icon

Môžem ísť na pohreb v tmavomodrých rifliach?

3. apr 2024

Ahojte, myslite ze by som mohla ist na pohreb 85-rocnej starkinej sestre cierne elegantné tricko,cierny sveter, cierna bunda a tmavomodre skinny rifle bez akehokolvek vysuchania? Nemam žiadne cierne nohavice, obehla som cele mesto a nic som nenašla. Pojdem aj na kar,preto vaham...

autor
3. apr 2024

@doris11 dakujem💗

simsalabim
3. apr 2024

@janai1 preklep 🙈 Nepatri neist…

autor
3. apr 2024

@veselo_neveselo je to mojej starkej sestra

pribinak
3. apr 2024

@martul legíny na pohreb? 😳😳😳😳😳Však to ako ciganka z osady. Už len zlatý opasok jej bude chýbať

koniarova
3. apr 2024

@pribinak a čipkovaná blúzka 😁

anitka63
3. apr 2024

úplne v pohode, aj keby máš tmavomodré všetko či tmavohnedé, ono starkina sestra je akoby vzdialenejšia rodina.

sasa1310
3. apr 2024

@koniarova no vidím, že sa tu zišli odborníčky na módu. Akože neexistujú slušné legíny? No napríklad https://www.aboutyou.sk/p/guess/leginy-anna-144... mám ich niekoľko

koniarova
3. apr 2024

@sasa1310 ale zabudla si dodať,že máš aj takúto postavu a nenosíš ich do práce a na pohreb.

sasa1310
3. apr 2024

@koniarova nerozumiem, si písala, že slušné legíny neexistujú. Čo by nie.

koniarova
3. apr 2024

@sasa1310 neviem. Tá napasovaná,ale pekná rit mi moc vhodná na takúto príležitosť nepríde.

rivini
3. apr 2024

@sasa1310 lenze toto niesu cinakovske leginy za 4,50 a ta ponte latka naozaj pristane len stihlym zenam.

sasa1310
3. apr 2024

@rivini a tu niekto písal, že má ísť v cinakovských leginach za 4.50? Ja reagujem na tie odpovede, že neexistujú slušné legíny. Baba, na ktorú sa osopili určite myslela takéto elegantné legíny, ktorých je v normálnych obchodoch niekoľko

minka201
3. apr 2024

@autorka Ak zoženieš čierne nohavice, bude to super. Ak nezoženieš, nič sa nedeje. Aj tmavé rifle môžu pôsobiť slušne a určite po tebe nikto normálny nebude zazerať a namiesto nebohej riešiť, aký typ nohavíc má na sebe vnučka sestry zosnulej. Podľa mňa sú tu niektoré komentáre dosť prehnané.. Veď sa tam nechystáš v teplákovej súprave ani v ružovom svetri... A lepšie je prísť v rifliach ako neprísť vôbec, lebo si nič lepšie nestihla zohnať 😉

janai1
Odpoveď bola odstránená
rivini
3. apr 2024

@sasa1310 Ved ta holka sama pisala, ze kupila slusne leginy u cinana za 4,50😂. Za mna ale ani tie Guess nie su pekne. Fakt sa mi kvalitne rifle pacia viac a tieto nohavice z ponte mi vzdy pripadali strasne lacno vyzerajuce…

oblecenie99
3. apr 2024

@sasa1310 Ja by som tie legíny v pohode označila ako úzke čierne nohavice a nie legíny, viem, že legíny sú oficiálny názov, ale na mňa vôbec tak neposobia, a fotky tých, čo si tu dala, mi tiež prídu v pohode.

dominikamacakova
3. apr 2024

Normálne si to daj

martul
Autor odpoveď zmazal
sasa1310
3. apr 2024

@rivini no tie konkrétne guess sa ani mne nepáčia. Moje už nemajú, aké mám ja. To som dala len príklad ako asi slušné leginy vyzerajú. A rifle za mňa na pohreb nepatria. Za mňa v rifliach príde na pohreb len sedlák. A to som nikoho nechcela uraziť. Akože slušné nohavice alebo chinos nohavice sa dajú kúpiť v reserved už za 20 eur aj väčšie čísla. A keď sa vie elegantne obliecť aj moja 71ročná mama s veľkosťou nohavíc 44, tak sa musí vedieť slušne a pekne a lacno obliecť aj mladá baba

sasa1310
3. apr 2024

@janai1 jaj tak to som si nevšimla, také by ma ani nenapadli kúpiť a nie, že dať ešte na pohreb

sima234
3. apr 2024

Úplne v pohode choď aj v tmavomodrých rifliach. Na pohreb sa nemusí ísť v čiernej, ide iba o to, aby to boli tmavé farby.

martul
3. apr 2024
terezka1947
3. apr 2024

Mŕtvemu je to jedno,ale to je opäť jedna z otázok typu:môžem do divadla v rifliach?
No môžeš,aj na pohreb,aj na svadbu
Všade sa dá ísť v rifliach.....

natall113
3. apr 2024

Úplne v pohode by som išla

katka700
3. apr 2024

@koniarova Tie leginy si viem predstaviť s čiernymi minisatami do polky stehien a čižmičkami alebo elegantnejsimi teniskami (nie bielymi) , aj vo veľkosti 46 plus 🤔
Na pohreb (a vlastne ani nikde inde kde sa očakáva trochu dress code) nepôjde žena čo má trocha sudnosti vystavovať pozadie nech by bolo hocako pekne vypracované.

koniarova
3. apr 2024

@katka700 veď ja súhlasím.👍

oslo1
3. apr 2024

Ked mal manzel prvy pohreb v UK, tak vsetvi ludia boli v ciernom, bud obleky, alebo elegantne stay.
Druhykrat pohreb Mal na Slovensku, bolo aj take, ze letne riflove stay, mojho brata Zena, a ine skvosty.
Mrtvemu je to jedno, pozostalym tiez, ale napriek tomu som kukala ako puk, manzel zomrel mlady a teda Bola to tragedia.
Cierna farba je pozostatok pohanskych zvykov.
Je na tebe ako sa oblecies, kludne aj tmavomodre rifle. Len preboha nie tenisky, ako vidim na kazdej fotke na Facebook zo Slovenska.

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
lalenka33
3. apr 2024

To, čo máš na sebe si na pohrebe všimnú len tí, čo prišli len preto, že sa patrí a aby poohovárali kto s kým prišiel a kto má čo na sebe.
Nikto iní, nebude riešit či máš tmavomodré rifle.
To je len mentalita určitých ľudí, ktorí síce majú aj gaťky čierne , ale smútia len farbou oblečenia lebo tú iní vidia.
Nemám čierne oblečenie, neznášam ho. Vidno na ňom každý kúsok prachu a príde mi vždy ako špinavé.
Nechodím na pohreby, mám z nich traumu z detstva.
Keď som bola na pohrebe starkej stála som celý čas vonku pred domom smútku. Absolútne si nepamätám, kto mal čo na sebe. Nemala som čas ani chuť to riešiť. Zato ,,dámy" v čiernom mali čas a chuť riešiť to, prečo som von a nie pri truhle. Úprimne mala a mám ich hlboko v zadku do dnes.

h2
3. apr 2024

Ja idem na pohreb teraz v piatok, dávam si čierne šaty. V rifliach by som nešla, ani keby to nebola blízka osoba, podľa mňa sa to nehodí.