Máte skúsenosť s papučkami Ekvili?

9. júl 2026

Máte skúsenosť s tými papučkami? Vyskakuje mi na nich stále reklama a vyzerajú dobre ..

anonym_afb69f
10. júl 2026

Mali by byť kvalitné a zdravotnícke, ale asi je to malá firma

10. júl 2026

@anonym_autor to sú tie od "chvalonoziek" s naboznym motívom?

10. júl 2026

Na mňa ti dvaja vyskakujú v poslednej dobe všade 🙈

autor
@pink_lady

@anonym_autor to sú tie od "chvalonoziek" s naboznym motívom?

@pink_lady áno ..ktovie či sú na úrovni kvality aspoň ako napr Raky..

@anonym_autor

@pink_lady áno ..ktovie či sú na úrovni kvality aspoň ako napr Raky..

@anonym_autor tie som nad tým rozmýšľala....Ja skôr myslím že to je skôr deichmannoidne...

karoli25
22. aug 2026

Vôbec nie su deichmanoidne, ekvili papučky už objednavame zo rok ako syn nastúpil do škôlky a teda lepšie papuče sme nemali ako tieto. Syn ma širšiu nôžku takže Rak, Wanda sa mu otrasne otláčali a mal v nich nohu hrozne stiahnutú - kupovali sme ich lebo nám odporúčali v obuvi že inovatívne Rak su pre neho vhodne, bohužial vôbec. Natrafila som na ekvili náhodou, keď som už bola v konchoch z toho aké papuče. Papuče od nich vydržia veľa, behá sa mu v nich perfektne a motiv dinov nechcel dat ani z nohy dole 😆 takže pre nás osvedčená značka, iné už ani neobjednávam. 👌🏻

karoli25
@karoli25

@karoli25 a ešte pridám, že majú top rýchle odoslanie a jednanie s nimi na super úrovni, pani veľmi ochotná , keď som potrebovala poradiť, či budú na jeho nôžku vhodné. Ja ich len odporúčam

@karoli25

@karoli25 to aku hrubu nozicku ma, ak su mu RAK inovanitne uzke???? Ja som ich objednala teraz 1.x (RAk inovativne) a tak velmi siroke ze nepouzitelne aktualne. A to ma moj syn standardnu nohu.

kk58
26. aug 2026

@anonym_autor my máme už druhé papučky od nich a sme veľmi spokojní. Je to síce relatívne nová značka ale papučky sú plne vyrábané na svk (Plavnica), žiadna masovka. U syna sme riešili aj fyzio a ortopéda a s papučkami sme spokojní, nakoľko ich vyrába skúsený podológ. Venujú sa ortopédií už druhú generáciu.

autor
26. aug 2026
@kk58

@kk58 a sú vhodne aj na úzke nohy ?