Oplatí sa kúpiť Lidl Crivit funkčné oblečenie?
Pozerala som v Lidli funkčné oblečenie Crivit a cenovo vyzerá veľmi dobre.
Potrebujem niečo na turistiku, bicykel a bežné cvičenie, nič profesionálne. Len neviem, či sa to po pár praniach nevyťahá, nezačne žmolkovať alebo nebude nepríjemné pri potení.
Máte doma niečo z Crivitu? Stačí to na bežné športovanie? Poprípade kde kupujete za rozumnú cenu funkčné oblečenie 🙂
Mala som crivit a hroza co sa tyka kvality. Akoze za tu cenu netreba cakat zazraky ale lepsie je si nasetrit na kvalitnejsie oblecenie. A ja kupujem podla zliav od myprotein(ale tiez uz kvalitou sli dole ale nie tak ako crivit), adidas, nike... v dnesnej dobe je toho vela na vyber
crivit to kupujem len dcére ktorá si nič neváži a všetko zničí. Kvalita ozaj hrozná. Veci ako keby krepsilonové - umelina.
@anonym_autor ja som spokojná, netreba drahé ani značkové... Takisto aj decathlon má super ceny a kvalitu
@anonym_autor to sa neda povedat generalne - ktorekolvek zlozenie pre kohokolvek. Funkcne tricka su, okrem merina, vacsinou synteticke, lebo nemaju sat pot, maju ho odparovat - preto by mali byt tesne na telo. Niekomu niektore zlozenie nesadne - citi sa v tom uduseny, alebo mu tricko zasmradne (mne tak Moira). Ine mu moze vyhovovat. Ja by som postupoval najprv od lacnejsich (Lidl, Primark, Decathlon...) a poskusal. Mne napr. sportova bunda Adidas ani funkcne tricka/polokosele Nike z materialu Drifit vobec nesedia (som v tom uduseny oproti tym lacnym).
Mnohi motorkari si napr. spodne funkcne pradlo (dlhe) z Lidla pochvaluju.
Zivotnost funkcnych triciek sa mi zda oproti bavlnenym (ktore su po niekolkych opratiach vytahane a casto aj vysedivene) vyssia - peru sa casto, nekrcia sa, nevysediveju tak rychlo a neroztahaju sa neforemne.
@anonym_autor strašný plast, ani zadarmo
Kedysi som si kúpila pôdorysy na šport ale nosím ich na klasickú podprsenku inak by som nemohla behať , ale odvtedy kvalita išla dole. Iné oblečenie je umelina pomaly horšia ako shein
Ak ide o cenu skús decathlon aj keď to teda tiež nie je vždy výhra. To už viac sa mi páči Tchibo
skor kup Decathlon.
nase deti maju Decathlon aj znackove lepšie......
ja mam len lepsie. hlavne pri turistike, je to velky rozdiel, keď sa pod ruksakom potis ako prasa....
Za 8e som kupila funkcne tricko v Sportissime, velmi pekne. Maju velky vyber a su vypredaje. Pozri aj Decathlon.

Kupujem tricka, tricka s dlhym rukavom, cyklogate. Bundu a gate by som nekupil, nemaju do dazda s podlepenymi spojmi, ktora naozaj vydrzi.