Sú Converse tenisky pohodlné na nosenie?
Sú prosím vás Converse platenky pohodlné? Jedny sa mi veľmi páčia ale odjakživa ma platenky odieraju. Akurát medzi bežnými, ktoré mám napr. zo Zary alebo z HM je rozdiel v cene tak 60e. Lebo pokiaľ ma majú otáčať ako tie 20e tak si ich ani nekúpim.
Ako pisu vyssie su na uzku nohu. Vtedy su pohodlne.
@banalu 😅😅ja mam.vynimocne siroku ,a Converse su mi dobre.asi zle volis velkost. Ja mam napr.na Converse velkost 42,5
Converse su zname tym ze nie su pohodlne 😀 su velmi uzke, mozno niekomu sedia ale povacsinou otlacaju malicky do krvi.. pripadne paty 😀 su to platenky teda netreba cakat nejake kvality.
@andrea2323 Vôbec sa mi toto nestalo, veľmi sú pohodlné, aspoň pre mňa.
@babushkaem original alebo fake niekde z Turecka alebo vintedu?
@anonym_92f736 ano. iba ty mas original.
@katkaseiner koža sa prispôsobí, textil veľmi nie
@pieces moze byt, neviem porovnat. Akosi viem že platene by som mala za 10 minut komplet zapatlane 🤭🙈
Converse nosím ako vôľ kožu, najlepšie topánky, ale treba vybrať správny model
@terezia74 presne, treba vybrat spravny model
Ja to nosim snad stale, kilometre podla potreby, aj 20km razom som uz dala viackrat. Periem to stale, miminalna zasoba okolo 10parov, lebo nosim zvacsa biele a neznasam spinave podrazky 🙈😂
@banalu 😅😅ja mam.vynimocne siroku ,a Converse su mi dobre.asi zle volis velkost. Ja mam napr.na Converse velkost 42,5
@anonym_92f736 nemyslim si, ze zle volim velkost. Jednoducho mi nesedia, ta gumena spicka je mi uzka. Na par hodin ok, na celodenny vyjazd urcite nie.
Aj bezecke si musim kupovat panske 🤷♀️

hocake conversy som mala, vzdy si to odniesol malicek
@babushkaem original alebo fake niekde z Turecka alebo vintedu?