icon

Zmenila sa kvalita plienok z LIDLu?

majus2323
6. aug 2026

Ahojte mamičky, všimli ste si niektorá že šli s novým obalom kvalitovo rapídne dolu ? Alebo mi šibe

anonym_951a05
•
6. aug 2026

@majus2323 ktoré myslite? My kupujeme dlhodobo (mame 2male deti s rozostupom 2roky) tie prémium soft - hnede/zlaté a tie su za mna najlepšie aj po prebale. Su jemne a mäkké. Naopak skúsila som tie ich zelene lacnejšie a tie su ozaj za mna zle, tvrdé a tuhé. Pri oboch deťoch som skúšala takmer všetky dostupné značky okrem koloriek a takých, ktoré su len na eshopoch, skúšali sme i všetky Dady a pri prvom sme zo začiatku používali tie drahšie DM, no tie boli po prebale tvrdé a tuhe a pri druhom narodenom 12/2025 mi vyšli najlepšie tie hnedé lidl. S nimi som "dokoncila" aj staršieho, teraz je uz odplienkovany.

anonym_bf10b7
•
6. aug 2026

Pri prvom dieťati som skúsila tie klasické lupilu a prišli mi dosť hrubé tak sme prešli na Pampers .Teraz pri druhom som kúpila Lupilu premium pretože mi došli Kuniboo z Kauflandu a Lidl mám bližšie a som s tými premium maximálne spokojná .Niesu hrubé ani tenké ,aj pási na zapínanie je flexibilný

anonym_c18a3f
•
7. aug 2026

nevsimla som si nove obaly, ale tiez sme kupovali iba tie s hnedym pasom - soft premium, este jedno balenie miname. tie zelene vo vacsom baleni sa mi vobec nepacili a putovali dalej. aj kuniboo mi prisli rovnakej kvality. malemu davame uz na 99 % nohavickove a lupilu v tejto velkosti som u nas nenasla, tak som objednala z allegro, ale nie su ako tie soft. ine znacky sa mi pacia viac, co sa tyka gumiciek. ako dada, babydream, bambo nature, kolorky velvet. tieto pouzivame na striedacku najviac

majus2323
autor
•
7. aug 2026

Ďakujem baby my sme kúpili tie obyčajné modré a doteraz boli v pohode ale teda z novým obalom to je pomaly nepouzitelna plienka normálne zvonku nahmatam piesok akoby vpredu čo chápem to je to čo saje ale teda nikdy som to takto hmatalne nevidela v plienke a keď sa mala vycika má samé drobky po sebe ... Smutne je že máme doma 10 balíkov