Zmenila sa kvalita plienok z LIDLu?
Dnes o 16:52
Ahojte mamičky, všimli ste si niektorá že šli s novým obalom kvalitovo rapídne dolu ? Alebo mi šibe
anonym_bf10b7
•
Dnes o 19:47Pri prvom dieťati som skúsila tie klasické lupilu a prišli mi dosť hrubé tak sme prešli na Pampers .Teraz pri druhom som kúpila Lupilu premium pretože mi došli Kuniboo z Kauflandu a Lidl mám bližšie a som s tými premium maximálne spokojná .Niesu hrubé ani tenké ,aj pási na zapínanie je flexibilný

@majus2323 ktoré myslite? My kupujeme dlhodobo (mame 2male deti s rozostupom 2roky) tie prémium soft - hnede/zlaté a tie su za mna najlepšie aj po prebale. Su jemne a mäkké. Naopak skúsila som tie ich zelene lacnejšie a tie su ozaj za mna zle, tvrdé a tuhé. Pri oboch deťoch som skúšala takmer všetky dostupné značky okrem koloriek a takých, ktoré su len na eshopoch, skúšali sme i všetky Dady a pri prvom sme zo začiatku používali tie drahšie DM, no tie boli po prebale tvrdé a tuhe a pri druhom narodenom 12/2025 mi vyšli najlepšie tie hnedé lidl. S nimi som "dokoncila" aj staršieho, teraz je uz odplienkovany.