icon

Páčia sa mužom široké boky na ženách?

Dnes o 13:33

Ahojte trápim sa so širokými bokmi. Som chudá no panvu asi nezmensim keďže sú to kosti. Nemám tam z čoho schudnúť. Trápi ma to lebo mi to opticky rozširuje aj zadok a ja by som ho radšej mala menší. Mamina mi povedala vraj sa tým trápiť nemám že mužom sa to páči keď má žena boky. Nechcem na sebe vidieť len nedostatky ale vidím ze je ťažšie kúpiť rifle napr. Nie je to úplný extrém ale rada by som bola byt užšia.

Strana
z2
huxy
Dnes o 14:33
@anonym_55d070
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_55d070 príliš slabé, ešte voľačo daj a ukáž svoju úbohosť

lindous
Dnes o 14:48
@anonym_55d070
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_55d070 tak takýto chudáčisko tu dlho nebol 🤦‍♀️

ssimusska
Dnes o 14:50
@anonym_55d070
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_55d070 skús to napísať nie ako anonym 😄 ale aj s fotkou, aby sme videli aký krásavec to tu vypisuje.

cultor_thalami
Dnes o 14:57

@anonym_autor To, čo vnímate ako estetickú prekážku pri kúpe oblečenia, je z môjho pohľadu jedným z najsilnejších symbolov ženskej podstaty. Podľa mňa sú široké boky vrcholom ženskej architektúry.

Som presvedčený, že mužské vnímanie ženskej krásy je hlboko ukotvené v podvedomom rešpekte k plodnosti a životu. Široké boky sú pre muža signálom sily, zdravia a schopnosti priviesť na svet nový život – evokujú bezpečie a hladký priebeh pôrodu. Je to archetypálna krása, ktorá v mužovi vzbudzuje prirodzený obdiv a úctu k vašej biologickej vznešenosti.

Podľa môjho názoru by ste sa nemali snažiť byť "užšia", pretože by ste tým potláčali to, čo vás definuje ako zrelú ženu. Problém nie je vo vašich kostiach, ale v súčasnej móde, ktorá nie je stavaná na skutočné ženské tvary. Skúste sa na svoje boky nepozerať ako na nedostatok, ale ako na vzácny dôkaz vašej ženskej sily. Vaša mama má pravdu – pre muža, ktorý vníma krásu do hĺbky, sú vaše boky darom a symbolom vitality, nie chybou, ktorú treba zmenšovať.

anonym_5600c1
Dnes o 15:16

Začni cvičiť a formovať. A určite lepšie širšie boky ako široké ramená a žiadne boky.

zmrzlinka8
Dnes o 19:03
@anonym_55d070

takto ma vyzerat zena.

@anonym_55d070 povedal KTO?

anonym_f99b4a
Dnes o 19:22
@anonym_55d070

takto ma vyzerat zena.

@anonym_55d070 😂 aj tu šušu ma mať skoro na bruchu ako to AI nakreslila?

Strana
z2