Kde nájsť bundy na nosenie nosičov?
Čaute kde okrem bonprixu zoženiem nejaké bundy a mikiny nech mozem nosiť nosič ? Ďakujem za rady
Ja som teraz brala túto. Ten výber nosiacich búnd je všeobecne maly a tých kvalitných ešte menej.. brutálna je.. už sa teším,keď sa ochladi... https://www.seraphine.com/de-de/umstandsjacke-t...
Veľmi pekne ďakujem
@anjelicek26 a bola objednavka v pohode aj keď je to zo zahraničia ? Za koľko dni vám prišla?
Tak my sme v zahraničí. 5 dni dodanie, ale z tej stránky som už tehotna brala vela veci.
Ja osobne mám mikinu sestrice (za tie prachy stojí, nosila som ku aj v tehotenstve, aj bez dieťaťa) , softshellku Jožánek a zimnú bundu Moyo, všetky môžem odporúčať. Tie Lidl a Bonprix veci sú OK na občasné nosenie malého bábätka, ale často nemajú dobre riešené krytie krku (chýba alebo znemozňuje dojčenie) , sťahovanie dole aby nepodfukovalo, poriadne vrecká (matky jednoducho potrebujú vrecká!) a mnohé sú krátke a veľké bábo už trčí von.
Ja som mala českú bondu Jožánek. Krásne veci majú, aj cenovo prijateľné. Deti som dávno odnosila, ale bundu bez tej nosiacej vložky nosím stále.
https://www.jozanek.sk/softshellove-bundy-na-no...
Ja mám z lidlu zimnú aj prechodnú bundu na nosenie a v pohode, len treba vždy šatku (ako píšu vyššie, riešením krku sa príliš netrápili :D ) - no pomer cena/výkon je podľa mňa super. Sťahovanie dolu, vrecká aj dĺžka ok a to má syn už rok a pol, po dlhšej dobe som min. týždeň vytiahla tú prechodnú a zmestili sme sa, aj kapucňa mu ešte pasovala na hlavu 🙂 Tie drahšie bundy sú ale isto kvalitnejšie, tak holt záleží aj od finančnej situácie…
@sun_shine_2020 chcela som odtiaľ ale ta co sa mi páčila ma dodanie 4 týždne a ja potrebujem už čím skor..mali akcie tak je veľa vypredaných..
Keď to chces rýchlo, kľudne pozri aj bazár tu na koníkovi. Tieto veci zvyknú byť v top stave, aj kvalitné. Nebála by som sa ani trochu nosenej vetrovky

Dobra skúsenosť s ceskymi znackami shara, sijemesrdcem
Ale su aj nosiace kapsy, ktore das na nosic
Alebo sitie na mieru, sestrice je tiez dost chvalena