icon

Sú Converse tenisky pohodlné na nosenie?

Včera o 06:08

Sú prosím vás Converse platenky pohodlné? Jedny sa mi veľmi páčia ale odjakživa ma platenky odieraju. Akurát medzi bežnými, ktoré mám napr. zo Zary alebo z HM je rozdiel v cene tak 60e. Lebo pokiaľ ma majú otáčať ako tie 20e tak si ich ani nekúpim.

Strana
z2
fairyy
Včera o 06:21

ja converse zboznujem nosila som aj kadejake za 10/20eur z roznych obchodov, ale pohodlne mi pridu len converse ..na naozaj dlhe chodenie 10km+ to nie su urcite ...ale ci ta otlacia naozaj netusim, mojho muza napr otlacaju nema ich rad ... bude to skor situacia, ze ked nevyskusas nezistis

andrea2323
Včera o 06:22

Converse su zname tym ze nie su pohodlne 😀 su velmi uzke, mozno niekomu sedia ale povacsinou otlacaju malicky do krvi.. pripadne paty 😀 su to platenky teda netreba cakat nejake kvality.

fairyy
Včera o 06:27
@andrea2323

Converse su zname tym ze nie su pohodlne 😀 su velmi uzke, mozno niekomu sedia ale povacsinou otlacaju malicky do krvi.. pripadne paty 😀 su to platenky teda netreba cakat nejake kvality.

@andrea2323 pravda pravda mam uzku nohu 😅

zuzinabila
Včera o 06:29
@andrea2323

@andrea2323 tak to ani nahodou.mam siroku a velku nohu a lepsie ako Converse som nemala.vydrzim v nich od rana do vecera aj naboso bez akejkolvek bolesti.len treba kupitspravnu velkost,mozno v tom maju ini problem..

zuzinabila
Včera o 06:30

@anonym_autor cakaj na akcie ,zo 60 pojdu nizsie

banalu
Včera o 06:32

Ako pisu vyssie su na uzku nohu. Vtedy su pohodlne.

nelca84
Včera o 06:32

Môj syn má niekoľko converse tenisiek a hovorí, že sú veľmi pohodlné.

anonym_5cd0df
Včera o 06:33

Horšie topanky som na nohách nemala. Ale ozaj. Nohu mám normálnu, netlačili ma ale chodilo sa mi v nich veľmi zle. Určite by som si ich nevzala na žiadnu prechádzku ani do Prace, stáli mi asi 5 rokov v krabici potom som ich darovala jednej slecne.

anonym_5d1e21
Včera o 06:42

Ja s nimi nemám problém, ale ja nemám problém ani s plátenkami za 10€ z hocijakého obchodu, takže...

katkaseiner
Včera o 06:46

Sice nekupujem platené ale kozene converse ale su to fakt skvele topanky. Mam 4ks, teraz sice nosim ine, ale su to skvele topánky. A to mam širokú nohu. Hlavne by som sa zamerala na cislovanie. Mam 42ku nohu ale nosim tie vacsie, neviem to teraz pozriet, ale tusim velkost 42 3/4 či tak nejak

minenkaa
Včera o 06:47
@andrea2323

@andrea2323 tiež nemyslím,že máš pravdu

anonym_223241
Včera o 06:48

@anonym_autor dcere po 1 rocnom noseni vyrobili plesen na prstoch a nechotch ktorej sa 3 roky nevedela zbavit, vsetky isli do kosa a od vtedy len kozene to panky bez gumenej spicky

minenkaa
Včera o 06:48

Ja mám len na platforme a ako obláčik ,ale kupujem si tie širšie,klasické nemôžem nosiť
Muz ma tiež a nosí len tie ,mame viac párov obaja

anonym_fad2bc
Včera o 06:49

Mam dvoje a necitim sa v nich dobre, bolia ma v nich nohy. Mne su uzke. Odkedy poznam barefoot tak ine nechcem.. aj decka uz len barefoot 😁

jaroe
Včera o 06:59

@anonym_autor určite nie. Teda pokiaľ máš úzku nohu a najdlhší druhý a tretí prst, tak potom by mohli byť ok.

zuzanaete
Včera o 07:09

Mustang ma bf radu a jeden model podobny converse https://www.jezkobezko.sk/damske-barefoot-tenis... Mam iny bf model od mustang a zatial najlepsie topanky pre mna.

anonym_09dd57
Včera o 07:14

Ja mam converse kozene a som spokojna.

anonym_ee2739
Včera o 07:15

Ja na nich nedám dopustiť. Prvé som si kúpila 7 rokov do zadu a stále v nich chodím. Pribudli ďalšie. Mala som aj iné lacné platenky a onicom. Ešte sa mi dobre chodilo v Mustang platenkach.

terezia74
Včera o 07:16

Converse nosím ako vôľ kožu, najlepšie topánky, ale treba vybrať správny model

sense
Včera o 07:22

Ja Converse nemám rada, v okolí som jediná ale ktorá si myslí, že sú nepohodlné.

pieces
Včera o 07:35
@katkaseiner

Sice nekupujem platené ale kozene converse ale su to fakt skvele topanky. Mam 4ks, teraz sice nosim ine, ale su to skvele topánky. A to mam širokú nohu. Hlavne by som sa zamerala na cislovanie. Mam 42ku nohu ale nosim tie vacsie, neviem to teraz pozriet, ale tusim velkost 42 3/4 či tak nejak

@katkaseiner koža sa prispôsobí, textil veľmi nie

danica2711
Včera o 07:43

mne sa v conversoch nechodilo dobre, takže tie prvé, čo sa neosvedčili, boli aj posledné, čo som si kúpila. Ale tak každá noha je iná...

gab1sol
Včera o 07:55

Musia ti sadnúť. A nie je to o tom, či je noha široká alebo nie. Veď to vidíš aj tu na komentároch. My na ne nedáme dopustiť - nosím ich ja, nosí ich manžel. On dokonca do úplného zodratia a potom kúpi nové. A nosia ich aj naše deti (nie často, skôr ich majú také výnimočné, ešte sa im formuje noha). Bez problémov v nich vydržíme aj celý deň. Tak asi ti ostáva len skúsiť, či ti sadnú.

abbey1
Včera o 08:03

Mladšia dcéra si už iné tenisky ani nekupuje. Má niekoľko Converse. Nosí len tie vyššie, nie členkové. Má ich na nohe 9 mesiacov v roku. Je s nimi spokojná. Ona je útla, má úzku nohu.
Inú značku tenisiek si kupuje len na tréning.

babushkaem
Včera o 08:12

hocake conversy som mala, vzdy si to odniesol malicek

anonym_5e5ab7
Včera o 08:12

@anonym_autor za mňa nie vôbec niesu pohodlné. Mala som ich viacero a vždy ma bud otlačili, alebo ma z nich boleli nohy. A to nemám nejako širokú nohu. Za mňa sú super New balance

veronikacernickova
Včera o 08:17

Mám jeden pár už niekoľko rokov v skrini, nedajú sa vôbec nosiť. Snažila som sa to zachrániť ortopedickou vložkou, trochu pomohlo, ale aj tak sú tvrdé a nepohodlné. Za mňa zbytočne vyhodených cca 60 eur.

anonym_551fcd
Včera o 08:28

Co moze byt kvalitne na handrenych topankach? Plati sa za znacku, nie za kvalitu. Okrem toho su neskutocne skarede.

biba_18
Včera o 08:31

mne evokujú čiňaky a to teda nikdy viac aj keby neviem aké boli pohodlné (čomu ale neverím)…ale máme so synom niekoľko vansov…

anonym_92f736
Včera o 10:41
@danica2711

mne sa v conversoch nechodilo dobre, takže tie prvé, čo sa neosvedčili, boli aj posledné, čo som si kúpila. Ale tak každá noha je iná...

@danica2711 kupovala si original?vela krat na bazaroch predavaju fake,tie su otrasne.original nemaju chybu

Strana
z2