icon

Kde kúpiť podprsenku s obvodom 60 - 65 (B, C) v Bratislave a okolí?

pushok
19. apr 2026

Ahojte dievčatá. Mám veľký problém zohnať podprsenku v menších obvodoch – konkrétne 60B/C alebo 65B/C. Väčšina bežných obchodov začína až od obvodu 70.
Hľadám kamenné predajne, kde sa dá tovar reálne vyskúšať.

Lokality: Bratislava, Trnava, Trenčín a okolie. Cena: do 30 eur. Vopred ďakujem🤗

simsalabim
19. apr 2026

@pushok Lindex ma od 65 myslim.

pushok
autor
19. apr 2026
@simsalabim

@pushok Lindex ma od 65 myslim.

@simsalabim ďakujem😊

kiki68
19. apr 2026

Osobne by som objednala z netu, 60 som bezne nevidela priamo s kosikmi. Az od 70. Ja mam 70 D/ E a zacinala som v 12 na C/D a nosila som len sportove vtedy. Teraz uz je ten vyber lepsi. Mne napr velmi dobre sedia od Dita von Teese, co mi naopak nepasuje dobre momentalne je napr Agent Provocateur a Hunkemöller. Potom Skiny tiez dobre pasovalo vzdy. Alebo HM ta sportova rada.

karo77
Včera o 18:25

viem ze astratex nie je predajna ale oni maju a je tam doprava a vratenie zadarmo, ja len cez nich.

akvi
Včera o 18:36

@pushok caresse.cz, oni maju predajnu v Brne, tak mozno by stalo zato tam skocit, maju dobry vyber. Ja som bola u nich v Prahe, velmi prijemne predavacky, co vedia naozaj poradit, vyskusala som niekolko druhov, kym mi nejaka na 100% sadla. Tiez si v beznej konfekcii nevyberiem, mam 70E a tiez mam vacsinu len sportove. Inak je to hrozne, ze sa bezne nedaju kupit tieto velkosti. Vacsina zien nosi cely zivot nespravnu velkost, pretoze v obchode nie je vyber..