Nosíte v lete šaty alebo zimné veci kvôli klimatizácii ?
Nosite v lete saty alebo celkovo letne veci? Vsade klimatizacia, zima ako v mraznicke, v MHD, praci, nakupnych centrach, hoteloch. Rozmyslam, co si mam kupit na leto, ale asi nic, asi budem nosit zimne veci.🤣 aspon usetrim...
@anonym_autor nosim saty, kratasy, klimu nepustam v aute, a doma nemam ani nechcem. V obchode - par minut prezijem, v restauraci idem von na slnko.
Nosím 🙂
@anonym_autor nie nenosím , mám otrasné hrubé nohy a tiež mi je všade zima 😀 vo vyklímovaných priestoroch
Snažím sa nosiť dlhé šaty a trištvrťové komplety z ľanu, krajky a podobne
Nie. Nenosim šaty vôbec. Išla son raz do Dubaja a samé minisukne. Nakoniec som nosila celý týžden jedny dlhé nohavice ktoré som mala sebou, bo všade klima...a bola som chorá ako ešte nikdy.
Nie. Nenosim šaty vôbec. Išla son raz do Dubaja a samé minisukne. Nakoniec som nosila celý týžden jedny dlhé nohavice ktoré som mala sebou, bo všade klima...a bola som chorá ako ešte nikdy.
@vilma7 to ti verím, svokra spomínala , že cestujú, ale to čo bolo v Dubaji ešte nezažila, že totálna ladáreň, ešte aj zastávky tak vyklimované, že jej zuby drkotali
@anonym_autor áno, som milovníčkou dievčenských strihov- áčkových šiat a sukien. Teraz sú dosť moderné aj mušelinové komplety- nohavice+košeľa...v každom obchode to maju.
Klíma nebude mať šancu ⚡
Nosim saty takmer celorocne.
@anonym_autor nosim, my 40+ sme zvyknute na navaly
Od jari do jesene len šaty, sem tam sukne, minimum letne nohavice.
Ano,nosim saty a letne veci. V byvalej praci sme mali klimu a mala som v praci sveter a deku. Deku som prehodila na nohy a sveter na plecia. V obchode vydrzim. Ja by som sa uvarila v lete v nohaviciach a svetri.
V lete nosim na 90 % letne saty alebo overaly.Sukne menej, ale najdu sa. Nepride mi nikde zima a to pracujem v klimatizovanom priestore s nastavenim chladenim/kurenim a nie su tam otvaratelne okna.
Ty asi nebudeš z Košíc však? Tu za mesiac stretnem možno 2 klimatizované autobusy 🤣🤣 a to jazdím veľmi veľa.. Nosím šaty ale vďaka tej zime v obchodoch tam trávim minimum času a neminiem veľa peňazí. Neznášam klímu. Pre zdravie je úplne nevhodná a ľudia čo ju používajú ci už v práci alebo niekde kde je viac ludi väčšinou neberú ohľad na druhých. Rozdiel by mal byť 5 stupňov a nie taký že ťa ovali akoby si facku dostala
@anonym_autor Kvôli klimatizácií pri cestovaní mám vždy so sebou tenký sveter.
Nosim saty a zvycajne nosim v kabelke aj nejaky tenky sveter, ktory si hodim na seba ked vojdem do nejakych obchodv kde maju airko na plne gule pustene alebo teda v robote mam cez stolicku prehodeny tenky sveter, ked by bolo treba.
@anonym_autor šaty mám aj ich nosím. V práci nemám klímu, v práci nemám klímu, u nás MHD nechodi, po hoteloch nechodím, do obchodu 2-3x za mesiac a ani tam sa nezašívam pri chladiacom pulte. Celkovo nechápem o čom melieš
vrátila som sa z krátkej dovolenky za hranicami. som chorá ako pes, všade klima a keď nie klima tak prievan, otrasné niečo. nepomohol ani sveter. úplne šialene mám chytené dutiny…
@anonym_autor Normalne nohavice a sako ako v zime a este mam v praci aj ohrievac. Ani poriadne neviem ze je leto. Sialena tato klima.
@anonym_autor Len letné veci a vždy sa v kancli chytím so ženami, ktorým je zima, keď je poistená klíma. Ja mám nohavice a košeľu s dlhým rukávom a je mi teplo. Ony si tam prídu v satockách a suknickach, ktoré viac odhaľujú, ako zahaľujú a je im zima, keď ide klíma. Tak nech si teplejšie oblečú alebo, keď im je zima, nech si dajú deku. Parit sa v presklenom office s vypnutie klimou nie je fakt sláva.
Do práce chodím v "zimných" veciach, lebo klíma v kancelárii aj v buse. Inak v letných. V obchode vydržím, predsa len to nie je ako osem hodín v práci, v hoteli si vieme klímu vypnúť. Doma nemáme.
@anonym_autor u nás na SK mi to nejako hrozivo nepríde, v obchode vydržím, MHD necestujem, ale v našom meste neviem, či autobusy sú nejako moc vyklímované, keď náhodou cestujem vlakom, beriem si sveter, alebo takú veľkú tenkú a zároveň teplú šatku. No keď som bola v Amerike, to bola hrôza. Iní sedeli v reštaurácii v minišatách, ja v deke. V hoteli som sa klepala od zimy pod paplónom, lebo sestra tam žije dlho, je zvyknutá na zimu a nedovolila mi vypnúť klímu. Aj v lietadle ja som bola asi najviac zababušená

Nosim, nikde som sa este ako v mraznicke necitila a to som bola na vstekych spenutych miestach.