icon

Odporučte legíny na bežné nosenie aj cvičenie

9. apr 2026

Aké leginy odporúčate značku ? Ktoré sú pre vás naj na bežne nosenie aj cvičenie ?

anonym_80664f
9. apr 2026

Oysho

ivicatolic
9. apr 2026

@anonym_autor na bežné nosenie som objavila v decatlone, za 6 € , sú pevné, bavlna, už ich mám asi 6, lepšie nám od picaluna, ani nevieš, že ich máš 😊👍

anonym_d8dc85
9. apr 2026

@anonym_autor na bežne nosenie žiadne, na cvicenie gym glamour, alo

biba_18
9. apr 2026

na bežné nosenie nieeeeeeee
na cvičenie mi sedia dobre pikaluna

oceanahory
9. apr 2026

@anonym_autor Na doma, ci bezne nosenie (myslene zbehnem do obchodu, ci na prechadzku) Lelosi a Pikaluna. Do fitka, ci na akykolvek sport Oysho, Myprotein, Abraka, Yoginess a strasne mi sadla aj sportova edicia Move od H&M.

anonym_167250
9. apr 2026

Na bezne nosenie? Rifle sa uz nepedavaju?

oceanahory
9. apr 2026
@anonym_167250

@anonym_167250 Ja napr. neznasam rifle, nosim ich minimalne...na bezne nosenie (nie do officu, tam si davam prevazne elegantne veci) si tiez radsej dam pohodlne leginy, ako nohavice. Kvalitne leginy mozu v dnesnej dobe a pri dnesnej ponuke dokonca vyzerat ovela lepsie, ako nejake rifle.

biba_18
9. apr 2026

@oceanahory fakt nemôžu 😒 proste niečo obtiahnuté na zadku inde ako na šport a zbehnutie pod schody ku kurierovi fakt nie ... nerozporujem že to nie je pohodlné. ale lepšie to rozhodne nevyzerá ... a to som nosila cyklisťáky keď boli prvý raz v móde - teraz na to pozerám a vravím si preboha ... 😂

autor
9. apr 2026
@anonym_167250

@anonym_167250 milujem takéto komentáre … bývam na dedine hádam sa tu nemusím obliekať ako madona keď idem s dieťaťom na ihrisko alebo na prechádzku 🙈 jasne že do práce a do mesta sa obliekam inak

esther100
9. apr 2026

Ja ozaj nechápem prečo nie legíny na bežné nosenie.ked si sa niekto obtiahnuté šaty alebo overal to je ok?

oceanahory
9. apr 2026
@biba_18

@oceanahory fakt nemôžu 😒 proste niečo obtiahnuté na zadku inde ako na šport a zbehnutie pod schody ku kurierovi fakt nie ... nerozporujem že to nie je pohodlné. ale lepšie to rozhodne nevyzerá ... a to som nosila cyklisťáky keď boli prvý raz v móde - teraz na to pozerám a vravím si preboha ... 😂

@biba_18 Ale ved leginy treba tak vyberat 😁, klasicke cyklisticke by som si nikdy iba tak ani ja nedala...ale leginy uz davno nie su iba take tie obycajne, mega obtiahnute a presvitajuce. Napr. teraz mam tieto na sebe, nechapem, aky je rozdiel mat napr tieto leginy na bezne nosenie napr. do obchodu, rychlu navstevu a pod. alebo cierne obtiahnute skiny rifle, ci nohavice? 🤷. Nehovoriac o tom, ze ak si k nim dam napr. taketo dlhsie kimono (ano ja mam rada kimona 😁) alebo oversize koselu, ci mikinu, tak kludne v takychto leginach zbehnem aj na rychle posedenie do mesta s kamosmi, ak mi to tak pride pohodlnejsie 👍. Naozaj nemam pocit, ze by moja rit v tomto vynikla viacej, ako v jednoduchych obtiahnutych rifliach 😅.

lubbi1
9. apr 2026

ja som si teraz objednala leginy Authleticwear SK, lebo na mna vyskakovali uz aj z chladnicky 😀 a mozem povedat, ze nenosim nic ine. su perfektne.

biba_18
9. apr 2026

@oceanahory tak toto by som rozhodne ako leginy nedefinovala... mal by to byť tesný odev obopínajúci nohy - niečo ako skinny, len z elastického úpletu - a často sťahujú brucho a stehná 😒
takže asi preto ten iný názor na "leginy"...

oceanahory
9. apr 2026
@biba_18

@oceanahory tak toto by som rozhodne ako leginy nedefinovala... mal by to byť tesný odev obopínajúci nohy - niečo ako skinny, len z elastického úpletu - a často sťahujú brucho a stehná 😒
takže asi preto ten iný názor na "leginy"...

@biba_18 Tak leginy uz v dnesnej dobe naozaj nie su iba teke tie do fitka, ci take ktore skor zdeformuju postavu lebo je to iba kus latky 🙂. Dokonca aj tieto, ktore mam na sebe su povodne klasicke leginy na jogu 😅, ale maju geninalny hruby material, su extremne pohodlne a aj vyzeraju dobre. 👍

anonym_f72a67
9. apr 2026

Juuuuj, ženy, nech si každá dá aj rit naopak, neriešim, ja sa v legínach cítim najlepšie, rifle mám všetky druhy, široke, úzke, ale nebudem to nosit pre to, lebo podľa niektorých sú legíny len do fitka

anonym_80664f
9. apr 2026
@oceanahory

@biba_18 Tak leginy uz v dnesnej dobe naozaj nie su iba teke tie do fitka, ci take ktore skor zdeformuju postavu lebo je to iba kus latky 🙂. Dokonca aj tieto, ktore mam na sebe su povodne klasicke leginy na jogu 😅, ale maju geninalny hruby material, su extremne pohodlne a aj vyzeraju dobre. 👍

@biba_18 vieš o tom, ze je viacero druhov legin? Rovnako tak tričiek, rifli, bund....
@oceanahory poslala legíny, ci sa ti to páči alebo nie, su to legíny. Neexistuje len jeden druh. A ano, vies nájsť aj vkusne legíny, ktoré sa dajú nosiť, čuduj sa svete, aj von. A nie, nemusi presvitat cely zadok.

anonym_bdd2f0
9. apr 2026
@oceanahory

@biba_18 Ale ved leginy treba tak vyberat 😁, klasicke cyklisticke by som si nikdy iba tak ani ja nedala...ale leginy uz davno nie su iba take tie obycajne, mega obtiahnute a presvitajuce. Napr. teraz mam tieto na sebe, nechapem, aky je rozdiel mat napr tieto leginy na bezne nosenie napr. do obchodu, rychlu navstevu a pod. alebo cierne obtiahnute skiny rifle, ci nohavice? 🤷. Nehovoriac o tom, ze ak si k nim dam napr. taketo dlhsie kimono (ano ja mam rada kimona 😁) alebo oversize koselu, ci mikinu, tak kludne v takychto leginach zbehnem aj na rychle posedenie do mesta s kamosmi, ak mi to tak pride pohodlnejsie 👍. Naozaj nemam pocit, ze by moja rit v tomto vynikla viacej, ako v jednoduchych obtiahnutych rifliach 😅.

@oceanahory tie kimona su priserne k tym leginam,prepac😃

anonym_3336be
9. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_167250 milujem takéto komentáre … bývam na dedine hádam sa tu nemusím obliekať ako madona keď idem s dieťaťom na ihrisko alebo na prechádzku 🙈 jasne že do práce a do mesta sa obliekam inak

@anonym_autor a co tak tepláky?

oceanahory
9. apr 2026
@anonym_bdd2f0

@oceanahory tie kimona su priserne k tym leginam,prepac😃

@anonym_bdd2f0 Chapem, nemoze mat kazdy dobry vkus 😉 prepac.

anonym_f5a1d1
9. apr 2026
@oceanahory

@anonym_bdd2f0 Chapem, nemoze mat kazdy dobry vkus 😉 prepac.

@oceanahory ty ho teda ozaj nemáš 🤦

oceanahory
9. apr 2026
@anonym_f5a1d1

@oceanahory ty ho teda ozaj nemáš 🤦

@anonym_f5a1d1 Mozno...ale ja mam na rozdiel od teba a druheho anonyma vyssie aspon charakter a neodsudzujem anonymne ludi podla toho, ako sa obliekaju a akceptujem, ze sa kazdemu paci nieco ine 😉. Ludia ako vy musia byt extremne nespokojni so svojim vzhladom a predpokladam, ze vase sebavedomie je nulove, mali by ste na nom zapracovat. Drzim palce!

petulkahu
9. apr 2026

@anonym_autor Tie HM ale musia byt softmove a su uplne topky.

anonym_f5a1d1
9. apr 2026
@oceanahory

@anonym_f5a1d1 Mozno...ale ja mam na rozdiel od teba a druheho anonyma vyssie aspon charakter a neodsudzujem anonymne ludi podla toho, ako sa obliekaju a akceptujem, ze sa kazdemu paci nieco ine 😉. Ludia ako vy musia byt extremne nespokojni so svojim vzhladom a predpokladam, ze vase sebavedomie je nulove, mali by ste na nom zapracovat. Drzim palce!

@oceanahory vôbec nevies prijímať kritiku

oceanahory
9. apr 2026
@anonym_f5a1d1

@oceanahory vôbec nevies prijímať kritiku

@anonym_f5a1d1 Viem prijmat kritiku v kultivovanom podani napr. v zmysle, ako to robim aj ja "Toto naozaj nie je moj styl, mne sa to velmi nepaci, ale dolezite je, ze sa v tom ty citis dobre." Takyto sposob je ale zial asi mimo tvojho intelektu 😟 resp. toto by neuspokojilo tvoju potrebu urazit inych s cielom zvysit vlastne ego, co je naozaj smutne.

anonym_f5a1d1
9. apr 2026
@oceanahory

@anonym_f5a1d1 Viem prijmat kritiku v kultivovanom podani napr. v zmysle, ako to robim aj ja "Toto naozaj nie je moj styl, mne sa to velmi nepaci, ale dolezite je, ze sa v tom ty citis dobre." Takyto sposob je ale zial asi mimo tvojho intelektu 😟 resp. toto by neuspokojilo tvoju potrebu urazit inych s cielom zvysit vlastne ego, co je naozaj smutne.

@oceanahory ach..tieto silno premúdrele komentáre.hras sa tu na hrdinku ,ale očividne ťa to škrie,keď si nedáš pokoj.no ...ja mám iné veci na práci ,ako sa tu s tebou doťahovať.dobru noc

anonym_80664f
9. apr 2026
@anonym_f5a1d1

@oceanahory ach..tieto silno premúdrele komentáre.hras sa tu na hrdinku ,ale očividne ťa to škrie,keď si nedáš pokoj.no ...ja mám iné veci na práci ,ako sa tu s tebou doťahovať.dobru noc

@anonym_f5a1d1 a aj tak to robíš 😄

oceanahory
9. apr 2026
@anonym_80664f

@anonym_f5a1d1 a aj tak to robíš 😄

@anonym_80664f Asi tak 😅

ivana11155
9. apr 2026
@oceanahory

@oceanahory tieto Softmove zvonove mam aj ja a suhlasim perfektne su. Ja ich nosim len na cvicenie.