icon

Kde kúpiť značkové dizajnérske oblečenie?

vikvs
12. júl 2026

Ahojte poradte odkial kupujete znackove oblecejne, dizajnerske veci(armani, miumiu, lv, balenciaga,,)ale nie fejkove handry

mvagusta
12. júl 2026

No priamo v ich obchodoch. Ak ma clovek na handry typu balenciaga a pod. tak si myslim ze nechodi kupovat do outletov

anonym_0f20bc
12. júl 2026

@vikvs Miláno, Rím, Paríž,… v BA Luxury.

anonym_4ac52d
12. júl 2026

Lacnejsie znacky ako Armani z Parndorfu alebo zo Zalanda. Lv a Prada napriklad z Viedne a Pariza, pripadne Milana.

zdrev
12. júl 2026

@vikvs na vinted máš priečinok dizajnérske a tam toho je dosť

kiki68
12. júl 2026

Zalando Lounge tie bezne, niektore cez ich ofiko obchody. Staci ich kontaktovat. Potom si dohodnes co konkretne chces z nejakej kolekcie. Od nas mas na vela znaciek Vieden. Potom Milano, Florenciu, Benatky, Londyn a Pariz. Za dve hodky letecky si mozes dohodnut priamo stretko v salone. Je to len otazka penazi

anonym_724192
12. júl 2026

@vikvs
Aj tak je vacsina sita v Cine

eternity24
12. júl 2026

@vikvs my theresa ma tiež najlepšie značky, potom bežnejšie zalando, Answear, Modivo…

mirka414
12. júl 2026

Topánky na leto som si vybrala na tejto stránke Verpassen Sie nicht Ihre Chance auf Premium- und Luxusmode zu exklusiven Preisen – nur für Mitglieder.
Melden Sie sich noch heute an und sichern Sie sich einen 10%-Willkommensgutschein für Ihren ersten Einkauf.

https://invite.bestsecret.ch/VU6-CZC-HV7?v=19f5...
Tašku priamo v obchode LV v zurichu ,inak Zalando .

muchotrafka298
12. júl 2026

mas viacero moznosti, ich oficialne obchody,potom online obchody ako je mytheresa alebo farfetch a ked chces nieco specialne, tak su rozne instagramove ucty, kde Ti vec kupi personal shopper a nasledne Ti ju posle, za co si vezme proviziu.

anonym_30c51f
12. júl 2026

@vikvs my chodíme na nákupy do Talianska, majú aj lepšie značky 😉

luckajozko21
13. júl 2026

najcastejsie farfetch alebo potom priamo v obchode pocas cestovania. Ale radsej mam online. V obchode sa 'necitim dobre' :D