Nosíte farebné kabelky?
Kabelky akých farieb nudíte? Ako ich zladíte k oblečeniu? Napr ja nosím väčšinou čierne,sivé,tmavomodré,hnedé veci...ešte kaki zelenú občas... A rada by som si kúpila nejakú výraznejšiu kabelku...aká je taká výraznejšia farba, ktorá ide ku všetkému? Nosila som doteraz len čierne, mám dve hnedé... Aku farbu nosíte vy?
Kombinovat farby nie je jednoduche tak, aby to vyzeralo dobre a nie kolotocarsky. Ja na toto uplne cit nemam, takze nosim vacsinou len take decentne farby, ako je tmavomodra alebo pudrovo ruzova. Klasiku mam hnede, cierne, konakove, to sa hodi ku vsetkemu.
@muchotrafka298 no presne že ja nemám ani cut na módu, preto nosím väčšinou čierne tričko, rifle a na to napr kardigan čierny sivý červený bordivy kaki... Bojím sa tak kombinovať ako tu niekto písal že k tomuto oranžovú kabelku...neviem či by to ladilo a na druhých sa mi to páči ale ja sa bojím kombinovať lebo to neviem...
Táto farba sa hodí tiež ku všetkému? Páči sa vám?.
Ammyla kabelky su uzasne, sama mam jednu a toto je za mna pekny univerzalny kusok 👍.
Ja to tiez neviem a preto sa drzim pri zemi. Ja som uz mala aj khaki kabelku a to sa hodilo k vela veciam, tak isto sa hodi bordova alebo burgundy. Tmavomodra je tiez pekna. Ale jasne, farby nei su pre kazdeho. Ja farby nosim, ale ziadne sialene kombinacie ako vidim niekde na internete.
Ammyla kabelky su uzasne, sama mam jednu a toto je za mna pekny univerzalny kusok 👍.
@oceanahory akú máš od nich? Aku farbu a typ? Ja mám jednu tiež a práve ma celkom inšpiruje aj tá majiteľka, keď na FB prezentuje tie svoje kabelky a proste tie farebné sú úžasné... Celkovo jej štýl sa mi páči
Ja to tiez neviem a preto sa drzim pri zemi. Ja som uz mala aj khaki kabelku a to sa hodilo k vela veciam, tak isto sa hodi bordova alebo burgundy. Tmavomodra je tiez pekna. Ale jasne, farby nei su pre kazdeho. Ja farby nosim, ale ziadne sialene kombinacie ako vidim niekde na internete.
@muchotrafka298 presne aj nad kaki uvažujem...alebo burgundy,bordová... Nekricia veľmi a predsa sú veselšie...
Tu sa casto zeny pytaju, ze ake topanky k comu, aku kabelku, doplnky. A niekedy su tie rady ze oranzova, tyrkysova, tmavoruzova, fialova. Co je fajn, ale ak ma niekto problem zladit jednofarebne veci dokopy a nie je na to zvyknuty, tak to nebude pre neho to prave. Kupi si ruzove lodicky pretrpi v tom nejaku oslavu a v zivote si to uz neda na seba. Lebo na to nie je dotycna zvyknuta a nevie to nosit. Preto ja som radsej za menej napadne farby, co vies skombinovat lahsie.
Priklad z mojho satnika. Kupla som si dokonalu kozenu bundu petrolejovej farby, bola fakt krasna, stylova, ale mala velku chybu. Ta farba sa neskutocne tazko kombinovala, aby som nevyzerala ako papagaj co ma 10 farieb na sebe. Ano k ciernej, sivej, modrej, rifliam, aj k satam som to nosila. Ale proste tie farby k tomu nesli dokopy viac ako 2. Dala som ju po rokoch prec, lebo som to proste nenosila.
Tu sa casto zeny pytaju, ze ake topanky k comu, aku kabelku, doplnky. A niekedy su tie rady ze oranzova, tyrkysova, tmavoruzova, fialova. Co je fajn, ale ak ma niekto problem zladit jednofarebne veci dokopy a nie je na to zvyknuty, tak to nebude pre neho to prave. Kupi si ruzove lodicky pretrpi v tom nejaku oslavu a v zivote si to uz neda na seba. Lebo na to nie je dotycna zvyknuta a nevie to nosit. Preto ja som radsej za menej napadne farby, co vies skombinovat lahsie.
Priklad z mojho satnika. Kupla som si dokonalu kozenu bundu petrolejovej farby, bola fakt krasna, stylova, ale mala velku chybu. Ta farba sa neskutocne tazko kombinovala, aby som nevyzerala ako papagaj co ma 10 farieb na sebe. Ano k ciernej, sivej, modrej, rifliam, aj k satam som to nosila. Ale proste tie farby k tomu nesli dokopy viac ako 2. Dala som ju po rokoch prec, lebo som to proste nenosila.
@muchotrafka298 no presne a zas napr jar jeseň zima nosím čierne tričko rifle, čierna bunda... Zas nejaká extra farebná výrazná kabelka k tomu obyčajnými outfitu by nebola moc do očí?!
Ked to vies nosit, nie je nic too much. Lenze ked to nosit nevies, tak budes z toho nervozna zbytocne, ze hodi sa, nehodi sa. Este je moznost, ze si to pojdes niekam do obchodu vyskusat, ze ako by si sa v tom citila. Lebo ja farby nosim na obleceni, ale na kabelkach alebo topankach velmi nie. ako mam jasne ze aj farebne topanky, rozne, ale nic velmi vyrazne alebo kriklave.
Ja tak chodim do obchodov, ze ked si chcem kupit nieco k dacomu co uz mam doma, obleciem si to a idem do obchodu skusat. Ci su to topanky, sako, bunda, je to jedno.
Ked to vies nosit, nie je nic too much. Lenze ked to nosit nevies, tak budes z toho nervozna zbytocne, ze hodi sa, nehodi sa. Este je moznost, ze si to pojdes niekam do obchodu vyskusat, ze ako by si sa v tom citila. Lebo ja farby nosim na obleceni, ale na kabelkach alebo topankach velmi nie. ako mam jasne ze aj farebne topanky, rozne, ale nic velmi vyrazne alebo kriklave.
Ja tak chodim do obchodov, ze ked si chcem kupit nieco k dacomu co uz mam doma, obleciem si to a idem do obchodu skusat. Ci su to topanky, sako, bunda, je to jedno.
@muchotrafka298 no to je dobrý nápad... Ja zas nejako na oblečení farby nenosím...teda len tých pár čo dom napísala... Ale mám aj také ťažšie obdobie, možno preto sa mi žiada niečo veselšie to života... Asi naozaj taká nenapadna a pritom veselšia by bola kaki farba, brandy hneda, prípadne burgundy/bordová... Zas nejaké svetle béžové ružové nie určite...
Ja mam tuto shopperku od nej:
https://www.ammyla.sk/kozene-kabelky-shopperky-...
Ale 90% jej produktov sa mi velmi paci a vsetky by som brala do satnika 🫣😁, kludne aj tie farebne!
Ked nosis casto modre rifle, tak Ti nedoporucujem svetle kabelky. Lebo riflovina zvykne pustat a tym padom su tie kabelky cele pofarbene. Kolegyni sa to stalo z drahou bielou kabelkou a neslo to nicim dole.
Ved vyskusaj, uvidis ako sa v tom budes citit. Je to proste len o zvyku.
Milujem farby, som tým známa. Raz som si dala čierne šaty a v práci chodili po špičkách kým sa odvážili sa ma opýtať, či mi niekto zomrel. Momentálne milujem zelenú tašku.
@rakywanda veľmi pekná...čo k nej nosíš oblečené?
Mne sa napriklad paci toto, lebo tam nie je ziadne vyrazne kovanie a mozes to kombinovat s cimkolvek, nerusi tam nic.
Autorka, mimochodom, ak sa ti paci Ammyla, tak pozri aj Lubive nizsie, odtialto mam tiez jednu listovu kabelku a jednu ladvinku, rovnako uzasne kabelky. Tiez maju velmi pekne farebne prevedenia.
https://lubive.sk/?gad_source=1&gad_campaignid=...
Na jeseň a zimu mam teraz anekke, plánujem niečo nájsť z tejto značky aj na jar-leto v letných tónoch.
zasadne a chronicky sa vyhybam tmavym handram
Autorka, mimochodom, ak sa ti paci Ammyla, tak pozri aj Lubive nizsie, odtialto mam tiez jednu listovu kabelku a jednu ladvinku, rovnako uzasne kabelky. Tiez maju velmi pekne farebne prevedenia.
https://lubive.sk/?gad_source=1&gad_campaignid=...
@oceanahory mám jednu hnedú od nich... Tiež pekne...
zasadne a chronicky sa vyhybam tmavym handram
@renesance80 ja sa zase vyhýbam svetlým... Napr biele nemám vôbec nič.
Ale 90% jej produktov sa mi velmi paci a vsetky by som brala do satnika 🫣😁, kludne aj tie farebne!
@oceanahory pekná... Tiež som nás ňou uvažovala,ale nakoniec som od nich vybrala Lunu...
A tiež sa mi páčia takmer všetky od nej...
Ked nosis casto modre rifle, tak Ti nedoporucujem svetle kabelky. Lebo riflovina zvykne pustat a tym padom su tie kabelky cele pofarbene. Kolegyni sa to stalo z drahou bielou kabelkou a neslo to nicim dole.
Ved vyskusaj, uvidis ako sa v tom budes citit. Je to proste len o zvyku.
@muchotrafka298 veru svetle vôbec... Ja nemám rada také svetlé farby, keď už farebné,tak skôr sýtejšie farby...
Mne sa napriklad paci toto, lebo tam nie je ziadne vyrazne kovanie a mozes to kombinovat s cimkolvek, nerusi tam nic.
@muchotrafka298 ináč vidíš ona ja tu bordivy kabelku k modro bielej košeli a super to ide k sebe.teda mne sa to páči..ale sama by som nevedela,čo si obliecť k tej bordovej kabelke
Ja nosim rozne farebne, najradsej taky ethno styl a mam na niektorych aj vselijake pripinacky 🙂. Kazdy nech si nosi co chce a co sa mu paci.
to je skoda , biela najma v lete na opalenej pokozke krasne vynikne,mam niekolko siat cisto bielych aj topanok a kabeliek
to je skoda , biela najma v lete na opalenej pokozke krasne vynikne,mam niekolko siat cisto bielych aj topanok a kabeliek
@renesance80 Biela je na leto dobrá aj napr. nohavice alebo blúzka, že je v nej menej horúce, a ľahko sa aj kombinuje. Aj ja mám bielu kabelku a biele šlapky a sú vhodné skoro ku všetkému, aj ku kvetinovým alebo pásikavým šatám.
Mne sa napriklad ta "bielobiela" farba nehodi k podtonu pleti. Vyzeram v tom ako chora.
V lete ano,aj odvaznejsie vzory.nosim ich k jednofarebnemu obleceniu na ozivenie outfitu
@oceanahory na túto len v červenom už dlho pokukujem

Ja sa obliekam veľmi nudne, nosím často čierne, béžové, sivé oblečenie, ale kabelky nosím často farebne, menšie. Mám oranžovú, ružovú, zelenú