icon

Poradíte, ako zabrániť otlakom zo sandálov?

andrea400
9. jún 2026

Ahojte ked zoberiem na boso sandalky uplne ma oderu ale zasa v pančuchách ta noha nevynikne. Poradte

anonym_ff3982
9. jún 2026

Kúpiť iné sandále

anonym_c7aa43
9. jún 2026

Iné sandále. Buď ti nesedí strih alebo kvalita je o ničom.

zmrzlinka2021
9. jún 2026

@andrea400 kúpiť pohodlnejšie sandale

andreatytler
9. jún 2026

@andrea400 ja mam super delikatnu kozu na nohach. Vsetky topanky ma otlacia, hlavne sandale, lebo su naboso a noha sa poti. Ale kupila som 2 kvalitne super drahe sandale a tie netlacia vobec. Je to skutocne o kvalite a jasne ze ti musia sadnut.

anonym_e90ef1
10. jún 2026

@andrea400 kvalitne kozene sandaly mozem mat aj cely den naboso,neotlacia. Takze len zainvestovat

annel19
10. jún 2026

V dm sú rôzne pomôcky ,náplaste,geliky,vankusiky proti otláčaniu . Mám šľapky na leto od Leon,kožené a tie ma netlačia. Inak ma tlačí všetko 🙉

petracandle
10. jún 2026

Tiež mám extremne jemnú kožu na chodidlách a rovnaký problém. Mne naopak ani nepomohlo kúpiť kvalitné kožené ako baby vyššie. Koža je práveže v lete peklo 😃 nie je bežného človeka, ale pre nás "jemnokožcov" áno.

A rady, že náplaste - to si akože mám oblepiť CELÉ chodidlo? Lebo mňa to v lete drhne všade.
Mne pomohlo si kúpiť naopak "látkové" topánky.

A na veľké chodenie - napr 20-30k počas výletov si dám ponožky a bežecké topánky a je mi jedno ako to vyzerá

tamtamka26
10. jún 2026

ja to mám podobne každé leto. šľapky, sandále, všetko ma zoderie. buď na priehlavku, alebo na prstoch. nohy mám pluzgierové a keď sa to zahojí a asi zhrubne koža, tak už ma nederú...