icon

Sú tieto sandále vhodné pre dieťa na dovolenku?

emi_emi159
Dnes o 08:19

Ahojte , prosím vás chcem sa spýtať či sú vhodné tieto sandálky (pridávam link) aj na bosú nôžku ? Dcéra má rok a pol , ideme na dovolenku tak rozmýšľam čo kúpiť a bola by som rada keby nemusela nosiť ponožky. Alebo poprípade akú obuv odporúčate na dovolenku. Ďakujem pekne 🙂

majus2323
Dnes o 08:24

@emi_emi159 príjem sa

kacena4
Dnes o 08:26

za mna su to topanky do vody, kedze su gumene bude sa jej v nich extremne potit noha, toto by som 1.5r. dietatu na nohu nedala, len do vody, na plaz

anonym_673993
Dnes o 08:34

@emi_emi159 ja som svojej 1,5 rocnej nikdy na boso topanky nedavala. Az ked bola vacsia.
Do vody mala topanky co su priamo do vody aj urcene take “ponozkove”.

kitycat
Dnes o 08:42

Ja som odporca sandal vseobecne 😆furt ti tam letie nejaky kamienok, trava, zaprasene nohy, cierne paty...

Dietatu by som uz vobec endavala v takomto veku sandale, uz vobec nie taketo plastove, to sa jej nozicka spoti a opuchne. Naboso vlastne v kazdej topanke...

Kup nejake lahke platenky a do vody topanocky maju aj v Decathlone za par ci na bazari

emi_emi159
autor
Dnes o 08:53
@kitycat

Ja som odporca sandal vseobecne 😆furt ti tam letie nejaky kamienok, trava, zaprasene nohy, cierne paty...

Dietatu by som uz vobec endavala v takomto veku sandale, uz vobec nie taketo plastove, to sa jej nozicka spoti a opuchne. Naboso vlastne v kazdej topanke...

Kup nejake lahke platenky a do vody topanocky maju aj v Decathlone za par ci na bazari

@kitycat a na pláž keď pôjdeme tak jej mám čo obuť ?

kitycat
Dnes o 08:55
@emi_emi159

@emi_emi159 tie topanky do vody alebo nejake fejk "crocsy". to sme mali my

januska12323
Dnes o 09:07

Gumené len do vody, mala by otlačené nohy.

thereisabear
Dnes o 09:09

Tieto k vode. Za mňa najlepšie naboso pre dieťa sú kožené a zvnútra s akoby zbrúsenou kožou alebo ako to nazvať.

gejb
Dnes o 10:09

@emi_emi159 podľa mňa sú OK. Keď malo moje dieta 1,5 roka boli sme pri mori, k vode nosil crocs sandale, na bežné chodenie sandale DDstep... a do mora sme mali z decathlonu .. vsetko bez problemov
Kúp jej hlavné niečo pohodlne, nožičky natieraj dôkladne krémom na opaľovanie.
Na dovolenke nemal ponožky ani raz

vevesh
Dnes o 10:21
@emi_emi159

@emi_emi159 deti mali kozene sandale a potom do vody normalne vodne topanky urcene na to. Toto plastikove je dobre tak mozno do zahrady vybehnut, ale nie k moru v 30tkovych horucavach.

kristina2412
Dnes o 10:28

Na cestu na pláž a z pláže v pohode. Ja som kupovala Coqui sandálky. Do vody moje deti nikdy nemali topánky, chodíme na pieskové pláže. Na bežné nosenie mali kožené sandále Superfit.

anonym_866741
Dnes o 10:29

bez ponožky neviem či to bude ok. Nebude sa jej potiť nožička?

mullerova46
Dnes o 10:56

@emi_emi159 reima má super letné topánočky ktoré idú aj do práčky a rýchlo schnu. Podľa mňa sú v pohode aj k moru 🙂 ale sú na nízky nart

janinah
Dnes o 12:36

Pozri tzv.penove

anonym_9d6c9b
Dnes o 13:07

@emi_emi159 asi len do vody, tieto croxy potom deru nohu do krvi ak to bude mat na prechadzke