icon

Odporučte krátke legíny pod šaty

Včera o 16:57

Viete odporucit kratke leginy pod saty pre dospelych? Dskujem

nikolani
Včera o 17:00

@anonym_autor bambusove od Laskovo, uplne najlepsie. Nosila som aj v tych horucavach minuly tyzden a bolo mi lepsie nez bez nich. Predtym som skusala od lelosi, ale v tych mi bolo teplo a aj sa na ne vedeli lepit sukne a saty

biba_18
Včera o 17:07

tiež laskovo

anonym_966eae
Včera o 17:10

Vie mi niekto povedat, preco si niekto dava leginy pod saty?

lasona
Včera o 17:22
@anonym_966eae

@anonym_966eae take krátke ako kratasy, baby nosia lebo sa im suchaju stehna

anonym_966eae
Včera o 17:24
@lasona

@anonym_966eae take krátke ako kratasy, baby nosia lebo sa im suchaju stehna

@lasona 🥴

niki35
Včera o 17:56

@anonym_autor laskovo.. tiež mám od nich a úplná spokojnosť

anonym_ed87a8
Včera o 18:03
@anonym_966eae

@anonym_966eae Môže byť milión dôvodov. Za seba ti poviem že som od 8 rokov kým som nezdrhla z domu počúvala aká som tlstá a aké mám krátke prasacie nôžky. Ani po rokoch sa necítim komfortne keď mi vidno stehná. V dlhých šatách sa chodí dosť blbo, také čo sú pod kolená sa pri chôdzi vyhrnaju, tak to riešim tak že si dám pod šaty leginy.

mullerova46
Včera o 18:11

Ja mám bavlnené extra tenké a jemne z intimissimi a sú pecka, necítim ich na sebe

mullerova46
Včera o 18:12
@anonym_966eae

@anonym_966eae je na ihrisku s deťmi napríklad 😅 alebo šaty jemne presvitajú a nechceš aby ti videli aké máš gaťky. Je veľa dôvodov

anonym_1eebb8
Včera o 18:46

Tiez musim nosit, super su aj z kiku leginove, ale tie malokedy najdem

petamich
Včera o 18:55

Mne sa sice stehna nesuchaju (co byva jeden z dovodov preco sa take nosi) ale rada nosim sukne a saty a zaroven mam dieta, s ktorym na ihrisku stvarame kadeco alebo iny dovod, ze mi je neprijemne, ked mam kratsiu suknu, ze si vlastne holym zadkom a stehnami, ktore sa v lete potia sadnem napr. do kaviarne na stolicku alebo ked mam tenke saty jemne presvitajuce alebo typ oblecenia, kedy nevyzera dobre obrys cohokolvek ...skratka x dovodov 🙂 a ja mam teda najradsej tenke z Lindexu (ktore su presne na to urcene a pre niektore komentujuce, nie nie su to leginy). Laskovo vyskusam, dik za tip.

anonym_50e39a
Včera o 18:59

Ja mam problem s tym, ze v lete nosim len saty alebo sukne a je mi neprijemne sadat si s "holym zadkom" na stolicku. Cize to nosim a nejedna sa o leginy, su to tenke sortky, nic hrube ako tu je pisane ze leginy. Okrem toho sa mi potia stehna a je to dost neprijemne.
No a v praci mam kozenu stolicku a na to sa prilepim furt 🙈🙈🙈

anonym_966eae
Včera o 20:25
@anonym_ed87a8

@anonym_966eae Môže byť milión dôvodov. Za seba ti poviem že som od 8 rokov kým som nezdrhla z domu počúvala aká som tlstá a aké mám krátke prasacie nôžky. Ani po rokoch sa necítim komfortne keď mi vidno stehná. V dlhých šatách sa chodí dosť blbo, také čo sú pod kolená sa pri chôdzi vyhrnaju, tak to riešim tak že si dám pod šaty leginy.

@anonym_ed87a8 no tak schudni a nemusis nosit leginy pod saty. Nie?

anonym_966eae
Včera o 20:28
@mullerova46

@anonym_966eae je na ihrisku s deťmi napríklad 😅 alebo šaty jemne presvitajú a nechceš aby ti videli aké máš gaťky. Je veľa dôvodov

@mullerova46 mne nikto gatky nevidi, ved si dam telovej farby a nic neni vidno. Leginy ani kratasy pod saty by som si v zivote nedala, je to hnusne, skarede a asexualne. Na ihrisku s detmi problem nemam

anonym_654cf7
Včera o 20:33
@anonym_966eae

@anonym_ed87a8 no tak schudni a nemusis nosit leginy pod saty. Nie?

@anonym_966eae Ty si zas jeden strasne empaticky clovek, co Ti poviem. A nielen "tucnym" sa suchaju stehna v teple, mala som tento problem vzdy, ci aom mala 45 kg, ci 55, ci 65...tak si nechaj "dobre" rady pre seba.

anonym_654cf7
Včera o 20:36
@anonym_966eae

@mullerova46 mne nikto gatky nevidi, ved si dam telovej farby a nic neni vidno. Leginy ani kratasy pod saty by som si v zivote nedala, je to hnusne, skarede a asexualne. Na ihrisku s detmi problem nemam

@anonym_966eae no tak nemas problem, tak co sem chodis sa podivovat, autorka sa pytala, ake su dobre, tak ich proste chce a Tebe moze byt jedno, ze to podla Teba posobi asexualne a Tebe sa to nepaci. Preco by mala zena vzdy posobit "sexy"? Nevidim dovod.

anonym_966eae
Včera o 20:48
@anonym_654cf7

@anonym_966eae no tak nemas problem, tak co sem chodis sa podivovat, autorka sa pytala, ake su dobre, tak ich proste chce a Tebe moze byt jedno, ze to podla Teba posobi asexualne a Tebe sa to nepaci. Preco by mala zena vzdy posobit "sexy"? Nevidim dovod.

@anonym_654cf7 no ved chod si oblecena kludne jak vandrak, mne je to jedno 😆.

anonym_966eae
Včera o 20:50
@anonym_654cf7

@anonym_966eae Ty si zas jeden strasne empaticky clovek, co Ti poviem. A nielen "tucnym" sa suchaju stehna v teple, mala som tento problem vzdy, ci aom mala 45 kg, ci 55, ci 65...tak si nechaj "dobre" rady pre seba.

@anonym_654cf7 ty si udala dovod, ze nosis leginy pod saty, lebo sa hanbis za svoje telo, lebo ti stale vraveli,ze si tlsta. Na to reagujem, ze teda schudni. Je to dobre pre tvoje zdravie a aj sa budes citit krajsie .

anonym_966eae
Včera o 20:51
@anonym_1eebb8

Tiez musim nosit, super su aj z kiku leginove, ale tie malokedy najdem

@anonym_1eebb8 nemusis. Chces

biba_18
Včera o 20:52
@anonym_966eae

@anonym_966eae asexuálne? nikto nevie že to máš pod šatami 😏

anonym_1eebb8
Včera o 20:54
@anonym_966eae

@anonym_1eebb8 nemusis. Chces

@anonym_966eae musim, dru sa mi stehna a je to velmi velka bolest

autor
Včera o 20:58

@anonym_autor MK by mal zablokovat kazdeho jedneho anonyma, ktory sa tu prisiel hadat. Normslne este aj v teme, kde sa pytam na znacku legin, sa pridu ludia ventilovat.

Dakujem tym, ktori mi poradili konkretnu znacku. Idem si pozriet ceny a nieco objednat.

anonym_966eae
Dnes o 05:53
@anonym_1eebb8

@anonym_966eae musim, dru sa mi stehna a je to velmi velka bolest

@anonym_1eebb8 tak asi si tucna no

mateson2004
Dnes o 06:06
@anonym_966eae

@anonym_966eae strašne si málo inteligentná. Hlúpa som nechcela napísať. Tak ale zasa si sexy...a štíhla. Ale ani to nemusí byť pravda, nevidíme ťa. Ale s tou inteligenciou nič nespravíš, to je dosť blbé. Keď by si bola tučná, môžeš schudnúť. No nič🤷‍♀️

elz1920
Dnes o 07:01

Skúšam rôzne, mám z Tchibo, Takko, extra krátke z Action, krátke som videla aj v Lindexe.

iwesska
Autor odpoveď zmazal
iwesska
Dnes o 07:10
@anonym_966eae

@anonym_966eae A koho to zaujima? 🤔 Zaloz si o tom vlastnu diskusiu.

iwesska
Dnes o 07:11
@anonym_966eae

@anonym_966eae A ty si asi sprosta,ked nechapes o com je tato diskusia🤷‍♀️