icon

Štyri rovnaké brokolice

16. aug 2026

Včera sme boli s kamoškami v meste. Vedľa ku stolu si sadli 4 rovnaké brokolice. Rovnaký štýl aj farba nohavíc, viac menej rovnaké tričká, rovnaké účesy, aj pri dobrom sledovaní sme medzi nimi nevideli žiadny rozdiel. Prosím tento unifikovaný brokolicový štýl je ešte in? Toto sa reálne páči mladým bábám?

Strana
z3
dorizzz
16. aug 2026
@zuzana76

1000 x lepsie ako kedysi uces na Jagra, to nosil jeden spoluziak este v 1993

@zuzana76 moj 16 rocny ma taky teraz. Trochu kratsi vzadu, ale nechapem preco sa z toho vysmievate? Moj otec to tak nosil cely zivot, jediny raz sa dal ostrihat, ked mala sestra svadbu, a vyzeral ako debil (ostrihany). Tak ako sa niekto vysmieva z brokolice- toto je uplne to iste.

natalka13
16. aug 2026
@anonym_98ebb6

@anonym_autor l Myslím,že si vôbec nepochopila ako to pralinka25 myslela🤣, Nevadí, možno nabudúce...

@anonym_98ebb6 myslim si ze ani na buduce

zuzana76
16. aug 2026
@dorizzz

@zuzana76 moj 16 rocny ma taky teraz. Trochu kratsi vzadu, ale nechapem preco sa z toho vysmievate? Moj otec to tak nosil cely zivot, jediny raz sa dal ostrihat, ked mala sestra svadbu, a vyzeral ako debil (ostrihany). Tak ako sa niekto vysmieva z brokolice- toto je uplne to iste.

@dorizzz neviem, mozno niekomu to ide, ja sa nevysmievam, len vravim, ze ta brokolica sa mne paci ovela viac ako jager, ked to niekomu sedi, tak ok, je aj taka updatnuta verzia toho jagra, ze to mas take vystrihanejsie po bokoch, to este ako tak, ale taketo dlhe sa to mne vobec nepaci, brokolica mi dokonca pride sexy, ak ma k tomu chalan tvár ako na tej IA fotke.

anonym_983495
16. aug 2026
@anonym_autor

@lenka.25 určite? Náš tam bolo 7 a všetky sme sa rehotali z brokolíc. Že ich tí rodičia trochu neusmernia, že toto áno, toto už nie. V tomto vyzeráš smiešne, vieš čo myslím?

@anonym_autor Vy, sedem dospelých ľudí ste sa smiali z v podstate deti?
Máš 15 ročnú dcéru, možno sa nabudúce bude nejaké tupelo smiať z nej. Vieš, nie každému sa všetko páči. Ani tvoja dcéra sa isto nepáči všetkým, tak možno nabudúce bude terčom posmeškov ona

20erika07
16. aug 2026

Náhodou to mnohým sekne. Sú to len kučeravé vlasy, nechapem, co komu moze byt na tom smiešne. Keby mali vsetci ulizane rovné vlasy na ritku, tak by ti tá "brokolica" na iných aj chýbala. No aj tak nerozumiem, ako moze jeden nevinny účes "donutit" dospelé ženy, aby sa smiali na mladych s takým účesom.
Tu chyba asi toho viac, nielen inteligencia. Smutné.
Na detoch to netolerujeme, ked sa posmievaju druhým detom, a dospelý moze?

anonym_bc2b3a
17. aug 2026
@anonym_autor

@lenka.25 určite? Náš tam bolo 7 a všetky sme sa rehotali z brokolíc. Že ich tí rodičia trochu neusmernia, že toto áno, toto už nie. V tomto vyzeráš smiešne, vieš čo myslím?

@anonym_autor to vážne sa dospelé ženy rehocu z cudzích deciek? Tiež toho rozumu moc nemáte. IQ tykve

galganka
17. aug 2026

Včera sme sa prechádzali mestom a stretli sme tri partie dievčat. Všetky rovnaký účes, všetky čierne tielko, riflové potrhané kraťase, k tomu rovnaké botasky, na pleci takmer rovnaké kabelky. Jeden taký ks máme aj doma. Tak to vždy bolo, a aj o 10 rokov to tak bude. Je to in, je to na IG, či FB, tak sa tak obliekajú. Na nájdenie svojho štýlu majú čas, ani kopa dospelákov si neoblečie to, čo by chceli, aby ich niekto neobhovoril, radšej si dajú to moderné.

anonym_8ff174
17. aug 2026

@anonym_autor nie nepaci sa to ani tinedzerkam... ;) dcera ked je tu s kamoskami, tak si z brokolic a karfiolov akurat srandu robia. Z toho co sledujem, a mam z toho nie naj pocit, tak skor inklinuju potom k starsim muzom, alebo beznym chalanom, sportovcom atd v okoli, ti zhodou nahod idu svoj styl. A samozrjeme aj spravanie riesia baby, aby som zase nekrivdila im.
A inak nejde len o ucesy, ale ako pises, aj o uniformne obliekanie, rovnake. vsetci hlavy rovnake, oblecko rovnake,... ano ucesy sa nosili vzdy kadejake, kratke dlhe.

anonym_b221dd
17. aug 2026
@anonym_autor

Takto:

@anonym_autor pristane im to! Mne sa to paci. Som ucitelka a vidim takychto mladikov v skole, mne to vobec neprekaza. Nech skusaju a hladaju sa, patri to k mladosti. Je primitivne ked sa dospele zeny vysmievaju dospievajucim chlapcom.

anonym_f7a35b
17. aug 2026
@anonym_autor

@pralinka25 veď to, je mi ľúto tých rodičov, brokolice na hlave a v nich nič... nepríjemné...

@anonym_autor a v tvojej hlave je čo, keď sa takto vyjadruješ o iných? keby tak prišiel domov tvoj syn?

heidi4
17. aug 2026
@anonym_b221dd

@anonym_autor pristane im to! Mne sa to paci. Som ucitelka a vidim takychto mladikov v skole, mne to vobec neprekaza. Nech skusaju a hladaju sa, patri to k mladosti. Je primitivne ked sa dospele zeny vysmievaju dospievajucim chlapcom.

@anonym_b221dd mne sa to tiez paci 🙂 autorka sa mi nepaci a to ju nemusim ani vidiet :D

anonym_6dc9da
17. aug 2026
@anonym_autor

@januska12323 no bolo by dobré, keby už neporástlo. Lebo zase odtiaľ - potiaľ. Biude zo mňa ešte brokolica 😇😂

@anonym_autor ty si riadny primitív. Dôležité je to, ako sa chlapec správa a nie aký má účes. Dúfam, že tvoja dcéra, nie je po tebe. Že ty v tvojom veku náš rozum, nevadí, asi ho nikdy nebudeš mať.

anonym_568c98
18. aug 2026

Kazdemu sa paci nieco ine. Kazdy nech sa nosi v com sa citi prijemne. Ty si sadni do podniku a ries seba- bude ti lepsie 🙂 Ty a tvoj outfit sa tiez isto mnohym ludom nepaci a neobliekli si ho. Neries.

Strana
z3