Skinny rifle alebo zvony: Ktorý štýl zvoliť?
Baby pomaly budem končiť materskú a čaká ma návrat do práce, keďže som išla z veľkosti 36 pred tehotenstvom na 38 tak musím nakúpiť aj pár nových vecí.
Pred tehotenstvom som roky nosila skinny rifle, teraz premýšľam do akého strihu ísť či zostať pri skinny, alebo skúsiť flared (zvony). Ktorý štýl sa vám páči?
@anonym_autor skus rovny strih
@anonym_9c0726 skinny alebo rovne, zvonove su total trapne retro
@princezna_bosorka a preco to pises mne? Ved ja som radila rovne rifle
@princezna_bosorka skinny sú trápnejšie ako trendy zvony. Skinny sú už roky out. Dočkaj, kým sa znova vrátia!;)
@princezna_bosorka skinny sú trápnejšie ako trendy zvony. Skinny sú už roky out. Dočkaj, kým sa znova vrátia!;)
@anonym_ab3a1d Ty určuješ, čo je in a čo out?
vyskusaj si v obchode, kasli na rady.. chod fyzicky do obchodu a vsetko si poskusaj. Pre strih je dolezity aj typ postavy, nie len velkost... a okrem toho napr. hocikto mi moze hovorit ako je co out, ked napr z duse neznasam siroke gate a mozu byt moderne kolko len chcu :D K roznym rifliam sa hodia aj ine topy, iny styl, ja mam rada co najuniverzalnejsie. Chod osobne, alebo si teda objednaj viac typov, vyskusaj a uvidis.
Bola som s kamoškou na nákupoch, nakoniec sme sa zhodli že skinny mi asi najviac idú , aj keď ani tie zvonové neboli zlé, ale keď som pomyslela ako budú vyzerať spodky pri topánkach ak by bol dážď tak bolo rozhodnuté 😊
Nedalo mi to a kúpila som ešte aj tie zvony 😁 ako som sa v nich doma obzerala pred zrkadlom tak sa mi začínajů páčiť viac ako skinny.

Flared zoštíhlujú a predlžujú nohy a formujú zadok.