ale som vo faze chudnutia 😀 takze ked sa ti chce pockat ja si odtial objednam o dva mesiace a dam vediet 😅

dori2
9. máj 2026
@tilly

@tilly ja mam 170cm a tienz kategorie extra dlhe som musela teocha skratit

tilly
9. máj 2026
@fairyy

@tilly aj mne ale som vo faze chudnutia 😀 takze ked sa ti chce pockat ja si odtial objednam o dva mesiace a dam vediet 😅

@fairyy tam sú tie veľkosti univerzálne. Vraj sadnú na každú veľkosť. To som zvedavá tiež, či platí.

Strana
z2