Sú Converse tenisky pohodlné na nosenie?
Sú prosím vás Converse platenky pohodlné? Jedny sa mi veľmi páčia ale odjakživa ma platenky odieraju. Akurát medzi bežnými, ktoré mám napr. zo Zary alebo z HM je rozdiel v cene tak 60e. Lebo pokiaľ ma majú otáčať ako tie 20e tak si ich ani nekúpim.
Converse su zname tym ze nie su pohodlne 😀 su velmi uzke, mozno niekomu sedia ale povacsinou otlacaju malicky do krvi.. pripadne paty 😀 su to platenky teda netreba cakat nejake kvality.
Converse su zname tym ze nie su pohodlne 😀 su velmi uzke, mozno niekomu sedia ale povacsinou otlacaju malicky do krvi.. pripadne paty 😀 su to platenky teda netreba cakat nejake kvality.
@andrea2323 pravda pravda mam uzku nohu 😅
@andrea2323 tak to ani nahodou.mam siroku a velku nohu a lepsie ako Converse som nemala.vydrzim v nich od rana do vecera aj naboso bez akejkolvek bolesti.len treba kupitspravnu velkost,mozno v tom maju ini problem..
Horšie topanky som na nohách nemala. Ale ozaj. Nohu mám normálnu, netlačili ma ale chodilo sa mi v nich veľmi zle. Určite by som si ich nevzala na žiadnu prechádzku ani do Prace, stáli mi asi 5 rokov v krabici potom som ich darovala jednej slecne.
Ja s nimi nemám problém, ale ja nemám problém ani s plátenkami za 10€ z hocijakého obchodu, takže...
Sice nekupujem platené ale kozene converse ale su to fakt skvele topanky. Mam 4ks, teraz sice nosim ine, ale su to skvele topánky. A to mam širokú nohu. Hlavne by som sa zamerala na cislovanie. Mam 42ku nohu ale nosim tie vacsie, neviem to teraz pozriet, ale tusim velkost 42 3/4 či tak nejak
@andrea2323 tiež nemyslím,že máš pravdu
@anonym_autor dcere po 1 rocnom noseni vyrobili plesen na prstoch a nechotch ktorej sa 3 roky nevedela zbavit, vsetky isli do kosa a od vtedy len kozene to panky bez gumenej spicky
Ja mám len na platforme a ako obláčik ,ale kupujem si tie širšie,klasické nemôžem nosiť
Muz ma tiež a nosí len tie ,mame viac párov obaja
Mam dvoje a necitim sa v nich dobre, bolia ma v nich nohy. Mne su uzke. Odkedy poznam barefoot tak ine nechcem.. aj decka uz len barefoot 😁
@anonym_autor určite nie. Teda pokiaľ máš úzku nohu a najdlhší druhý a tretí prst, tak potom by mohli byť ok.
Mustang ma bf radu a jeden model podobny converse https://www.jezkobezko.sk/damske-barefoot-tenis... Mam iny bf model od mustang a zatial najlepsie topanky pre mna.
Ja mam converse kozene a som spokojna.
Ja na nich nedám dopustiť. Prvé som si kúpila 7 rokov do zadu a stále v nich chodím. Pribudli ďalšie. Mala som aj iné lacné platenky a onicom. Ešte sa mi dobre chodilo v Mustang platenkach.
Converse nosím ako vôľ kožu, najlepšie topánky, ale treba vybrať správny model
Sice nekupujem platené ale kozene converse ale su to fakt skvele topanky. Mam 4ks, teraz sice nosim ine, ale su to skvele topánky. A to mam širokú nohu. Hlavne by som sa zamerala na cislovanie. Mam 42ku nohu ale nosim tie vacsie, neviem to teraz pozriet, ale tusim velkost 42 3/4 či tak nejak
@katkaseiner koža sa prispôsobí, textil veľmi nie
mne sa v conversoch nechodilo dobre, takže tie prvé, čo sa neosvedčili, boli aj posledné, čo som si kúpila. Ale tak každá noha je iná...
Musia ti sadnúť. A nie je to o tom, či je noha široká alebo nie. Veď to vidíš aj tu na komentároch. My na ne nedáme dopustiť - nosím ich ja, nosí ich manžel. On dokonca do úplného zodratia a potom kúpi nové. A nosia ich aj naše deti (nie často, skôr ich majú také výnimočné, ešte sa im formuje noha). Bez problémov v nich vydržíme aj celý deň. Tak asi ti ostáva len skúsiť, či ti sadnú.
Mladšia dcéra si už iné tenisky ani nekupuje. Má niekoľko Converse. Nosí len tie vyššie, nie členkové. Má ich na nohe 9 mesiacov v roku. Je s nimi spokojná. Ona je útla, má úzku nohu.
Inú značku tenisiek si kupuje len na tréning.
@anonym_autor za mňa nie vôbec niesu pohodlné. Mala som ich viacero a vždy ma bud otlačili, alebo ma z nich boleli nohy. A to nemám nejako širokú nohu. Za mňa sú super New balance
Mám jeden pár už niekoľko rokov v skrini, nedajú sa vôbec nosiť. Snažila som sa to zachrániť ortopedickou vložkou, trochu pomohlo, ale aj tak sú tvrdé a nepohodlné. Za mňa zbytočne vyhodených cca 60 eur.
Co moze byt kvalitne na handrenych topankach? Plati sa za znacku, nie za kvalitu. Okrem toho su neskutocne skarede.
mne evokujú čiňaky a to teda nikdy viac aj keby neviem aké boli pohodlné (čomu ale neverím)…ale máme so synom niekoľko vansov…
mne sa v conversoch nechodilo dobre, takže tie prvé, čo sa neosvedčili, boli aj posledné, čo som si kúpila. Ale tak každá noha je iná...
@danica2711 kupovala si original?vela krat na bazaroch predavaju fake,tie su otrasne.original nemaju chybu

ja converse zboznujem nosila som aj kadejake za 10/20eur z roznych obchodov, ale pohodlne mi pridu len converse ..na naozaj dlhe chodenie 10km+ to nie su urcite ...ale ci ta otlacia naozaj netusim, mojho muza napr otlacaju nema ich rad ... bude to skor situacia, ze ked nevyskusas nezistis