icon

Odporučte športové podprsenky na cvičenie aj každodenné nosenie

9. júl 2026

Ahojte baby🙂 odporučte mi sportove podprsenky prosím..mozu byt aj na bezne nosenie, nemusia byt len vyslovene sportove..hladam nejakú vystuzenu, bez kostic a so zapínaním vzadu..mam male prsia takze preto potrebujem vystuzenu..rada by som to aj na bežné nosenie aj na cvičenie.. rada si pozriem a vyskúšam aj viac modelov..internet som uz pozerala ale nejak som nenašla, čo hladam..dakujem 🙂

michaella24
9. júl 2026

Ahoj, nie sú síce väčšinou so zapínaním vzadu, ale mám rada športové z H&M, mám ich aj na bežné nosenie. Ale celkovo, keď som mala menšie prsia pred tehotenstvom, tak som tam rada nakupovala, majú dobrý výber pre menšie prsia.

jamimo
9. júl 2026

@anonym_autor za mňa vyhráva Anita. Majú aj iné farby v ponuke 👌
https://www.bielemore.sk/vystuzena-sportova-pod...

anonym_333dae
9. júl 2026

@anonym_autor za mňa super od gym glamour

akvi
9. júl 2026

Používam od UA, majú len jeden vzor na zapínanie vzadu sú to mid support.. Mám ich tak rada, že ich vlastne nosím stále, aj na bežné nosenie. Majú veľa farieb na výber a v akcii sa dajú kúpiť za 30e. Normálne sa bojim, čo budem nosiť, ak ich prestanú robiť. Inak ja nechápem, prečo je už väčšina podprseniek bez zapínania. Ja osobne neznášam naťahovať podprsenku cez hlavu, ani nevravím, keď sa spotim a potrebujem ju vyzliecť. Ja nerozumiem tomuto trendu a by som chcela vedieť, či s tým ostatné ženy nemajú problém a som jediná, čo má 😅😁🙈

anonym_21b786
9. júl 2026

Ja tiež uprednostňujem zapínanie a je mi príjemnejšie zapínanie vpredu - aj mokrá sa ľahšie vyzlečie... 😉
mám takýto štýl https://www.aboutyou.sk/p/next/sportova-podprse...

autor
9. júl 2026
@akvi

Používam od UA, majú len jeden vzor na zapínanie vzadu sú to mid support.. Mám ich tak rada, že ich vlastne nosím stále, aj na bežné nosenie. Majú veľa farieb na výber a v akcii sa dajú kúpiť za 30e. Normálne sa bojim, čo budem nosiť, ak ich prestanú robiť. Inak ja nechápem, prečo je už väčšina podprseniek bez zapínania. Ja osobne neznášam naťahovať podprsenku cez hlavu, ani nevravím, keď sa spotim a potrebujem ju vyzliecť. Ja nerozumiem tomuto trendu a by som chcela vedieť, či s tým ostatné ženy nemajú problém a som jediná, čo má 😅😁🙈

@akvi vedela by si mi prosím poslať linku, pozerám ich ale tu co spomínaš som nenasla..inak presne ako píšeš, to prezliekanie cez hlavu je pre mňa za trest😭 ja este nosím okuliare..no proste mega to neznášam a mne sa aj vyhrna hore, kedze ju nic nedrží 🤣 mala som niekoľko a všetky boli na figu kvoli tomuto..teraz mam z takka za par euro a je velmi velmi fajn, len je blbo strihana hore, takze nemôžem si to dat k tielku..

eli43
9. júl 2026

@anonym_autor značka Carpatree

akvi
9. júl 2026
@anonym_autor

@akvi vedela by si mi prosím poslať linku, pozerám ich ale tu co spomínaš som nenasla..inak presne ako píšeš, to prezliekanie cez hlavu je pre mňa za trest😭 ja este nosím okuliare..no proste mega to neznášam a mne sa aj vyhrna hore, kedze ju nic nedrží 🤣 mala som niekoľko a všetky boli na figu kvoli tomuto..teraz mam z takka za par euro a je velmi velmi fajn, len je blbo strihana hore, takze nemôžem si to dat k tielku..

akvi
9. júl 2026
@eli43

@anonym_autor značka Carpatree

@eli43 na zapinanie som z tej znacky nenasla ziadnu, ak som prehliadla, posli prosim link..vdaka..

autor
11. júl 2026

@akvi dakujem❤️

anonym_d61fd9
11. júl 2026
anonym_d28368
11. júl 2026

@anonym_autor https://www.decathlon.sk/p/339794-8756554_podpr...

Tuto mam, treba ale skušať lebo ja mam až 2 čísla väčšiu ako bežnu podprsku.