icon

Kúpa AEON push-up legín: Skúsenosti a rady

thirstymonk
Dnes o 10:39

Čauko, všade na FB na mňa vyskakuje reklama na AEON athletics a tie šmaty* vyzerajú na fotke fakt dobre. Rozmýšľam, že by som niečo také kúpil svojej vedúcej. Majú akciu 2+1 zadarmo, aj keď samé o sebe sú drahé jak diabol, ale tak ako darček k narodeninám, why not...
Otázka je - máte niektorá skúsenosti s takými push-up leginami? Je to pohodlné? Moja neznáša napr. push-up podprdy a chcem sa vyhnúť tomu, aby som jej kúpil niečo, čo nebude nosiť a napokon to predá v mechu s ďalšími 30 šmatami za 5€ dajakej spoluobčanke.

Diky za help. Nie, fotky nemusíte posielať. :D

* Preklad pre západňárov: Handry

anonym_ed2a5f
Dnes o 10:44

@thirstymonk ešte pridaj **vedúca = moja stará lebo polka koníka si bude mysliet, že to kupuješ šéfke v robote 😀

anonym_2c0430
Dnes o 10:48

@thirstymonk ak take nič nenosí, tak určite by som jej to nekupoval, skor sa treba pozrieť na to, čo má rada

thereisabear
Dnes o 10:53

A vieš jej názor na tento typ legín? Ak nie, zisti. Nie každej sa páčia.

anonym_0dc5e9
Dnes o 11:23

Ach...preco musíš byť násilu vtipný?normálne sa to nedá napísať?pokiaľ nosí legíny,tak kúp.ked sa jej nebudú páčiť,tak vráti

anonym_846b63
Dnes o 12:26

@thirstymonk nie, take leginy nebudu pohodlne, lebo ich ucelom je zenu stiahnut, aby nebola mlandrava. Ale je mnozstvo zien, ktore take nosia, aj ked im nie su moc pohodlne, lebo ten fejkovy pocit super postavy je pre nich dolezitejsi

orisker
Dnes o 12:45

Kúp!
Rozhodne kúp!
A pridaj ešte aj Kilo-Killer, tri mega balenia krému proti vráskam a skrášľovací pobyt v kozmetickom salóne. Pri odovzdávaní jej povedz, že si volal do toho kozmetického salónu a povedal si im, že si majú dať záležať!

muchotrafka298
Dnes o 12:50

Ja napisem sama za seba. Tie push up leginy (mala som ine znacky, vratila som ich) podla mna vyzeraju dobre len na urcitom type postavy. Nie su vhodne pre kazdu zenu ani v nich kazda nevyzera dobre. Toto by som kupovala iba vtedy, ak by som si bola ista tym, ze dotycna take leginy chce a bude v nich dobre vyzerat. Ten push up efekt mne nie je osobne prijemny, kedze to dost stahuje.