icon

Štyri rovnaké brokolice

16. aug 2026

Včera sme boli s kamoškami v meste. Vedľa ku stolu si sadli 4 rovnaké brokolice. Rovnaký štýl aj farba nohavíc, viac menej rovnaké tričká, rovnaké účesy, aj pri dobrom sledovaní sme medzi nimi nevideli žiadny rozdiel. Prosím tento unifikovaný brokolicový štýl je ešte in? Toto sa reálne páči mladým bábám?

eff007
16. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_5d1332 to sa môžem opýtať ja teba.

@anonym_autor nerozumiem. Pises, ze na hlavach brokolice a nic v nich. Ako to vies?

mondolina
16. aug 2026
@anonym_autor

@nelca84 to sme sa bavili s kamoškami včera. Lebo na to, že sme nič nepili, sme videli štvormo. Asi to je chyba, že sme nepili. Áno aj moja dcéra si chcela nafarbiť vlasy, dať piercing alebo kerku. A pravdepodobne bude chcieť ešte. Ale na to je rodič, aby dieťa usmernil.

@anonym_autor
piercing, tetovanie je asi iné ako účes či?

minenkaa
16. aug 2026

A veď dievčatá sú tiež všetky na jedno kopyto

dorizzz
16. aug 2026
@anonym_3eed13

Mne sa to páči vždy lepšie ako, keď som bola mladá a všetci nosili hlavu vystrihanu strojcekom.Aj dievčatá sú často rovnaké široké nohavice, dlhé umelé nechty, linky, obočie hrubé dokreslene...ako sa chces teenegerovi starať do účesu?chce to, je čistý, nefetuje, nepije je to jeho image a hotovo.Neviem prečo ich súdis, že nemajú nič v hlave.Zase len provokácia.Moj zubar je potetovaný a má dredy😉

@anonym_3eed13 ja ich nesúdim, píšem to niekde? Alebo z čoho si to vydedukovala?

nelca84
16. aug 2026
@anonym_autor

@nelca84 to sme sa bavili s kamoškami včera. Lebo na to, že sme nič nepili, sme videli štvormo. Asi to je chyba, že sme nepili. Áno aj moja dcéra si chcela nafarbiť vlasy, dať piercing alebo kerku. A pravdepodobne bude chcieť ešte. Ale na to je rodič, aby dieťa usmernil.

@anonym_autor čo chceš usmerňovať? Normálny účes. Nemusí sa predsa páčiť každému. To sa smeješ každému kto nemá účes podľa tvojich predstáv?

minenkaa
16. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako čo je na tej brokolici na usmerňovanie

anonym_ad9392
16. aug 2026

Takže niekde v meste vedľa seba pri stoloch sedeli brokolice a sliepky. Na fakt téma na koňa

pralinka25
16. aug 2026

dufala som ze autorka ma 11 - 12 rokov. tak asi nie. tu asi rodicia teda tiez fatalne zlyhali kedysi davno. a vychovali niekoho kto ma v dospelosti potrebu smiat sa pubertakom ktori si nejakym obdobim proste musia prejst rovnako ako kazdy jeden z nas. je smutne ked sa dospele zeny smeju v podstate stale deckam, maju potrebu to riesit nie len v tej chvili ale este aj na druhy den. fascinujuce

pralinka25
16. aug 2026
@anonym_ad9392

Takže niekde v meste vedľa seba pri stoloch sedeli brokolice a sliepky. Na fakt téma na koňa

@anonym_ad9392 no jo. chlapci vyrastu, dospeju ale sliepky uz budu sliepkami navzdy.

anonym_ad9392
16. aug 2026
@pralinka25

@anonym_ad9392 no jo. chlapci vyrastu, dospeju ale sliepky uz budu sliepkami navzdy.

@pralinka25 ... Tak vieš, staré sliepky novým kúskom nenaučis.

anonym_d6d295
16. aug 2026

@anonym_autor Ja som tridsiatnička a páči sa mi to na chlapcoch aj na chlapoch, ak majú tak “dospelácky” decentnú brokolicu. Vždy lepšie než mullet, pripadne vyholená hlava, ako kedysi s ofinou, pripadne čo boli moderne tie číra, pohodlne vlasy, ktoré vyzerali ako mop na hlave a podobne kreácie

majka99999
16. aug 2026

Mojmu sa v puberte skuceravili vlasy, ma to viac po bokoch ostrihane, ale nie fade, lebo striham ja. Cize ma brcky uplne hore, aj tie mu postrihnem. Nikto z jeho kamaratov to tak nema, vacsinou maju fade, hore dlhsie, dole vyholene. Nema ani jeden takuto brokolicu z obrazka.
Ale oblecenie z obrazka sedi. 🤣🤣🤣 Tento ucez z obraska sa mne konkretne nepaci, ale zas nemam 15. Tiez mozem napisat, ze vsetky baby maju dlhe rovne hnede vlasy a tvaria sa, ze idu na pohreb, lebo chodia v ciernom.

anonym_f156fc
16. aug 2026

Keby ste sa radsej pozreli na seba, vsetkych 7, to ste tak hlboko klesli, ze nemate "dospelacke" temy a musite sposobovat mladych? Na to je taka hlaska: Krava uz zabudla, ze telatom bola

avicii18
16. aug 2026

Že mládež frčí na tiktoku asi nikoho neprekvapí. Mňa by zaujímalo, na čom frčí tá generácia nad nimi, lebo tá je ako cez kopírak čo sa týka nielen designu, ale aj postojov a názorov. Bez štipky jedinečnosti a náznaku individuality.

pasomnica
16. aug 2026

Ja neviem, prečo si niektorí dospelí myslia, že oni boli ako tínedžery úplne iný a výnimočný, akoby v sekunde zabudli, čo robili keď boli mladí a že vôbec boli mladí.

dorizzz
16. aug 2026
@anonym_d6d295

@anonym_autor Ja som tridsiatnička a páči sa mi to na chlapcoch aj na chlapoch, ak majú tak “dospelácky” decentnú brokolicu. Vždy lepšie než mullet, pripadne vyholená hlava, ako kedysi s ofinou, pripadne čo boli moderne tie číra, pohodlne vlasy, ktoré vyzerali ako mop na hlave a podobne kreácie

@anonym_d6d295 preco je mullet zly? Moj syn ho ma a vyzera dobre s tym 😁

chrobak7
16. aug 2026

@anonym_autor Mladí si myslia, že objavili Ameriku. Toto som ja v 16-tich (písal sa rok 1984).

anonym_d6d295
16. aug 2026
@dorizzz

@anonym_d6d295 preco je mullet zly? Moj syn ho ma a vyzera dobre s tym 😁

@dorizzz zostaruje a vyzerá ako nejaký chlapík z prvých epizód komisára rexa 🙈a ešte keď si to dávajú dievčatá…

anonym_4bdb06
16. aug 2026
@anonym_d6d295

@dorizzz zostaruje a vyzerá ako nejaký chlapík z prvých epizód komisára rexa 🙈a ešte keď si to dávajú dievčatá…

@anonym_d6d295 typovo je každý iný takže aj každému niečo iné sedí

anonym_98ebb6
16. aug 2026
@anonym_autor

@pralinka25 veď to, je mi ľúto tých rodičov, brokolice na hlave a v nich nič... nepríjemné...

@anonym_autor Ty si fakt chudera. Prečo by ti malo byť ľúto rodičov ??? A ako si prišla na to že chalani nemajú v hlave nič? Ukazujes tu akurát svoju "inteligenciu". . Určite si aj krásavica najväčšia....

januska12323
16. aug 2026

No schválne si nájdi fotky zo základnej školy aká ťapa si bola ty vtedy.

anonym_98ebb6
16. aug 2026
@anonym_autor

@pralinka25 veď to, je mi ľúto tých rodičov, brokolice na hlave a v nich nič... nepríjemné...

@anonym_autor l Myslím,že si vôbec nepochopila ako to pralinka25 myslela🤣, Nevadí, možno nabudúce...

zuzana76
16. aug 2026

fuha, tak mne sa to celkom paci a mam 50 😀

zuzana76
16. aug 2026

1000 x lepsie ako kedysi uces na Jagra, to nosil jeden spoluziak este v 1993

midka
16. aug 2026

prepac, ale za mna si celkom poriadna krava, mas doma 15 rocne dieta, teda si matka,,,,, a teba irtituju chlapci, ktori maju uces ala brokolica,,,, ako si na to prisla, ze si to prioritne davaju kvoli dievcatam,, to uz ako vsetko co robime, nemozeme robit, kvoli sebe, ale kvoli opacnemu pohlaviu? Ved ked sa to im paci,, im moze byt uuuplne ukradnute, ci sa to dievcatam, paci, alebo nie,, urcite sa najdu, take, ktorym sa to paci a aj take, ktorym nie. Ako zena, co ma 15 rocne dievca, by som fakt ocenila,,,,diametralne odlisny pohlad,,to, ako keby niekto povedal, to sa fakt chlapom paci melir, preco si to zeny davaju,,,, no hold su zeny i chlapci, ktori nerobia kazdy jeden krok v zivote len kvoli opacnemu pohlaviu, ale robia napr aj kvoli sebe,, Tebe a Tvojim skvelym kamoskam to vsak ocividne vobec nic nehovori. ...napr ja nosim melir uz rokov, a je mi uuuuplne ukradnute, ci si nejaky cudzi chlap povie, preco to nosim,,, to kam sme sa uz dostali.....? zasnem,,,

katkazatka
16. aug 2026

Co je na tom ucese zle? Mnohym to svedci.

zuzana76
16. aug 2026
@katkazatka

Co je na tom ucese zle? Mnohym to svedci.

@katkazatka ja tiez pozeram ako puk, podla mna jeden z normalnejsich ucesov, kedysi aj dnes som teda videla na hlavach onakvejsie skvosty

anonym_f7a35b
16. aug 2026

Ak sa to tvojej dcére nepáči, svet sa predsa nezrúti. Neviem čo riešiš. Nájde si nejakého bez brokolice 🤷‍♀️ priateľ mojej dcéry tiež žiadnu brokolicu nemá. Nech si každý nosí to, čo chce. Buďme vďační za slobodu.

dorizzz
16. aug 2026
@anonym_d6d295

@anonym_d6d295 nie je to pravidlo.. syn má 16 a aj s mulletom vyzerá najmladšie zo všetkých spolužiakov aj kamarátov.
Ale každý nech má účes aký chce, sú to iba vlasy, buď dorastú, alebo si ich dá iný ostrihať, keď ho účes prestane baviť.

1sally12
16. aug 2026

Mne sa to nepáči. Idem z práce busom a pomaly každý teenager - brokolica.