icon

Máte skúsenosti s kvalitou oblečenia pre dospelých z Lidla?

1. sep 2026
anonym_d444d9
1. sep 2026

@anonym_autor kupila som si sportovne tricko, ktore som si velmi oblubila. nosim ho intenzivne a dlhsie. farba zostava. ja som cena/"vykon" spokojna.

petamich
1. sep 2026

Mame tiez viacere sportove veci, pyzama a pod. a pomer cena kvalita je viac nez fajn.

anonym_fccd57
1. sep 2026

Ja som spokojna. Za tu cenu su to dobre kusky. mame aj tricka, aj nohavice, pyzama, sportove aj na bezne nosenie oblecenie. Najstarsiu flisovu bundu som tam kupila ked este ani nebolo tolko predajni, doteraz vyzera vyborne, mnohe co som kupila inde a boli mladsie uz nesluzia ani na zahradu.

anonym_aa74fd
1. sep 2026

kupujeme . ceny fajn, kvalita troška slabšia.

2691
1. sep 2026

Bavlnené celkom dobré, umelohmotné sú skôr bazár

denisa_deniska
1. sep 2026

Čo sa týka celkovo vecí z lidla, nielen oblečenie, tak ja vždy poviem, za tie peniaze fajn. Ak čakáš lepšiu kvalitu, tak určite nie lidl, ale potom sa pohybujeme aj v iných cenách 🙂

anonym_ec7bac
1. sep 2026

S detským oblečením som veľmi spokojná. Nikdy sa deťom veci nevytahali, nezozmolkovali,ani nedostali.
Zimné veci ako oteplovaky,bundy, nohavice na lyžovanie sú tiež super

anonym_219254
1. sep 2026
@petamich

Mame tiez viacere sportove veci, pyzama a pod. a pomer cena kvalita je viac nez fajn.

@petamich Ja som kúpila 2 pyžamá. Po jednom vypratí sa totálne scvrkli. A kúpila som aj vetrovku a tá bola dobrá. Asi záleží, ako človek natrafí.

anonym_f4c730
1. sep 2026

@anonym_autor vždy pozerám zloženie bavlna, ľan lyocel. Mám super tričká, tielka, pyžamá, šortky, obliečky, plachty, Periem do bezvedomia a stále v poriadku.

petamich
2. sep 2026
@anonym_219254

@petamich Ja som kúpila 2 pyžamá. Po jednom vypratí sa totálne scvrkli. A kúpila som aj vetrovku a tá bola dobrá. Asi záleží, ako človek natrafí.

@anonym_219254 urcite ako pri vsetkych obchodoch asi, ja mam zatial len dobru skusenost nastastie 🙂