Stylové šaty pre plnoštíhlu postavu do 20 eur
Baby prosim Vas su teraz vypredaje,v aprili idem kolegovi ma 50tku,ake saty zvolit?take nadkolena ak sa da,posielam aj foto mojej postavy,,,boky a brucho,aby zakryli,poprosim foto,popr.link,saty si nemozem dovolit velmi drahe max do 20€,dakujem za rady
Ja by som nešla do čiernych vôbec. Smaragdovozelena, červená, kráľovsky modrá sú podľa mňa farby vhodne pre plnoštíhle ženy. Nemáte čo skrývať 😉. Ak sa zvolí správna farba, tak vaša postava vynikne. Ja som štíhla hetero žena. Ak by som ale bola z druhého brehu, tak by ma určite priťahovali plnoštíhle ženy. Viac sa mi páčia vhodne oblečené plnoštíhle ženy ako vhodne oblečené štíhle ženy. Tak to mám nejako nastavené.
nohavice a sako to nemoze byt? vsetky tie co si dala sa nehodia, to z teba urobi len vreco
Ak si športový typ, ze ani nevies aky strih siat, tak by som kludne isla do nohavic a peknej blúzky, zaujimave doplnky co dodajú taky slávnostný efekt
Autorka, musia byť tie šaty nad kolená? Pretože ak má človek nadvahu a sú tie šaty trošku dlhšie, tak opticky jej pridávajú na výške a opticky ju trošku zúžia. Keď je niekto nižší a má nadváhu, tak s kratkymi šatami vyzerá objemne. A opticky pomôžu ešte aj vysoké lodičky.
@ankare autorka chce, aby sa jej zakrylo brucho a boky. Ty si poslala foto šiat, ktoré sú vyslovene pre štíhle ženy s pekným driekom.
@dudos tie su uplne neforemne, este viac ju rizsiruju.
https://www.zalando.sk/evoked-vila-vitenley-34-... nar tato baba moze byt v tvojej velkosti, pohladat nieco podobne
https://www.zalando.sk/only-carmakoma-carcaroli... mozno taketo nejake sako, cierne nohavice, cierne lodicky
Dakujem.dievcata,skocim kuk do OC a skusit aj nejake dlhsie saty ze ako to ukaze
tie satz, co si vkladala ti pridaju aj 10 rokov, skus este pouvazovat, co by si vyuzila a radsej kupit nieco vhodnejsie
podla mna nie, praveze baculka by si mala dat obtiahnutejsie, nie volne saty, ktore z postavy urobia balon
Ak mas vacsie prsia, tak veckovy vystrih, ja si davam bud este tielko alebo ai zasijem vyssie vystrih. Lebo aj ked ine by v tom tak prsia nebolo vidno, v mojom pripade pomaly aj rolak vyzera vulgarne 😂 Zalezi od siat.
Obtiahnute pod prsiami nech zvyraznis uzku cas pod prsiami nevznikol snehuliakovy efekt.
@katkaseiner no v Bonprixe som na svadbu kupila za 24, potom ich mali dokonca za 16, zlacnene. Krasne su. Takze da sa. Len Bonprix je risk a treba vela skusat a vracat 🙃.
@ankare tie druhe cierne mam, nosim to ako tricka, od siat to ma daleko. Aj ked je to pekne a elegantne, je to tenka bavlnka, nedrzi to tvar ani nic

Bonprix