icon

Máte pozitívne skúsenosti s bezšvovými legínami?

30. aug 2026

Chcem si kúpiť jedny na bežné nosenie aj cvičenie, ale bojím sa, že po pár praniach povolia a začnú sa vyťahovať. Stalo sa vám to pri bezšvových tiež, alebo držia lepšie ako klasické legíny?

martinmmartin
30. aug 2026

@anonym_autor aka je vyhoda legin pri cviceni? Preco nenosis najlepsi cvicebny odev luftujuce sortky? A preco nevidime panske leginy ked su take uzasne v posilkach?

Ises do fitka dobre si dat do tela alebo pre "co si o mne pomyslia" ?

autor
30. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_autor aka je vyhoda legin pri cviceni? Preco nenosis najlepsi cvicebny odev luftujuce sortky? A preco nevidime panske leginy ked su take uzasne v posilkach?

@martinmmartin Mne sú pri cvičení legíny pohodlnejšie než šortky, preto ich nosím. Pánske legíny - ak sú mužom pohodlné, prečo nie 🙂 Otázka ale nebola o tom, čo je najlepší odev do fitka, skôr či sa bezšvové legíny po čase nevyťahajú.

martinmmartin
30. aug 2026
@anonym_autor

@martinmmartin Mne sú pri cvičení legíny pohodlnejšie než šortky, preto ich nosím. Pánske legíny - ak sú mužom pohodlné, prečo nie 🙂 Otázka ale nebola o tom, čo je najlepší odev do fitka, skôr či sa bezšvové legíny po čase nevyťahajú.

@anonym_autor Rozumiem . Som chcel iba aky ucel presne bude mat ten outfit. Ci ciste vhodny na cvicenie alebo ci je tam dolezity aj prvok statementu.
No uz budem radsej ticho lebo ma zas zablokuju. Za dobry skutok spravodlivy trest

autor
30. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_autor Rozumiem . Som chcel iba aky ucel presne bude mat ten outfit. Ci ciste vhodny na cvicenie alebo ci je tam dolezity aj prvok statementu.
No uz budem radsej ticho lebo ma zas zablokuju. Za dobry skutok spravodlivy trest

@martinmmartin Kľudne píš 🙂 Ja som to vôbec nebrala zle, práve naopak, často mi poradíš dobre a mužský pohľad sa v diskusii tiež hodí. Len pri tých legínach mi išlo fakt hlavne o to, či sa časom nevyťahajú.

anonym_26456f
30. aug 2026
@martinmmartin

@martinmmartin vyhoda legin pri cviceni je ze neplandaju ako luftujuce sortky. Ja si kratase musim upravovat kazde 3 minuty. A chlapi nosia leginy tiez, u nas v posilke bezne. Kratke, v zime aj dlhe. Uplne normal.
Ci mas pocit ze zeny nosia leginy len aby provokovali zabiehajuce oci?

martinmmartin
30. aug 2026
@anonym_26456f

@martinmmartin vyhoda legin pri cviceni je ze neplandaju ako luftujuce sortky. Ja si kratase musim upravovat kazde 3 minuty. A chlapi nosia leginy tiez, u nas v posilke bezne. Kratke, v zime aj dlhe. Uplne normal.
Ci mas pocit ze zeny nosia leginy len aby provokovali zabiehajuce oci?

@anonym_26456f nie skor mam pocit akokeby v zenskom svete prebiehala nejaka interna brutalna sutaz ze ktora je lepsia. A nepisane pravidlo ze ne-ultra-sexy sa do fitka ani chodit nesmie lebo co by ostatne zenske povedali...o chlapoch toto podla mna vobec nejde.
Ale ako hovorim , moj pocit a moja interna teoria

anonym_58b78b
30. aug 2026

@anonym_autor drži jak šibnuté, ani sa nehnu. Odporučam oner active

michaela329
30. aug 2026

Ja môžem len odporučiť, neťahaju, držia a nepúšťajú viac ako so švami. Mám rôzne značky, gymbeam sú veľmi fajn.

michaela329
30. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_26456f nie skor mam pocit akokeby v zenskom svete prebiehala nejaka interna brutalna sutaz ze ktora je lepsia. A nepisane pravidlo ze ne-ultra-sexy sa do fitka ani chodit nesmie lebo co by ostatne zenske povedali...o chlapoch toto podla mna vobec nejde.

@martinmmartin vieš čo, nosím aj momentálne moderné široké tenké nohavice do fitka a keby som ja krava sprostá za ne nedala toľko peňazí, tak ich tam nenosím, lebo pohodlie a rozsah pohybu v legínach a týchto širokých gatiach, sa nedá ani porovnať.

anonym_433232
30. aug 2026
@martinmmartin

@martinmmartin ty si prvy chlap na svete, ktory vidi do zenskych hlav 😅
Alebo je este moznost, ze si len namyslas, ze im do nich vidis, no ale co ine ti ostava, len si to namyslat, pretoze co sa zien tyka, si len virtualny modrokonikovsky teoretik, realna prax s nimi je u teba takmer nulova ako vobec nejaka

martinmmartin
30. aug 2026
@anonym_433232

@martinmmartin ty si prvy chlap na svete, ktory vidi do zenskych hlav 😅
Alebo je este moznost, ze si len namyslas, ze im do nich vidis, no ale co ine ti ostava, len si to namyslat, pretoze co sa zien tyka, si len virtualny modrokonikovsky teoretik, realna prax s nimi je u teba takmer nulova ako vobec nejaka

@anonym_433232 extra spm pripomenul a urobim to zas. Je to moja teoria ako ja pozorujem svet vo fitkach okolo seba . Mozem sa mylit ale aj nemusim. Ale na zaklade faktov co su mne dostupne tak som si urobil vlastny interny zaver ze svet zien vo fitku je velmy ovplyvnovany spiralou postavenou zenami ze ktora je viac sexi a viac perfektna viac viac viac.

michaela329
30. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_433232 extra spm pripomenul a urobim to zas. Je to moja teoria ako ja pozorujem svet vo fitkach okolo seba . Mozem sa mylit ale aj nemusim. Ale na zaklade faktov co su mne dostupne tak som si urobil vlastny interny zaver ze svet zien vo fitku je velmy ovplyvnovany spiralou postavenou zenami ze ktora je viac sexi a viac perfektna viac viac viac.

@martinmmartin a chlapi? Sorry - ale vyčítať ženám legíny, vo fitku, kde chlapi chodia v tielkach? Legíny, ktoré keby ste sa nehanbili, tak ich nosíte aj vy, také sú pohodlné 🤣

viestta
30. aug 2026
@martinmmartin

@martinmmartin tak ci tak si to len namyslas.
T

martinmmartin
30. aug 2026
@michaela329

@martinmmartin a chlapi? Sorry - ale vyčítať ženám legíny, vo fitku, kde chlapi chodia v tielkach? Legíny, ktoré keby ste sa nehanbili, tak ich nosíte aj vy, také sú pohodlné 🤣

@michaela329 Aha ok. A o co su pohldnejsie tie extra zarezane az medzi oblicky? Je tam rozdiel k lepsiemu?

anonym_433232
30. aug 2026
@martinmmartin

@michaela329 Aha ok. A o co su pohldnejsie tie extra zarezane az medzi oblicky? Je tam rozdiel k lepsiemu?

@martinmmartin vyskusaj, uvidis. Nevyskusas, nevies.
Aj ked ty by si v leginach vyzeral ako ten v reklame na Nalgezin

michaela329
30. aug 2026
@martinmmartin

@martinmmartin absolútne normálne legíny, len lepšie ukáže zadok, nie je sploštený - je to zlé? Sme ženy, chceme byť pekné, nosia ich aj plus size ženy. V čom je lepšie vykrojene tielko oproti klasike?

nuskanna4
3. sep 2026

ahoj, ja mam najlepsiu skusenost s leginami od znacky bellinda, najnovsie som si od nich kupila legíny soft touch, su z mega prijemneho materialu 🙂 leginy od nich vydrzia vela vela prani, to mam uz odskusane

blazomarket
Dnes o 11:01
@nuskanna4

ahoj, ja mam najlepsiu skusenost s leginami od znacky bellinda, najnovsie som si od nich kupila legíny soft touch, su z mega prijemneho materialu 🙂 leginy od nich vydrzia vela vela prani, to mam uz odskusane

@nuskanna4 Týchto mám ja niekoľko, skvelé je tiež že sú nepriehľadné.