icon

Odporučte barefoot dámske topánky: Cena, kvalita a pohodlie.

9. apr 2026

Ahojte, odporúčate barefoot dámske topánky, dobrý pomer cena/kvalita... Čo sú fakt pohodlné a hodia sa aj k sukni aj k nohaviciam a vydržia dlhšie...kľudne kozene alebo nejaké platenky na leto...

a0
9. apr 2026

Belenka má super mokasíny a plátenky na leto sú fajn anatomic ale tie anatomic vydržia tak jednu sezónu intenzívneho nosenia 🙂

bamboa
9. apr 2026

Aylla - mám kožené aj platené vo viacerých farbách. Sú super. Aylla má aj sandále, ale nemám vyskúšané.

galganka
9. apr 2026

akurát dnes mám k sukni Camper.

anonym_398467
9. apr 2026

tiež mam Campery - odporucam

anonym_09206a
9. apr 2026

Len BF su velmi specificke topanky, potrebuju ti sadnut sirkou aj na orstoch aj pata, aj priehlavok, takze zacat tym aku mas nohu, nech ti aj sadnu

ivicatolic
9. apr 2026

@anonym_autor ja som si prvýkrát kúpila Baťovky, kožené, najprv som ich skúsila v predajni a potom v zľave objednala cez e-shop, ako sú veľmi pohodlné, nevieš o nich na nohe....len môj sa smial v predajni, že to nosia babičky, keď sú také široké vpredu, ja už nevládzem chodiť , takže za mňa super 👍

mullerova46
9. apr 2026

Ja mám tiež z Baťa a sú asi jedne z najlacnejších a fakt sú mega pohodlné 😁 ale skôr na úzke/normálne nohy, na široké by boli už úzke 🙂