icon

Recenzie na barefoot topánky Be Lenka Rebound

summer23456
21. apr 2026

Ahojte,máte niekto platenky Be lenka Rebound? Ako ste spokojní s kvalitou? Vydržia viac ako jednu sezónu? A nie sú moc široké? Prípadne s akými platrenkami barefoot ste spokojné?

jarmila2010
21. apr 2026

ja ich hodnotim na vybornu...uz mam druhy par a to najma kvoli farbe,kt ciastocne vybledla takmer dennym nosenim v sezone ,ale aj pranim...zajtra mozem pridat foto oboch parov na porovnanie...mam tie tmavo modre...na foto su tie starsie...som ich fotila pre jednu holku tu...

summer23456
autor
22. apr 2026
@jarmila2010

ja ich hodnotim na vybornu...uz mam druhy par a to najma kvoli farbe,kt ciastocne vybledla takmer dennym nosenim v sezone ,ale aj pranim...zajtra mozem pridat foto oboch parov na porovnanie...mam tie tmavo modre...na foto su tie starsie...som ich fotila pre jednu holku tu...

@jarmila2010 ďakujem pekne. Áno, ak môžeš, odfoť prosím... Takže si pohodlné a aj teda vydržia viac ako jednu sezónu? A dajú sa prať, to je super... Dakujem

summer23456
autor
22. apr 2026
@jarmila2010

@jarmila2010 prosím ťa a bývajú aj v zľave, či pod tých 80€ nejdú? Máš aj inu značku plateniek na leto?

summer23456
autor
30. máj 2026
@jarmila2010

@jarmila2010 prosím ťa, veľkosť ti sedí? Pozerám rozmery podľa Frodda čo mám a tieto by som asi musela vziať o číslo väčšie...či tebe sedí číslovanie?

jarmila2010
30. máj 2026
@summer23456

@jarmila2010 prosím ťa, veľkosť ti sedí? Pozerám rozmery podľa Frodda čo mám a tieto by som asi musela vziať o číslo väčšie...či tebe sedí číslovanie?

@summer23456 ahoj...mne sedi velkost a aj syn si kupil pred mesiacom cierne a rovnako ...aku potrebujes velkost?mozem ti odmerat dlzku vlozky pri 41

anonym_f3fcb3
30. máj 2026
@jarmila2010

@summer23456 ahoj...mne sedi velkost a aj syn si kupil pred mesiacom cierne a rovnako ...aku potrebujes velkost?mozem ti odmerat dlzku vlozky pri 41

@jarmila2010 38, ale ďakujem, objednám dve veľkosti pre istotu