icon

Kupujete mužom košele alebo si ich kupujú sami?

mia2906
24. dec 2025

Ahojte. Svokra ma práve zdrbala, že môj muž nosí len jednu košeľu. Máva ju oblečenú tak 1-2* za rok a vôbec ho netrápi kúpiť si dalsiu. Podľa svokry je vraj moja vina a vizitka, že nosí len tu istú. Ze to ženy majú kupovať mužom košele. Som z inej planéty alebo aký máte na toto názor?

Strana
z2
katkaseiner
24. dec 2025

Svokra by sa mohla prestat starat kto čo kupuje. Proste obcas je objednavanie na 2 veci...proste nesadne. Sama obcas objednám, ale radsej som ked si ju vyskúša a kupime. Aktuálne som muzovi asi pred 2 dnami povedala ze by si mal vytriedit kosele - tie co sú onicom, vyhodit alebo predat a ostatne nechat, prípadne dokupit ak treba

anonym_cee0b8
6. jan 2026

Muž 2x dostal darček od sestry, väčšinou mu kupujem ja - nie že by bol nesvojpravny, ale jeho to vôbec netankuje a ja vyberám podľa príležitosti kde ju potrebuje, prípadne aby sme sa zladili, viem lepšie posúdiť kvalitu a prevedenie, mám lepší prehľad a iný čas na nákupy. Bielizeň si kupuje sám.

nafka0483
6. jan 2026
@mia2906

@jaroe štve ju, že na vianočnej fotke, čo je raz za rok, má stále tú istú koselu. Je v super stave, lebo košele vlastne nenosí 😁

@mia2906 Povedz ze to je nova, asi taky isty model ako ta minulorocna 😂😂😂😂

Strana
z2