Odporučte barefoot dámske topánky: Cena, kvalita a pohodlie.
Ahojte, odporúčate barefoot dámske topánky, dobrý pomer cena/kvalita... Čo sú fakt pohodlné a hodia sa aj k sukni aj k nohaviciam a vydržia dlhšie...kľudne kozene alebo nejaké platenky na leto...
Aylla - mám kožené aj platené vo viacerých farbách. Sú super. Aylla má aj sandále, ale nemám vyskúšané.
tiež mam Campery - odporucam
Len BF su velmi specificke topanky, potrebuju ti sadnut sirkou aj na orstoch aj pata, aj priehlavok, takze zacat tym aku mas nohu, nech ti aj sadnu
@anonym_autor ja som si prvýkrát kúpila Baťovky, kožené, najprv som ich skúsila v predajni a potom v zľave objednala cez e-shop, ako sú veľmi pohodlné, nevieš o nich na nohe....len môj sa smial v predajni, že to nosia babičky, keď sú také široké vpredu, ja už nevládzem chodiť , takže za mňa super 👍
Ja mám tiež z Baťa a sú asi jedne z najlacnejších a fakt sú mega pohodlné 😁 ale skôr na úzke/normálne nohy, na široké by boli už úzke 🙂

Belenka má super mokasíny a plátenky na leto sú fajn anatomic ale tie anatomic vydržia tak jednu sezónu intenzívneho nosenia 🙂