Kde kúpiť značkové dizajnérske oblečenie?
Ahojte poradte odkial kupujete znackove oblecejne, dizajnerske veci(armani, miumiu, lv, balenciaga,,)ale nie fejkove handry
Lacnejsie znacky ako Armani z Parndorfu alebo zo Zalanda. Lv a Prada napriklad z Viedne a Pariza, pripadne Milana.
Zalando Lounge tie bezne, niektore cez ich ofiko obchody. Staci ich kontaktovat. Potom si dohodnes co konkretne chces z nejakej kolekcie. Od nas mas na vela znaciek Vieden. Potom Milano, Florenciu, Benatky, Londyn a Pariz. Za dve hodky letecky si mozes dohodnut priamo stretko v salone. Je to len otazka penazi
@vikvs my theresa ma tiež najlepšie značky, potom bežnejšie zalando, Answear, Modivo…
Topánky na leto som si vybrala na tejto stránke Verpassen Sie nicht Ihre Chance auf Premium- und Luxusmode zu exklusiven Preisen – nur für Mitglieder.
Melden Sie sich noch heute an und sichern Sie sich einen 10%-Willkommensgutschein für Ihren ersten Einkauf.
https://invite.bestsecret.ch/VU6-CZC-HV7?v=19f5...
Tašku priamo v obchode LV v zurichu ,inak Zalando .
mas viacero moznosti, ich oficialne obchody,potom online obchody ako je mytheresa alebo farfetch a ked chces nieco specialne, tak su rozne instagramove ucty, kde Ti vec kupi personal shopper a nasledne Ti ju posle, za co si vezme proviziu.
najcastejsie farfetch alebo potom priamo v obchode pocas cestovania. Ale radsej mam online. V obchode sa 'necitim dobre' :D

No priamo v ich obchodoch. Ak ma clovek na handry typu balenciaga a pod. tak si myslim ze nechodi kupovat do outletov