Máte skúsenosti s kvalitou oblečenia pre dospelých z Lidla?
Mame tiez viacere sportove veci, pyzama a pod. a pomer cena kvalita je viac nez fajn.
Ja som spokojna. Za tu cenu su to dobre kusky. mame aj tricka, aj nohavice, pyzama, sportove aj na bezne nosenie oblecenie. Najstarsiu flisovu bundu som tam kupila ked este ani nebolo tolko predajni, doteraz vyzera vyborne, mnohe co som kupila inde a boli mladsie uz nesluzia ani na zahradu.
kupujeme . ceny fajn, kvalita troška slabšia.
Čo sa týka celkovo vecí z lidla, nielen oblečenie, tak ja vždy poviem, za tie peniaze fajn. Ak čakáš lepšiu kvalitu, tak určite nie lidl, ale potom sa pohybujeme aj v iných cenách 🙂
S detským oblečením som veľmi spokojná. Nikdy sa deťom veci nevytahali, nezozmolkovali,ani nedostali.
Zimné veci ako oteplovaky,bundy, nohavice na lyžovanie sú tiež super
Mame tiez viacere sportove veci, pyzama a pod. a pomer cena kvalita je viac nez fajn.
@petamich Ja som kúpila 2 pyžamá. Po jednom vypratí sa totálne scvrkli. A kúpila som aj vetrovku a tá bola dobrá. Asi záleží, ako človek natrafí.
@anonym_autor vždy pozerám zloženie bavlna, ľan lyocel. Mám super tričká, tielka, pyžamá, šortky, obliečky, plachty, Periem do bezvedomia a stále v poriadku.

@anonym_autor kupila som si sportovne tricko, ktore som si velmi oblubila. nosim ho intenzivne a dlhsie. farba zostava. ja som cena/"vykon" spokojna.