Výber a recenzie menštruačných plaviek. Ktoré značky sú spoľahlivé?
Ahojte, potrebovala by som poradiť s výberom menštruačných plaviek. Hlavne teda, kto má odskúšanú konkrétnu značku, s ktorou je spokojný. Ďakujem.
Nerypem, naozaj sa pýtam. Načo sú dobre menštruačné plavky?
@anonym_d2c6b1 Aby si mohla počas menštruácie plávať, či ísť do bazéna a nebola okolo Teba mláka.......či? 😝
@anonym_d2c6b1 Aby si mohla počas menštruácie plávať, či ísť do bazéna a nebola okolo Teba mláka.......či? 😝
@marryen fuuu neviem či by som sa s tým cítila komfortne…… nie je lepšia volba aj čo sa týka následného čistenia menštruačný kalisok alebo tampóny do vody? Toto mi príde dosť nechutne. Teda ja sa počas menštruácie len opaľujem, tých pár dni bez vody vydržím …..
@marryen fuuu neviem či by som sa s tým cítila komfortne…… nie je lepšia volba aj čo sa týka následného čistenia menštruačný kalisok alebo tampóny do vody? Toto mi príde dosť nechutne. Teda ja sa počas menštruácie len opaľujem, tých pár dni bez vody vydržím …..
@anonym_d2c6b1 Neviem, ja sa cez ms nekúpem, len som odpovedala. Ale vcelku by ma zaujímali odpovede, či to funguje.
Ja mam dvoje spodne diely, jedny od Modibodi a druhe od Dorina. Nevidim v tom rozdiel, kedze obidvoje su urcene len pri velmi slabom krvacani. Ta sava vrstva je tenucka, aby to nebolo poznat. Ja to mam len ak by nahodou, na konci menstruacie. Prve dni by som si to nedavala urcite. Teraz uz su aj pre silne krvacanie. Vzhladom na cenu tych plaviek by som si dalsie uz nekupovala.

Nerypem, naozaj sa pýtam. Načo sú dobre menštruačné plavky?