icon

Koľko ste ochotné maximálne zaplatiť za kabelku?

27. feb 2026

Ahojte damy😁,

mam na vas otazku - kolko ste ochotne MAXIMALNE dat za kabelku? Ja som nikdy nebola kabelkova, stacili mi take max do 50€… ale uz nejaky cas pokukujem po kabelke za 420€🥲😄, na jednej strane sa mi paci, na druhej mi to pride prilis za kabelku, tak by som rada videla, ako to mate vy, kolko povazujete primeranu sumu za kabelku.. na bezne nosenie.
Dakujem.

Strana
z2
anonym_95c054
28. feb 2026

ja za svoju som najviac zaplatila 600 a mam ju extremne rada.. od muza som dostala aj za 3000.. sama by som tolko nedala, ale ak mi on kupit chce nebranim sa. Ale tu od seba mam radsej 🙂

nelca0510
28. feb 2026

Polene repliky na bazosi za stovku. Pozri vnútro Polene,zdá sa mi nepraktické. Alebo ich nájdeš aj na V.... za dobru cenu.

anonym_e4f0be
28. feb 2026
@nelca0510

Polene repliky na bazosi za stovku. Pozri vnútro Polene,zdá sa mi nepraktické. Alebo ich nájdeš aj na V.... za dobru cenu.

@nelca0510 za menej ako stovku 🙂 Objednať si vieš repliku za 30 eur.

anonym_4d4673
28. feb 2026

Fuha, za tuto by som tolko nedala. Nepaci sa mi a ma hrozne recenzie.

lucik194
28. feb 2026

tuto, co si sem dala by som si nekupila, nie je moj styl. pripada mi skor ako kosik ked ides na trh kupit zeleninu.

za mna tak 250 eur je strop. koža

stanzi
28. feb 2026

Mam dve kabelky Polene, s kvalitou som spokojna 😊 Jedna z nich je tato Cyme, ale mam ju v mensej verzii, tato vacsia je podla mna dost velka na bezne nosenie, naozaj ako taky kosik 😊 Kazdopadne ak sa ti paci, urcite chod do toho 👍

anonym_212279
28. feb 2026

@anonym_autor z vintedu do 30 eur koženu som ochotna kupit.aj
take mam a drzia roky

anonym_0c3975
28. feb 2026

Ja som dala doteraz max. 1150 a za cca 5 rokov jej hodnota stupla na 1600eur.
Teraz zvazujem kupu novej kabelky, len je este drahsia, tak spekulujem.
Ked uz kabelu kupujem, tak idem do klasiky (napr. Hermes: Birkin, Kelly, ale do toho sa mi az tak moc nechce 😅).
Polene dizajn ma neoslovil. Za tu cenu mas na trhu klasickejsie a nadcasovejsie shopper bags.

amalka07
28. feb 2026

Ženy kde kupujete kabelky že za nich dávate do 50 eur, alebo tých spomínaných 10-15? To vám aj vydržia a sú väčšie než A6?

simsalabim
28. feb 2026

Pre mna je kabelka ciste uzitkova vec, potrebujem, aby bola lahka, podla moznosti s priecinkami (hlavne do prace, striedam velku kabelu s ruksakom) a na volny cas mam dve - jednu nosim v lete (velku, lykovu z Tchiba) a druhu nosim v zime, tiez vacsiu, kde podla potreby narvem vsetko, co potrerbujem, ale lahku. Menim po par rokoch. Momentalne mam Misako, kupovanu na Zalando za 30€. Este mam doma malu listovu spolocensku kabelku z Manga a jednu malu crossbody, ktoru som vzivote nemala von, lebo ked do nej narvem mobil, doklady, vreckovky, balzam na pery a kluce, tak uz je totalne plna. Ale pred rokmi sa mi velmi pacila, no stoji mi v skrini.

anonym_ea2295
28. feb 2026

@anonym_autor Vidím, že ti na peniazoch nezáleži😀😀😀.

anonym_4ebcdd
28. feb 2026
@anonym_autor

@majus2323 ide o kabelku znacky Polene.. neviem, ci mate niekto skusenosti, ak ano, budem rada za vase pripadne recenzie 🙂 https://euro.polene-paris.com/products/cyme-tex...

@anonym_autor SKús zájsť do Parndorfu, ak si z Ba , prípadne okolia. Je tam aj obchod Polene, často majú veľké zľavy. Ja si kupujem kabelky tam, zväčša značky Furla, Michael Kors atď, často ma kabelky, kožené a značkové vyjdú max do 300e. Podotýkam, tiež nie som na kabelky maniak, ale zopár ich žena potrebuje. Ak sa Ti páči, neváhaj, pekná a kvalitná kabelka pozdvihne celkový outfit a keď je ešte aj praktická, nie je čo rozmýšľať.

autor
28. feb 2026
@anonym_ea2295

@anonym_autor Vidím, že ti na peniazoch nezáleži😀😀😀.

@anonym_ea2295 prosim, co ta je do toho, na co ja minam peniaze? Beriem snad tebe z penazenky? Nie. Tak sa staraj o seba.

sara07
28. feb 2026

maximalne 100 € , teraz ak si kupim tak na sashe kožene ... za koženkovu vyvalit nad 100€ brr

muchotrafka298
28. feb 2026

Pre mna je dolezite, ci je kabelka prakticka, ci ju vynosim. Maximalne som dala asi 200 EUR za kozenu kabelku (vacsinou ich kupujem iba v zlavach a vypredajoch), nosim rozne znacky, mam Bracialini, Hogl, Michael Kors, Cocinelle, Bric´s. Mam aj jednu taku sustakovu kabelku na cestovanie, tam polku domacnosti zbalim.
Kupila som si aj za viac, ale nechcem pisat cenu a to LV vintage. Tu ale nenosim.
Ak by som mala dost penazi na marnosti, tak si kupim Hermes Birkin a necham si ju ako investiciu, cize by som ju nenosila. Lebo nosena straca na hodnote velmi rychlo.
Ja som zachytila na internete, vo viacerych videach na YT alebo na IG, ze tie Polene kabelky isli velmi kvalitou dole a ze sa to neoplati za tie peniaze. Tak mozno aj to je dobre si vopred zistit.

anonym_0d32ac
28. feb 2026

50 eur maximálne

nikoletta1712
28. feb 2026

@anonym_autor Ja mám najdrahšiu za 1200€…Tento rok mám v pláne si kúpiť za 2200€…Nemám veľa kabeliek, ale za to kvalitné…

annel19
28. feb 2026

Za kabelku Max 50 eur- takú väčšiu do prace. Aj tak ju šupnem do skrinky za mnou. Alebo do auta. Takú menšiu kabelku tiež do 50 eur. Hlavne nech je praktická.
Ale topánky a tenisky musia byť kvalitné a pohodlnne

annel19
28. feb 2026

Teraz mám Vera pekle. Nosím 5 rok, kožená, neznicitelna

beataxxx
28. feb 2026

Ja mám jednu Aigner za 700 a som doživotne vyliečená z podobných nákupov, je smotanovej farby, asi tretí raz, čo som ju mala, sa mi na ňu vyšplechlo červené víno a bolo po paráde🙂🙂🙂vzhľadom na to, že bola taká drahá, ju nedokážem vyhodiť, ale ked'že je flakatá, tak ani nosiť….odvtedy max 150

anonym_0a8e87
28. feb 2026
@anonym_autor

@majus2323 ide o kabelku znacky Polene.. neviem, ci mate niekto skusenosti, ak ano, budem rada za vase pripadne recenzie 🙂 https://euro.polene-paris.com/products/cyme-tex...

@anonym_autor na vintede ich máš plno aj s visačkou a certifikátom o pravosti

anonym_315408
28. feb 2026

Viac než 30 eur určite nie. Kabelky ma nejak nezaujímajú. Kupujem si len obyčajnú čiernu crossbody do prace a na vonku mam asi 4 rôzne ale z výpredajov

anonym_680fb4
28. feb 2026

Za kvalitné kožené kabelky do 200 €. Aktuálne mám už len 2 kožené a jeden kožený elegantný batoh. Všetky ostatné koženkové som vyradila. Radšej len zopár poriadnych kabeliek ako viacero nekvalitných.

Strana
z2